Coronavirus (COVID-19)
-
Cuma gunu gece yarisindan itibaren 1 ay sure ile Avrupa'dan ve Avrupa'ya tum ucuslar yasaklandi.
https://www.cnn.com/world/live-news/coronavirus-outbreak-03-11-20-intl-hnk
-
trumpa mesıh messıah dedıler kutsal ruh yukardan plague yolladı whaha
-
Avrupa ülkesi olarak sayılmıyoruz benim anladığım :)
İlk kez işe yaradı :)
@MySea paylaşmıştınız diğer başlıkta, buraya alıntılıyorum.
https://www.dhs.gov/news/2020/03/11/homeland-security-acting-secretary-chad-f-wolf-s-statement-presidential-proclamation -
-
-
@bolatmali, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Yasal olarak oturum hakkı olanlarında bu durumdan etkilenmeyeceği söylenmiş. Fakat ilk giriş yapılırken bu durum geçerli olur mu bilemiyorum;
İlk girişi yapmadan oturum sahibi sayılmıyor.
-
@Manwe6265, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
@Manwe6265
Hayırlı olsun, hangi tarihe aldınız?Teşekkürler Bu cuma günü, thy den 4.500 TL ye
Direk miami uçuşuBol şanş hocam hayırlı uçuşlar 👋
-
@Ramazan bey teşekkür ederim saolun açıklanan listede Türkiye görünmüyor
-
Yasal olarak oturum hakkı olanlarında bu durumdan etkilenmeyeceği söylenmiş. Fakat ilk giriş yapılırken bu durum geçerli olur mu bilemiyorum;
giriş yaparken geçici vize oluyor ilk girişte pasaportta.
-
Tom Hanks ve esinde coronavirus positive cikmis.
-
-
@Maggo Evet umarım bulmuşlardır Çin, İran ve İsrail'de bulduk demişlerdi. Umarım buda yalan değildir.
Haber Türk basını olunca insanın inancı %20
-
@Ramazan çok doğru katılıyorum, beklemekten başka çaremiz de yok açıkçası ama beklediğimiz güzel haberler gelecek... en azından ben öyle umuyorum.
-
-
@Manwe6265 valla durum kritik ne yapcaz hic bilemiyorum bende miamiden girismi yapsam acaba sonrasi bakalim duruma gore
-
@civan1453 ilk girişinizi mutlaka gerçekleştirin, ne olacağı çok belirsiz
-
@Muhtaradana sizce konsolosluklar kapanır mı? Türkiye bu bölgelerin içinde gözükmüyor ama
-
@Muhtaradana evet en kotu ihtimal 1 hafta kalip geri gelicez ve beklemeye gecicez zeten tek gidis fiyati 4,500 tl gidis donus fiyat 3,600 tl THY direk ucusta
-
@civan1453, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
@Manwe6265 valla durum kritik ne yapcaz hic bilemiyorum bende miamiden girismi yapsam acaba sonrasi bakalim duruma gore
Ben de bi süre kararsız kaldım ama sonra gözü kararttım bakalım
-
@stoneage, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
@Erkangeziyor, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Peki bu haber dogruysa yasak ne zaman kalkar sizce ve vize alıp 6 aylık sürecte giriş yapamayanlara konsolosluk yeni vize verir mi?
@Erkangeziyor dogrusunu isterseniz ABD-Avrupa arasinda boyle birseye yani tamamen kisitlamaya ihtimal dahi vermiyorum ama olsa bile cok kisa sureli olur.
30 GÜN OLARAK AÇIKLANDI
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum