Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

  • ⭐⭐

    60 gune ciksada gitsek artik


  • @Muhtaradana cevabınız için teşekkür ederim sadece siz cevapladınız başka cevap veren olmadı, bu konu hakkında pek konuşulmadığı için sanırım yetkililerin çok önemsedikleri bir durum değil.


  • @livin arkadaşlar görmemiştir, yoksa her soruya cevap vermeye çalışıyorlar, siz hangi hesabınız daha aktifse o hesaba parayı yatırırsanız iyi olur, hiç aktif hesabınız yoksa oda problem değil, tüm süreçte bol şans


  • @ayvalik10 Merhaba,
    Cok tesekkur ederim 👍


  • @gülden Gözünüz aydın, vizenizin onaylandığına sevindim :) Ailenizle beraber yeni yaşantınızda mutluluklar dilerim. Şans sizinle olsun :folded_hands_medium-light_skin_tone:


  • @gülden gözünüz aydın, tebrikler.


  • Herkese Merhabalar,

    Bugunku gorusmem hakkinda sinirli Turkcemle ankatmaya calisacagim.

    Sabah 6:40 gibi konsolosluk onundeydik, cok soguk oldugundan dolayi arabada bekledik, saat 7:16gibi guvenlik icerige almaya basladi, ardindan memurlar numara verdiler.
    Bekledik ( 4 kisi olarak) ilk yandiginda docs verdim ( Banka dekontu $30,500k, sponsorship ve ozel bir support mektup etc..)
    Ikinci yandiginda ucretler dolar olarak odedim
    3. Yandiginda Mulakat a basladik, sarisin Amerikali bir hanimefendiydi. Yemin edip parmak izi alip asagidaki sorular sordu: Adan Z hepsi ingilizce, sormadan direk ingilizceyle konustu bizimle
    1-Doktoram hangi bolumde yapiyorsunuz: Bilgisayar Muhendislik
    2- ABD de hangi is yapacaksin: Software Engineering
    3-Sponsorle nasil tanistiniz: cevap verdim

    Ardindan not aliyordu, bir anda gordumki ekranda sanki onu rahatsiz eden birsey okudu cunku guler yuzluydu sonra bana pasaportlari ile diploma ve orijinal dogum belgemi verdi, beyaz bir kagit vererek Idari Arastirma yapilmasi gerekecek, bizden haber bekleyeceksiniz dedi. Ben ve diger butun adaylar cok sasirdi, hatta bana sorup duruyorlardi neden diye, inanin ilginc bir sekilde salonda herkes soktaydi, ustelik 4 yasindaki oglum anlayip bagirarak But daddy I want to go to Colorado, ve herkes guldu bende dedim, no worries we will go.. cunku kuzeni amerikali onunla cok zor ayri kalmistir.
    Neyse ozet olarak boyle gelisti, bakalim ne zaman mail atacaklar ona gore bizde davranacagiz.
    Bol sans herkese


  • @Adama-Coulibaly herşey iyi olur 👌 merak etmeyin tebrikler şimdiden


  • @gülden tebrik ederim, yeni yaşamınızda mutluluklar dilerim :)


  • @Adama-Coulibaly şu ana kadar ki diğer ap süreçlerinide düşünerek bence de umarım sorunsuz hallolacak süreciniz :)


  • Arkadaşlar mülakat mailini aldıktam sonra başka bir mail daha alacak mıyım? Yoksa gelecek mailden sonra mı ais kaydını yapmam gerek? Şuan yapabilirim değil mi?


  • @takvimcas cok sagolun 🙏


  • @Adama-Coulibaly tekrar geçmiş olsun, umarım en yakın zamanda sorun çözülür ve vizenize kavuşursunuz


  • @ergun evet ais kaydı yapabilirsiniz, hatta unganlarda doktor randevusuda alabilirsiniz, bundan sonra konsolosluktan mülakata getirmeniz gereken evraklar ve çeşitli uyarıların olduğu bir e-mail daha alacaksınız

    Ais kaydı için⬇️

    DV2020 Mulakat Deneyimleri https://yesilkartforum.com/forum/post/116358

    DV2020 Mulakat Deneyimleri https://yesilkartforum.com/forum/post/82700


  • Bugün mülakatlarını yapan bazı talihlilerin gösterdiği maddi kaynaklar

    3 kişi 40k $+sponsor+araba

    1 kişi. 105000tl +sigorta teklifi (aşçı)

    4 kişi 22k$+iş teklifi

    1 kişi. 21k$ Amerikadan j1 vize türü ile bulunma +İngilizce mülakat+turizimci

    1 kişi 45k$+ingilizce mülalat+inşaat müh(yurtdışı tecrübeler var)

    1 kişi. 25k$+45 bin TL lik araba

    2 kişi. 5800$+122000tl+50bin TL lik araba newyork/rochester

    3 kişi 40k$+tapu. Tx/Austin. Bilgisayar mühendisi

    Mülakatını tamamlayan arkadaşlar
    Vize için gerekli maddi birikim kısmını doldurabilirseniz hem bu ay mülakata girecek arkadaşlara hem Nisan ayında mülakata girecek arkadaşlara rehber olursunuz

    http://bit.ly/2V0zMOz

    20200302_221542.jpg


  • @Muhtaradana çok teşekkür ederim.


  • @Muhtaradana inan takibin inanılmaz bilgi paylaşımın için çook teşekkürler saolasın

  • ⭐⭐

    @Muhtaradana Abi güzel faydalı bilgiler veriyorsun sağolasın.👍🏾

  • ⭐⭐

    @Muhtaradana Ellerine sağlık. Bu arkadaslarin hepsi vizeyi almış mı? Yoksa karma liste mi?


  • @Drywall hepsi almış durumda, bugün iki AP var

    Bir arkadaşımızdan mülakat öncesi ds 5535 formu doldurulması istenmişti, mülakatta sıkıntı yok idari işlemimiz devam ediyor denmiş

    İkinci arkadaşımız daha önceden b1/b2 turist vizesi alırkende AP ye kalmış, muhtemelen yine isimden dolayı AP ye kaldı

    Bu iki arkadaşımızın durumu kısa sürede olumlu sonuçlanacağına inanıyorum


Benzer Başlıklar

  • DV2026 Mülakat Deneyimleri

    1.10.2026 00:00 tarihine kadar sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    765
    1
    10 Oy
    765 İleti
    90k Bakış
    S
    @Peyk74 çok teşekkür ederim
  • 0 Oy
    49 İleti
    5k Bakış
    A
    Mesela ben de bulamıyorum diplomamı. Ben 2019 yılında emekli oldum memuriyetten. Ayrılırken dosyalara baktım bulamadım. Gerçi hatırladığım kadarıyla noter tasdikli nüshası vardı bir yerlerde. Ama greencard çıkarsa işi garantiye almak için okuldan gidip tekrar çıkartacağım. Ayrıca bilgisayar kurs diplomam da soft nüshası mevcut. Basılı nüshayı da halk eğitimden çıktısını alacağım.
  • i-751 basvurusu (kosullu Green Card'in kosulunu kaldirmak)

    Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler evlilik green card i-751
    226
    0 Oy
    226 İleti
    16k Bakış
    yigit mert celikY
    Merhabalar I-751 formunu doldurdum ve receipt aldim kendim tir soforuyum ve cdl yenilemek icin dmv ye gittigimde mektupla beraber kabul etmediler benden 10 yillik green cardin physical kart halini istediler, tek isim bu bunu cozmenin bi yolu yok mu?
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum