Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Selamlar arkadaşlar . Hepimizin amacı belli green card kazandıktan sonra amerikaya gitmek ; maalesef giderken bir miktar para götürmek gerekiyor . Şu anki kur ve hayat şartları para biriktirmeyi daha da zor hâle getiriyor . Bu yazı da özellikle ingilizcesi az da olsa olan arkadaşlar için her ay ufak ufak da olsa kenara birşeyler koymalarını sağlayabilecek birkaç siteden bahsedeceğim.

    Peopleperhour.com
    Özellikle web tasarım , seo gibi alanlarda yeteneğiniz var ise bu siteyi denemelisiniz . Uluslar arası çapta müşteri edinme şansının yanında sitenin isminden de anlaşılabileceği gibi tıpkı amerikadaki gibi saatlik kazanç söz konusu. Sitedeki kullanıcıların ortalama saatlik kazancı ise 20 dolar civarinda .

    freelancewritinggigs.com
    Yazarlık , blogger lık ve editörlük gibi iş imkanları var sitede . Burda genelde is başına kazancınız belli oluyor . İşlerin fiyatının düşük olması bir eksiyken daha fazla iş olması ise bir artı olarak ortaya çıkıyor.

    simplyhired.com
    Bu sitenin güzel yanı ise her kategoriden uzman kişileri bulundurması. Çevirmenlikten tutun , devre tasarımına kadar binlerce iş bulabiliyorsunuz

    weworkremotely.com

    Bu sitenin güzel yani her alandan is bulunması ama kotu yanı ise iş almanın çok zor olması

    upwork.com

    Bu da assolistimiz. Dünyanın en çok müşteriye ve freelancer a sahip olan sitesi . Her alanda binlerce iş . Her iş içinde gayet uygun ücretler var . Sitenin güzel yanı çok fazla iş olması . Kötü yanı ise ilk işi alana kadar canınızı çıkarması. İlk işi aldıktan sonra olumlu bir değerlendirme alırsanız . Daha sonraki süreçte daha rahat iş bulabileceksiniz. Sitedeki ortalama saatlik kazanç 30 usd . İlk işinizi alırken dikkat etmeniz gereken şey ise ilk birkaç işinize ucuz saatlik ücretler koymak , ve kendi profilinizi olabildiğince tamamlamak .

    Bu yazıya yazdığım siteler dışında daha yazmadığım sitelerde var . Sitelerden 2 yıldır aktif olarak gelirim var . Günde 1 saat bilgisayar başında kalarak her ay kayıtlı olduğum tüm sitelerden ortalama kazancım 400 usd yi buluyor .Normal seviyelerde bir maaşım olmasına rağmen maaşımdan her ay 100 dolardan fazla para biriktiremiyordum. Bu sitelerden kazandığım para ise hic dokunulmadan greencard sureci isin bir köşede bekliyor. Siz değerli arkadaşlarıma ve abilerime tavsiyem yeteneğiz veya ilginiz var ise denemenizi tavsiye ederim . Kazanacağınız her doların amerikaya giderken faydasını görmeniz dileğiyle .


  • @mr-Hakan Bey bilgiler için çok teşekkürler

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mr-hakan elinize saglik.


  • eline sağlık @Mr-Hakan


  • @mr-hakan eline sağlık güzel bir çalışma olmuş


  • @Mr-Hakan eline emeğine sağlık


  • Bir de Türk'ün Türk'e faydası yok derler. 😅Buyrun size ek gelir kapısı. Teşekkürler emeğinize, bilginize sağlık. 👍


  • @mr-hakan paylaşım için teşekkürler bir kaç detaylı örnek verebilir misiniz ? Püf noktaları nedir ? Tavsiye ettiğiniz şunu bi deneyin dediğiniz iş hangisi mesela. Teşekkürler şimdiden


  • İnternetten para kazanma bağlamında çok kaliteli siteler paylaşmışsınız. Dolar kurunun tavan yaptığı şu günlerde bu sitelerden faydalanmaya mutlaka başlamalıyız. Fiverr da tavsiye ederim ben. Bizdeki SadeceON ve Bionluk gibi sitelerin dolar bazlı versiyonunu düşünebilirsiniz. Bu tarz sitelerde 5 dolar gibi ücretler oldukça komik rakamlar ancak bize göre değil. O nedenle onlara ucuz bir şekilde satış yapıyor gibi düşünebilirsiniz. Bu tarz satışlarda fiyat ayarlamasını birim ücrete göre yapmanız en sağlıklısı olacaktır yine de.

    Eğer dolarla vs. uğraşamam diyorsanız internetten para kazanmanın makale yazmak, anket doldurmak, grafik tasarım yapmak ve site açmak gibi pek çok alternatif yolu bulunuyor. Bunlara da bir göz atabilirsiniz, Türkçe bazlı da oldukça geniş iş imkanı olan sektörler bunlar.

    Ek olarak iş yapmak istemiyorsanız size görev veren para kazanma siteleri de bulunuyor, bu sitelere https://www.blogacmak.com/para-kazanma-siteleri gibi rehberlerden erişebilmek mümkün.


  • @Mr-Hakan bu her ABD yaşayan Türk vatandaşların dediği eğer ABD ye yerleşeceksiniz yanınıza bir miktar para alın bu miktar ne kadar şu an tl veya dolar olarak


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

104
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum