Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Risk Yönetimi

Diğer Meslekler
4 2 457 1

Benzer Başlıklar

• Freelance Türkçe Çeviri

Diğer Meslekler
    2
    16 Oy
    2 İleti
    497 Bakış
    M
    @knnrn ödemeyi cash alabiliyor musunuz ya da eşiniz üzerinden ?
  • Siyaset bilimi ve Kamu yönetimi iş olanakları

Diğer Meslekler
    2
    1 Oy
    2 İleti
    416 Bakış
    saulgoodmanS
    @money-money-money , içinde söyledi: Siyaset bilimi ve Kamu yönetimi iş olanakları Siyaset bilimi ve Kamu yönetimi mezunuyum. İngilizcem var daha önce wat ile Amerikaya gittim. Şu anda Acca mali müşavirlik sertifikasını araştırıyorum. bu sertifika ile amerikada iş bulma ve orada green card kazanabilme olasılığım var mıdır. ? Konu başlığı olarak "Siyaset bilimi ve Kamu yönetimi iş olanakları" ifadesini kullanmışsınız ama sorunuz mali müşavirlik sertifikasıyla iş olanakları üzerine... Mali müşavirlikle ilgili mevcut bir konu zaten var, orada yazabilirsiniz.
  • kamu yönetimi mezunu

Diğer Meslekler
    8
    1 Oy
    8 İleti
    997 Bakış
    S
    @LordBolton, içinde söyledi: kamu yönetimi mezunu @Senay-Sirin merhaba size bir soru sormak istiyorum ABD de uluslararası ilişkiler bölümünden mezunu olmuş ve OPT hakkı alan biri ne iş yapabilir? Bu konuda biraz bilgi verirseniz çok sevinirim Merhaba, cok fazla bilgim yok. Ben yaklasik 25 sene once mezun oldum. Alanimda hic calismadim. Ara verdim, daha sonra egitim de master yapip ogretmenlik yapmaya basladim. Belki dunya bankasi, ya da birlesmis milletler turu yerlere basvurabilirsiniz, bilmiyorum. Benim donemimdeki mezunlarin cogunlugu bankacilik sektorune girdi ne alakaysa. Ilgi duydugunuz bir alanda master yapip, yakin baska bir alana gecmek ya da master/doktoraya basvurmak alternatifler arasinda.
  • Amerika'da Muhasebecilik / CPA

Diğer Meslekler
    212
    5 Oy
    212 İleti
    24k Bakış
    M
    Merhaba Florida / Orlando da küçük işletmemin muhasebe işlemlerini yapacak muhasebeci arıyorum. İlgilenenler bana msjla ulaşabilir, teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

42

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k