Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD'de boşanma işlemleri

Taşındı Devlet İşleri ve Bürokrasi
83 35 12.4k 30

Benzer Başlıklar

• ABD’den Türkiye’ye posta göndermek

Devlet İşleri ve Bürokrasi
    5
    0 Oy
    5 İleti
    281 Bakış
    L
    @Serapp Bana da UPS daha garanti gibi geliyordu, teşekkürler.
  • Resmi işlemler için kullandığınız çeviri (translation) hizmetleri

37
    14 Oy
    37 İleti
    5k Bakış
    Bülent YurtseverB
    Tercüme gereken bir işim vardı 1 günde sorunumu çözdüler https://www.protranslate.net/tr/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3qENjwoHHw6ZHnu-yQVt7TIx_ZGFwnPOgrU9hJ9IySDSpC2ZCTGWTRiwk_aem_AdfAK8Gh4EUIfPpuwVENFnJmI-WjKWizocMWhn3xSH-Yn8dZQAkCbEm5TixM7FNRLp7UDrctZJxr3pkPew49SpOv
  • Amerika'da Evlilik Yapmak (Evlilik islemleri)

73
    7 Oy
    73 İleti
    22k Bakış
    erenottiE
    Herkese merhabalar, ben kendim doğru başlığa yazdığımı düşünüyorum ancak başlığa alakasız iletiler girilmiş. Amerika'da Amerikan vatandaşı ile yapılan evliliği Türk Konsolosluğu'na posta yolu ile bildiren hiç oldu mu? Eğer bu şekilde bir tecrübe yaşayanınız varsa herhangi bir problem oldu mu sormak istedim. İngilizce olan evraklara, marriage certificate, birth certificate, apostil ve tercümeye gerek olmadığı söyleniyor, doğru mudur? E-devlet'e ne kadar sürede yansıyor? Eş kendi soyadının değişmesini istemezse, olabiliyor mu, bilenler varsa yanıtlarsa sevinirim.
  • ABD'den adli sicil kaydi almak

17
    2 Oy
    17 İleti
    5k Bakış
    S
    ………… ……….. ……. ….. … …. …. ….
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k