[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@sudo bende aynısını aldım bugun kendim için 4 kere uğraştım oldu sonunda, eşim için aynı hatayı alıyorum.
-
@sametyavuz fotograf kucultun yandex veya kucultme programalrini kullanin
-
@cahit4 fotolar 65 kb biri de 48kb. Bu boyutlarla ben kendi başvurumu yapabildim ama eşiminki için yapamadım daha
-
Ben google playden fotograf boyutlandirmayi indir ordan 640x640 ayardim oldu bundan once kirptim sonra bu degere ayarladim oldu bende 2 gundur ugrasiyorum
-
@cahit4 deniyim teşekkürler
-
@yesli, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Selam herkese,
Başvuru sayfasını doldurdum ancak "Continue" dediğimde ikinci aşamaya geçmiyor. Bu sayfaya ulaşılamıyor şeklinde hata veriyor.
Farklı browser'lardan denedim. IE, Edge, Chorome, Mozilla hepsinde de aynı hatayı veriyor.
Çerezleri temizledim, İnterneti restledim, antivirüs programını kapattım yine aynı, değişne bir şey yok.
Bir keresinde 2. aşamaya geçtim, "Submit" dedim ve karşıma çıkan sayfada "submission in progress" uyarısı çıktı confirmation code çıkmadı yani.Benzer sorunu yaşayan var mı? Ya da çözüm önerisi olan
son ekrani gorene kadar basvuru yapilmis sayilmiyorsunuz, bilginize. tekrar tekrar denemelisiniz.
-
@yesli oldumu basvurun
-
doldurduk doldurduk PR_CONNECT_RESET_ERROR hatası verdi şansa bak son güne bırakmasak iyiydi deniyelim bakalım
-
@serin bu hatayı alıyorsan antivirüs ya da koruyan hangi program varsa onu kapatman gerekiyor
-
-
Ne olur ne olmaz diye tekrar başvuru yaptım bakalım. Umarım gerek kalmaz ve bizim için bu sene tamamlanır süreç🙏🏻
-
@YılmazY yanlis degilsem ayni isme iki kere basvuru yapmak diskalifiye sebibi oluyor ama sen yine bi arastir🤔
-
Merhabalar, çekilişin son günlerinde işini son ana bırakan biri olarak bir sorum olacak yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
Bulgaristan ile çifte vatandaşım doğum yerimde bulgaristan, artık pasaport numarası yazacağımız için biraz kafam karıştı. bulgaristan kontenjanından çekilişe katılmak istiyorum bunun için başvuruyu nasıl doldurmalıyım. Doğum yerimi her halükarda bulgaristan olarak seçeceğim ama pasaport bilgilerimi de bulgaristan pasaportu mu girmeliyim, tr pasaportum da var. Eğer bulgaristan pasaportu girersem ve çekilişi kazanırsam sonraki işlemlerimi bulgaristandan yapmam gerekmeyecektir herhalde konsolosluk vs. çünkü tr'de ikamet ediyorum ve adresime TR adresimi yazacağım.
Yani kısaca şu an kafam çok karıştı pasaport olayı yüzünden. HELP .
Şimdiden çok teşekkürler. -
arkadaslar teşekkürler dediklerinizi yaptım antivirusü kapadım yandex browser yükledim, burdan girdim, sorun çözüldü ailecek başvurumuzu tamamladık.
-
@serin Hayırlı olsun, bol şans ;)
-
@cahit4 yok kendisi dv2020 talihlisi, ama case numarasına sıra gelmez yada başka bir talihsizlik olur diye bu senede dv2021 çekilişine başvurduğunu haber etmiş
-
@AylinÖG geçerli tarihli bir pasaportla başvuru yapmanız yeterli, kazanmanız durumunda mülakatı tabiki Ankara'da yapabilirsiniz
-
Arkadaşlar muhtemelen yüzlerce kez sorulmuştur ama tekrar soracağım kusura bakmayın. Pasaport numarısını nasıl yazacağız ilgili bölüme bitişik şekilde U123456789 şeklinde mi yoksa ayrı şekilde U 123456789 şeklinde mi yoksa U'yu hiç yazmayıp sadece sayıları mı yazacağız. Bu konuda aydınlatırsanız ben de tamamlamak istiyorum başvuru mu yarım saat içerisinde. teşekkürler cevabınız için.
-
@this-time89 u123456789 şeklinde,
-
bugün son gün diye onay ekranı 2. sayfadan sonra devam etmiyor.
bugün başvuru yapabilen varmı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum