Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• @Muhtaradana Congratulations! Our records indicate that you have submitted all required documentation to the Kentucky Consular Center and are ready to be scheduled for an interview when your case number becomes current. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

07/10/2019 TARIHINDE BU MAILI ALDIM

• @Muhtaradana Congratulations! Our records indicate that you have submitted all required documentation to the Kentucky Consular Center and are ready to be scheduled for an interview when your case number becomes current. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

• @civan1453 evraklarınızın eksiksiz oldugunu bildirmişler , hayırlı olsun. şimdi numaranızın current olmasını beklemelisiniz. yanılıyor muyum @Muhtaradana ?

• merhaba belgelerimi arşiv kayıtsız gönderdim gelen mailde arşiv kayıtlı veya kayıtsız belirtmediği için bir sorun olur mu?

• @civan1453
    Mülakat tarihi, yeri ve saatini dvlottery.state.gov/ESC adresine confirmation number ile girip, kazandığımızı öğrendiğimiz sayfada görebilirsiniz

• @jacklendo olabilir,
    Adli sicil belgesi arşiv kayıtlı olmalı,
    Nufus kayıt örneğide vukuatlı olmalı

Bu belgeleri e devletten temin edip, tüm evrakları birlikte tekrar göndermeniz de fayda var

KCC ye gönderdiğimiz belgeleri mülakattada sunacağız çünkü

• teşekkür ederim. tekrar ek olarak bir mail attım

• Sayın @Muhtaradana @bolatmali mülakat öncesi elçilikten gönderildiği söylenilen belge talep listesine ilişkin e-posta bize henüz ulaşmadı. Mülakatımız 8 Kasım. Bu e-posta herkese ulaşıyor mu? Takriben kaç gün önce ulaşıyor? Bu konuda bilgisi olanlar da cevap verirse çok sevinirim. Sayın @harikeyn kendisine iletildiğini söylemiş. Ne zaman geldi size acaba e-posta?

• @lawyer40 bu email çok da önemli değil, aynı kalıpta mülakata girecek herkese aynı şekilde gönderiyorlar sayın @bolatmali size bu email mülakattan kaç gün önce gelmişti

• @lawyer40 merhabalar bizede gelmedi pazartesi günü birine mail atmışlar bence bizede bu hafta içi gelecektir.

• ⭐⭐⭐

@irem-begum @lawyer40
    Bu mail çok önemli değil sayın @Muhtaradana dediği gibi. Sadece getirmeniz gereken evrakları bir daha hatırlatıyor. Farklı bir evrak istenmiyor.
    Sizlerede gelecektir muhakkak.
    Benim 1 kasım mülatım için 22 Ekimde geldi bu mail.

• @bolatmali teşekkür ederim geri dönüşünüz için,1 kasımda güzel haberlerini bekliyor olacağız, inşaallah bu aşamayıda sıkıntısız atlatırsınız tüm arkadaşlarımla beraber

• @ilayda-yaren-özyaman, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Merhaba,
    Bugün mülakat tarihimiz geldi,

1. Eşimle çekiliş sonrası evlendiğimiz için soyadım değişmemiş görünüyor girerken sisteme (resummit yapmama rağmen), eski isimlerime yazmayı unuttum bunu düzetmeli miyim?
    2. Foruma bakmadan yaptığımız için adreslerimizi resmi ikametimize göre yapmıştık ama başka bir yerde yaşıyoruz (şehirde farklı) değiştirmek istiyoruz, değiştirmeli miyiz?
    3. Eşim işsiz görünüyordu formu doldururken fakat şuan sabit bir geliri var bunu düzetmeli miyiz?
      Bu konular için artık mülakat tarihimiz geldiği için elçilikten mi yoksa 5 aralıkta olacağı için mülakat kcc den mi formu açmasını istemeliyiz?
      Bir sorun yaşanır mı endişelerimiz var, yardımcı olursanız seviniriz @crazycells
    1. sorulari tam ve dogru sekilde cevaplamalisiniz.

2. sorulara dogru cevaplar vermelisiniz.

3. gerek yok.

Mulakat tarihi aldiysaniz 10 gun sonra konsoloslukla iletisime gecerek eksikleri tamamlamak icin DS-260 formunuzu actirabilirsiniz.

• merhabalar evrak maili aldım ama case number'ım 50 k dolasıyla hemen maile dönmem gerekiyor mu bir de dikkat etmem gereken bir husus var mı mail gnderen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

• @ece123 bu konunun ilk iletisinde detaylıca, evrak talep emailine nasıl cevap vermeniz anlatılıyor, ayrıca çok fazla geç kalmamanız sizin hayrınıza olacaktır

• ⭐⭐⭐

@Muhtaradana muhammed hocam. Allah nasip ederse mülakat için evrak hazırlama videosu da gelecek mi?
    Örnek olarak resimlerini gösterir şekilde olursa çok makbule geçer. bizlerde istifade etmeye devam ederiz diye düşünüyorum😊

• @ece123 ayrıca şu iki iletiyide inceleyebilirsiniz ⬇️⬇️⬇️

DV2020 Mulakat Deneyimleri https://yesilkartforum.com/forum/post/94317

DV2020 Mulakat Deneyimleri https://yesilkartforum.com/forum/post/94177

• @Muhtaradana çok çok teşekkür ederim

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    3 İleti
    624 Bakış
    crazycellsC
    @Hussein su basliktan guncellemeleri ve son durumu kontrol edebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri Henuz rezerve edilen 9095 vize hakkinda bir guncelleme yok.
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    55k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
  • 15 Oy
    4k İleti
    496k Bakış
    erenottiE
    @bkaraca Merhaba, normalde pause olmasa, hızlı da denilebilecek bir ofiste süreciniz muhtemelen yetişirdi ancak pausedan dolayı green card alamama ihtimaliniz oldukça yüksek görünüyor. Masraflar gözünüze gelmeyecekse ve süreç içinde ülkeden çıkamayacağınız için 2.5-3 ay uygun zamanınız varsa denenebilir. Bol şanslar diliyorum.
  • ABD Yolunda Evlilik

Sabitlendi Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi cr1 vizesi ir1 vizesi evlilik green card
    2k
    3 Oy
    2k İleti
    200k Bakış
    T
    Merhabalar, Şu an F1 statusunde doktora yapıyorum, Amerikali eşimle yakın zaman evlendik, nüfus kayit örneğimde medeni durum bekar olarak geciyor, başvuru paketinde bu belge isteniyor fakat konsoloslukta evliligi tescil ettirip medeni durum güncellenmiş haliyle mi bu belgeyi eklemeliyim yoksa evlilik öncesinde alinan nufus kayit ornegi yeterli olur mu ? Tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

42

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k