[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@nfs741, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
3 gundur kimseye evrak meili gelmiyor galiba
Spam kutunuzu kontrol edin. Eger email gelmemisse, sadece beklemelisiniz.
-
@crazycells her gun bakiyorum yok yok
-
@nfs741, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells her gun bakiyorum yok yok
Cekilis sirasinda verdiginiz email adresine erisiminiz devam ediyor, degil mi?
-
Merhabalar ben ds-260 formunu açtırdımda bazı şeyleri düzeltmek için primary occupation da öğrenci olarak yazmıştım ama okulum bitti ve şuan çalışmıyoruz öğrenci olarak kalsa sorun olur mu?
-
Hepimiz current olup biran önce gitseydik.
-
@irem-begum, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhabalar ben ds-260 formunu açtırdımda bazı şeyleri düzeltmek için primary occupation da öğrenci olarak yazmıştım ama okulum bitti ve şuan çalışmıyoruz öğrenci olarak kalsa sorun olur mu?
Hayır, herhangi bir sorun olmaz
-
Merhabalar,bugün greencard konularında yardım eden aracı bir kurumla konuştum.Evrak maili ile ilgli bana bir şey söyledi.Evrak mailini gönderirken belgelerin inglizce çeviri ile gönderilmesi gerektiğini söyledi.Bende bu durumla ilk defa duyduğumu söyledim.Bana bu kuralın yeni olduğundan bahsetti.Acaba bu doğru mu? Belgeleri gönderirken inglizce olarak hepsinin çevirisinin mi yapılması gerekiyor?
-
@xpowerglide, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhabalar,bugün greencard konularında yardım eden aracı bir kurumla konuştum.Evrak maili ile ilgli bana bir şey söyledi.Evrak mailini gönderirken belgelerin inglizce çeviri ile gönderilmesi gerektiğini söyledi.Bende bu durumla ilk defa duyduğumu söyledim.Bana bu kuralın yeni olduğundan bahsetti.Acaba bu doğru mu? Belgeleri gönderirken inglizce olarak hepsinin çevirisinin mi yapılması gerekiyor?
Hayır, böyle bir durum söz konusu değil.
Sadece dili İngilizce ve ya Türkçe olmayan belgelerin İngilizce ye tercüme ettirilmesi gereklidir.
Ya da eğer sabıka kaydınız var ise bu kayıda ilişkin mahkeme kayıtlarının tercümesi gerekli.
Bu gibi ekstrem durumlarınız yoksa, e devletten aldığınız Türkçe belgeler geçerlidir.
Daha ayrıntılı bilgi için şu konunun ilk iletisini inceleyebilirsiniz;https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri?page=1
-
Evrak onay e-mail hala gelmedi!! 5 gün oldu..Normal mi ?
-
Evrak onay maili alan arkadaslar kaç gün icerisinde onay maili aldıklarını paylasabilirler mi
-
@Semihmete @Bugra35
Endişelenmeyin. Ben 8. günümde aldığımı anımsıyorum. Şu aralar aralık ayı için mülakat tarihleri ayarlanıyor muhtemelen. Sadece biraz daha sabır :) -
Merhabalar,birkaç sorum olacak.
1)Dosyaları isimlendirirken ismi “rıdvan” olan birisi adını “2020EU00000000_Ridvan_” olarak mı yazacak yoksa 2020EU00000000_Rıdvan_” olarak mı?
2)Evlilik sertifikası dosyasını adlandırırken kazanan kişinin adını mı yazıyoruz yoksa eşinin adını mı?
3)Evrak mailini erken göndermemiz herhangi bir avantaj sağlıyor mu? -
@xpowerglide, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhabalar,birkaç sorum olacak.
1)Dosyaları isimlendirirken ismi “rıdvan” olan birisi adını “2020EU00000000_Ridvan_” olarak mı yazacak yoksa 2020EU00000000_Rıdvan_” olarak mı?
2)Evlilik sertifikası dosyasını adlandırırken kazanan kişinin adını mı yazıyoruz yoksa eşinin adını mı?
3)Evrak mailini erken göndermemiz herhangi bir avantaj sağlıyor mu?1- Şu linkteki ilk iletiyi inceleyin evrak maili ile ilgili bir çok sorunuza cevap bulacaksınız;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri?page=1
2- Asıl talihliyi baz alarak adlandırıyorsunuz.
3- Önemli olan numaranızın açıklanan bültenlerde aktif olması. Fakat Erken göndermenizi ederim
-
@Semihmete normal 3-6 hafta arası demişti, gelen otomatik emailde
-
@Bugra35 KCC 7 ekime kadar case numaralarına düzenli artışla evrak talep email lerin gönderiyordu, case numalarının sırasına göre sıra sıra gönderiyordu, bu şekilde evrak talep email i alanlar evraklarını gönderdikten hemen sonra otomatik ulaştı emaili alıyor, sonrasında da takriben 3-5 gün içinde onay emaili alıyordu
Fakat KCC 7 ekimden sonra tüm numaralara karışık evrak talep email i atmaya başlayınca
Kendisine ulaşan evraklara hitaben attığı, otomatik email içeriğine 3-6 hafta bekleyin, size geri dönüş olmazsa bizimle iletişime geçin metnini eklediNeredeyse tüm numaralar evrak talep email i aldı, bu evrakları inceleyip geri dönmesi biraz zaman alacaktır
KCC ye biraz süre verelim, ileriki günlerde "Congratulations Records indicate" emailleri gelmeye başlıyacaktır
-
@bolatmali cevabınız için teşekkürler.Ben dediğiniz linki inceledim fakat bulamadım net olarak.Aklıma takıldı nasıl bir şekilde yazacağımı bilemedim.Bir de aklıma şu soru geldi.Evli olan kadının nüfus kayıt örneğini gönderirken evlenmeden önce ve evlendikten sonra olarak iki ayrı şekilde mi gönderiyoruz yoksa sadece evlendikten sonraki halini mi sadece gönderiyoruz?
-
@xpowerglide şuraya da bakabilirsiniz;
Sayın @Muhtaradana hazırladığı içerik
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri/969
-
Şuan hangi numaralar için mülakat tarihi verildi??
-
@crazycells Tesekkurler
-
@ayvalik10 çok teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
46
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum