[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@dilara1424, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@dilara1424, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@ayvalik10 hayır hiçbir yerde çıkmıyor,ben bu davanın yargıtayda olduğunu bile unutmuştum,çünkü reddedilmişti şu an aklıma geldi panik oldum
Sayın @crazycells rica etsem beni bu konuda aydınlatabilir misiniz?
Eger suclu bulunduysaniz ya da ceza aldiysaniz yazin.
-
@Semihmete, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
KCc evrak onay e-mail kaç günde geliyor?
3-6 hafta arası gelir hemen de gelebilir. Gelmezse endişelenmeyin 6 hafta içinde gelmezse mail atabilirsiniz
-
@BlackEagle, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba 2020 GC Talihlileri Durum Takibi excell tablosunda sanırım erişimim yok. Excell tabloda herhangi bir güncelleme yapamıyorum. Bir kaç saniye sonra ''Erişiminizin Süresi Doldu'' mesajını alıyorum. Yardımlarınız rica edebilir miyim?. Teşekkürler @crazycells
bilemiyorum, sorun olmadan degistirebilmeniz lazim: http://bit.ly/2V0zMOz
-
@coachella, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba,
21.10.2019 tarihinde bana evrak isteme maili geldi.
Kasımın 17 sinde evleniyorum.Evrak işlemlerinde nasıl bir yol izlemeliyiz?
Şu an evraklarımı bekar olarak gönderirsem eşim için vize işlemlerini nasıl ne zaman yapacağım?
Evlendikten sonra evraklarımı eşimin evraklarıyla birlikte göndersem daha mı sağlıklı olur?Kafamız karışık. Tecrübelerinize dayanarak bilgi verirseniz sevinirim.
TeşekkürlerIki turlu de yapabilirsiniz.
-
@zecch, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
merhabalar her sey icin cok tesekkur ediyorum sizin sayenizde sorunsuz bir sekilde ds-260 formunu doldurdum. son bisey kaldi esimi add applicant olarak ekledim fakat benden tek sayfalik bilgiler aldi dogum tarihi isim vs vs bu kadar mi yoksa butun ds-260 sorularini onun icinde doldurmam mi gerekiyor?
Evet, kisi vize alacaksa, DS-260 formunun tamamini doldurmalisiniz.
-
@crazycells MRB evrak isteği geldi ve ben conf no mu 2020EU5XXXX şeklinde yolladım yani EU dan sonraki ilk üç sıfırı yazmadım problem olur mu? birde istenilen evrakların tümünü türkçe yolladım.
-
Sayın @crazycells
Bir kişi ds formunu gönderdikten sonra evlenmişse, formunu güncellemeden evrak mailinde eşinin belgelerini göndermesi bir sorun oluşturur mu?
Ve ya bu süreç için kesinlikle ds formu güncellenmelimidir? -
@crazycells anladim fakat ulasamiyorum esimin formuna ilk once kendi formumu mu submit etmeliyim ?
SPOUSE UNDER REVIEW NOT APPLICABLE SENT yani sent kismina tiklanmiyor silik.
-
@oktayusa, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells MRB evrak isteği geldi ve ben conf no mu 2020EU5XXXX şeklinde yolladım yani EU dan sonraki ilk üç sıfırı yazmadım problem olur mu? birde istenilen evrakların tümünü türkçe yolladım.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri/
su konunun ilk iletisini takip etmenizi tavsiye ederim.
-
@zecch, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells anladim fakat ulasamiyorum esimin formuna ilk once kendi formumu mu submit etmeliyim ?
SPOUSE UNDER REVIEW NOT APPLICABLE SENT yani sent kismina tiklanmiyor silik.
inceleniyor diyor, once KCC'nin formu olusturmasini bekleyin. Sonra doldurursunuz.
-
@crazycells cok tesekkur ederim
-
@bolatmali, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Sayın @crazycells
Bir kişi ds formunu gönderdikten sonra evlenmişse, formunu güncellemeden evrak mailinde eşinin belgelerini göndermesi bir sorun oluşturur mu?
Ve ya bu süreç için kesinlikle ds formu güncellenmelimidir?Su an DV2020'in basindayiz, o nedenle su an en guncel haliyle butun formlari doldurup belgeleri hazirlamak ve surecin geri kalaninda beklemek en ideal cozum.
KCC gecen yildan farkli olarak herkesin belgesini istedi. Ozellikle yuksek dosya numarasina sahip kisilerin mulakat tarihlerine yakin olsaydi, acmamak daha iyi olabilirdi, ama su anda surec yeni basladigi icin hemen ilgili degisiklikleri yapip gondermek en ideali.
-
@crazycells linkteki açıklamalara göre yanlış göndermiş bulunuyorum. ne yapmam gerektiği konusunda beni bilgilendirebilir misiniz ?
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@bolatmali, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Sayın @crazycells
Ve ya bu süreç için kesinlikle ds formu güncellenmelimidir?Su an DV2020'in basindayiz, o nedenle su an en guncel haliyle butun formlari doldurup belgeleri hazirlamak ve surecin geri kalaninda beklemek en ideal cozum.
KCC gecen yildan farkli olarak herkesin belgesini istedi. Ozellikle yuksek dosya numarasina sahip kisilerin mulakat tarihlerine yakin olsaydi, acmamak daha iyi olabilirdi, ama su anda surec yeni basladigi icin hemen ilgili degisiklikleri yapip gondermek en ideali.
Bilgileriniz için teşekkür ederim
-
@bolatmali orayı inceledim Ama sorun o ülkeden adli sicil alabilmek için yetkili tek kisi oradaki işverendir ve o işveren ilgilenmez ise okağıdı asla alamıyorsun başka yolu var mı diye soruyorum yoksa forumdaki bu konuyla alakalı herşey okudum
-
@oktayusa, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells linkteki açıklamalara göre yanlış göndermiş bulunuyorum. ne yapmam gerektiği konusunda beni bilgilendirebilir misiniz ?
yeniden isimlendirip bir daha gonderebilirsiniz.
-
@crazycells teşekkürler
-
Merhabalar ben ds 260 formunda eğitim bölümünde sadece lise ve üniverteyi girdim fakat daha önce bir üniversiteden dil eğitimi başka bir üniversitede bölüme başlayıp bıraktım bu bilgileri eklemedim forma sorun olurmu 8 kasımda mülakatım var ds 260 formunu açtırıp ekletmeli miyim ?
-
Merhabalar sonunda banada KCC den evrak emaili geldi! Polis sertifikası hakkında sorum olacak:
- 2001 - 2007 yılları arasında Amerikada Yüksek Lisans ve Doktora mı tamamladım. Bu durumda Amerikadan polis sertifikası almam gerekir mi? Gerekirse nereden almalıyım?
- Eşim Rus vatandaşı ve henüz Türk vatandaşı değil. 7 seneden beri Türkiyede yaşamakta. Rus konsolosluğundan adli sicil kaydı alması gerekiyor diye biliyorum. Bunun ingilizce veya Türkçeye çevrilmesi gerekmekte. Notere onaylatmamız gerekir mi? Aynı şekilde onunda Türkiye'de 7 sene yaşadığı için adli sicil kaydını Türkiye'den alması gerekir mi?
-
@Elgitaro, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhabalar sonunda banada KCC den evrak emaili geldi! Polis sertifikası hakkında sorum olacak:
- 2001 - 2007 yılları arasında Amerikada Yüksek Lisans ve Doktora mı tamamladım. Bu durumda Amerikadan polis sertifikası almam gerekir mi? Gerekirse nereden almalıyım?
- Eşim Rus vatandaşı ve henüz Türk vatandaşı değil. 7 seneden beri Türkiyede yaşamakta. Rus konsolosluğundan adli sicil kaydı alması gerekiyor diye biliyorum. Bunun ingilizce veya Türkçeye çevrilmesi gerekmekte. Notere onaylatmamız gerekir mi? Aynı şekilde onunda Türkiye'de 7 sene yaşadığı için adli sicil kaydını Türkiye'den alması gerekir mi?
1- Amerikada geçirilen süre için bu belge gerekli değil,
2- Eşinizin doğum belgesini Rusyadan,
sicil kaydını Türkiyeden ve Rusyadan alması gerekiyor.
Rusça olan bütün belgeleri ingilizceye tercüme ettirmeniz gerekli,
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum