[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@frejya, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Bir şey sormak istiyorum. Bana da evrak maili geldi yaklaşık iki gün önce ama önümüzdeki yaz daha doğrusu mülakat zamanı gelmeden önce erkek arkadaşımla evlenme ihtimalimiz mevcut. Bu durumda uygun olan şey benim kendi belgelerimi yollamam mı yoksa beklemem mi ?
Daha evliliğiniz kesin değil. Eğer yapmayı düşünüyorsanızda bir an önce gerçekleştirmenizi tavsiye edeceğim.
Belgelerinizi yakın bir tarihte evlilik yapamayacaksanız tek başına gönderin.
-
Arkadaslar bulten aciklandi 8600 current eu.. hayirli olsun
-
@uarman Evet hayırlı olsun.... Sıra geldi mülakat tarihi emaili beklemeye..
-
@TheWinner2020 Evet... mülakat maillerimiz de gelir umarim bir an önce... Mülakat tarihi aldiktan sonra mi sağlik kontrolü randevusu almali ve ais kaydi yapmaliyiz? @crazycells @Muhtaradana
-
@uarman, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@TheWinner2020 Evet... mülakat maillerimiz de gelir umarim bir an önce... Mülakat tarihi aldiktan sonra mi sağlik kontrolü randevusu almamizi ve ais kaydi yapmamizi önerirsiniz? @crazycells @Muhtaradana
Öncelikle tebrik ederim,
Mülakat maili almadan bahsettiğiniz işlemleri yapamıyorsunuz zaten.
-
@bolatmali Tamamdir, tesekkur ederim
-
@bolatmali current olduktan ne kadar sure sonra geliyor mail siz deneyimlisiniz?
-
@uarman, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@bolatmali current olduktan ne kadar sure sonra geliyor mail siz deneyimlisiniz?
Bu ay sonunda gelecektir muhtemelen
-
@uarman ay sonu itibariyle bir mülakat tarihi verilir diye umuyoruz sizlere, siz mail kutunuza email gelmese bile, 7 Mayısta kazandığımızı öğrendiğimiz dvlottery.state.gov adresinden, confirmation numaranızla giriş yapıp, mülakat tarihi alıp almadığınızı kontrol edebilirsiniz
-
@bolatmali 👍👍
-
@Muhtaradana Sagol kardeşim
-
8600 düşük oldu biraz bunun nedeni olarak 6000lerden düşük numaraların zamanında evrak talep maillerinde dönüş yapmayıp ekim ve kasım aylarını pas geçip aralık ayını doldurmaya bağlıyorum. bu şekilde geciktirmeler yüksek numaraların mülakat almasını zorlaştıracağını düşünüyorum ne dersiniz?
-
@Muhtaradana ve diğer tüm kazananlar geçen sene olmayıp ekim ayından itibaren gelen current olanlar için bir kıyağımız olsun 2019 yılında mülakatlar öncesi yayınlanan hazırlık tablo sizin işinizi görür.
https://drive.google.com/file/d/1HiTgBW1jCVqZjyLXrl7Js7eDHqyVxu3X/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1oHFWQB8agNqvjzAgU4WQ2YBsB05w0W_A/view?usp=sharing -
@ayvalik10 çok güzel çalışma olmuş elinize sağlık. çok fayda sağlayacağı kesin.
-
@ayvalik10 emeginize saglık ustad...
-
Merhaba, bugün kısmet olursa kıbrıstan polis belgesi alacağım
Benim sorum
Bu evrağı isimlendirirken 2020EU00028XXXX_Muhammet_Karadag_Police_Record_. yazdıktan sonra ne yazmam uygun düşer Cyprus mu yazmalıyım?
North Cyprus mu yazmalıyım
Ds 260 formunda Cyprus yazmıştım sayın @crazycells in yönlendirmesiyle -
@Muhtaradana bildiğim kadarıyla onlar norty cyprus diye bir ülke tanımıyor, yani tanımıyorlar sade cyprus o yüzden
-
@Muhtaradana toprağım bende şimdi Kıbrıs'ta çalışıyorum ve ikametgahim burda eğer çıkarsa sana çok fazla danisacam haberin olsun mesela adres için felan 🙂
-
@phozz Bence düşük numara olup evraklarını geciktirenlerin şanslarını azalttığını düşünüyorum. Bu yüzden yüksek numaralara da evrak talebi geliyor gibi. Bir bakmışsınız bültende yazandan daha fazlası olmuş. Önümüzdeki 3 ay içinde belli olur gibi. Sadece bir komplo teorisi :D
-
@aaktas29 neden olmasın dediğiniz. bu sene kcc de takip edebileceğim biz sistem kalmadı. evrak gönderenler öncelikli olacak gibi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum