[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
.............
-
@usanyc tebrikler hayırlısı olsun 👏👏
-
@usanyc Mülakat tarihini siz almıyorsunuz onlar size case numaranız current olduktan sonra söylüyor ama numaranızın current olması gerekiyor.
-
............
-
Arkadaşlar merhaba bugün de bize KCC den 20:40 itibari ile mail geldi evrak bekleyen herkese en kısa zamanda mail in gelmesini temenni ederim
-
@ismailcanbolat tebrikler hayırlısı olsun 👏👏
-
Merhaba arkadaşlar, bugün mail geldi, talep edilen evraklarin listesini sırasıyla eksiksiz paylaşabilecek olan var mı?
-
@mkonca Tebrikler hayırlısı olsun öncelikle ,
Şu konuyu inceleyiniz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri -
@Hakan-Kadioglu teşekkür ederim.
-
@crazycells @Muhtaradana bana KCC evram maili bu akşam geldi gelir elmezde burda paylaşdım. Evraklatı tercüme ve onaylatma sürrsi ne kadar ve mulakat tarihi ne zaman belli olur?
-
@AnarH, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells @Muhtaradana bana KCC evram maili bu akşam geldi gelir elmezde burda paylaşdım. Evraklatı tercüme ve onaylatma sürrsi ne kadar ve mulakat tarihi ne zaman belli olur?
Mülakat için bülteni takip edin. Muhtemelen Ocak ve ya Şubat ayında mülakat görüşmesine girersiniz.
Evraklarınızı mail olarak Haziran 2020 tarihine kadar iletmeniz lazım herhangi bir olumsuzluk olmamasına karşı tavsiyem.
Sizler sürecinizin olumsuz etkilenmemesi için muhakkak en kısa zamanda belgeleri mail olarak göndermeye bakın -
@bolatmali okul universite evrakını istemiyolarmıydı? Burdan okuduğum kadarıyla ancak evlilik doğum ve askerlik evrakı lazım
-
Arkadaşlar 16 Ekim 2019 gününde evrak maili alan arkadaşlarımız aşağıdaki gibidir;
13k 1 kişi
15k 2 kişi
16k 1 kişi
18k 1 kişi
19k 1 kişi
20k 1 kişi
21k 1 kişi
22k 3 kişi
24k 2 kişi
26k 3 kişi
27k 2 kişi
28k 4 kişi
30k 5 kişi
31k 4 kişi
33k 2 kişi
34k 5 kişi
38k 3 kişi
40k 1 kişi
41k 2 kişi
42k 1 kişi
46k 3 kişi
49k 5 kişi
50k 3 kişiBugün mail alan= 55 kişi
Edit
-
@bolatmali teşekkürler
-
@bolatmali son bi soruda sorayım demek benim padaportun süresi dolduğu için ağustos ayında yenisini aldım ve greencarddan dolayıda 2 küçük çocuğuma ve heyat yoldaşıma (karıma) pasaport çıkarttık ama Onların ilk pasaposrtları. Pasaportta 6 ay şartı var bi sorun olurmu bu mulakata çağırdıklarında 6 ay süresi dolmassa ve KCC evrakı önünüzdeki hafta yollamayı düşünüyom 3 ay süre oluyo sorun olurmu?
-
@AnarH, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@bolatmali son bi soruda sorayım demek benim padaportun süresi dolduğu için ağustos ayında yenisini aldım ve greencarddan dolayıda 2 küçük çocuğuma ve heyat yoldaşıma (karıma) pasaport çıkarttık ama Onların ilk pasaposrtları. Pasaportta 6 ay şartı var bi sorun olurmu bu mulakata çağırdıklarında 6 ay süresi dolmassa ve KCC evrakı önünüzdeki hafta yollamayı düşünüyom 3 ay süre oluyo sorun olurmu?
6 ay şartı mülakat görüşmenizden sonra pasaportlarınızın 6 ay daha geçerli olması şartı tam olarak.
Siz öncesinden 6 ay geçerli olması lazım olarak anladınız sanırım. -
Merhaba ewrak maili aldim az once case no 22 bin...
-
Arkadaşlar kazananlara hayırlı olsun süreciniz sorunsuz olsun inşallah ben Amerika dayım şuan size tavsiyem gelmeden önce mutlaka dişlerinizi gösterin doktora herşeyi unutun ama dişleri unutmayın burası çok pahalı hemde çok ve dişleriniz için ilaç ta getirin yanınızda herkese bol şans
-
Merhabalar, bugün KCC'den döküman isteği geldi.
Mailin başında, case numaranım üstünde, Date var ve bir kaç gün öncesinin tarihi yazılı, bu neyle ilgili olabilir? Aklımı karıştırdı.İstenilen belgelerden birisi de pasaport. Öğrenci belgesiyle geçici pasaport almam yeterli olur değil mi?
-
@bolatmali Şu an çok sevindim aynen öyle anlamışdım ohh yaa bi de eski foto konusuna takılmasa consolosluk viseyi alıcaz inşeALLAH teşekkür ederim rahatladım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum