[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@Semihmete, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@bolatmali Eşimi eklemeden evrak e-mail aldım şimdi ne yapmalıyım sizce? Form açtırıp eşimi ekleyip eşimin ve kendimin evrakları e-mail atmalımıyım? Yoksa sadece kendi evraklarımı e-mail atmalımıyım evlilik cüzdanım dahil?
Şuanlık bir şey yapmamanız sürecinizin etkilenmemesi için daha doğru.
Mülakat maili aldıktan sonra konsolosluğa bu durumu bildirin ve eşinizi eklemek istediğinizi söyleyin. Formunuz açıldıktan sonra gerekli güncellemeleri yapar mülakata eşinizle girersiniz. -
@davut, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@bolatmali evet kaydımı oluşturdum hastane randevumuda aldım.
Endişelenecek bir durum yok. Kasım ayında bende mülakata gireceğim konsolosluktan bir mail bende almadım.
Vize görüşmesine giderken evrak maili olarak gönderdiğiniz belgeleri yanınızda götürmeniz yeterli olacaktır.
Gerekli incelemeyi şuradan yapabilirsiniz;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri?page=1
Bu arada sizlere daha iyi yardımcı olabilmek amacıyla sürecinizi imzaya taşıyın;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
-
Herkese merhabalar case no 49xxx, 15 ekim saat 22.46 da evrak maili aldım. Sormak istediğim ds260 ı gönderdiğim zaman bekardım fakat şuanda evlenme durumum var. Süreci sorunsuz ilerletmek için nasıl bir yol izlemeliyim? Evrak mailini yollamanın herhangi bir süresi var mıdır?
-
@bolatmali KCC ye Evlilik cüzdanımı e-mail atmalımıyım şimdi ??
-
@BeFe Evrak yollamanın herhangi bir süresi yok, ama çok geç kalmamakta da fayda var.
ilk önce evliliğinizi resmileştirip, Formu açtırarak eşinizi eklemelisiniz, akabinde kendinizin ve eşinizin evraklarını gönderirseniz süreç daha çabuk ilerleyecektir. -
@uarman tamam teşekur ederim
-
@bolatmali KCC ye Evlilik cüzdanımı e-mail atmalımıyım şimdi ??
Şu linki incelerseniz;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik?page=1
@crazycells in bu konu hakkında tavsiyesi
-
GENEL OLARAK yazıyorum green kart sonrası evlenen kişiler geçmişte yaşanan sıkıntılardan şu sonuç çıktı ki mülakata gidince göreceksiniz. GREEN KART İÇİN Mİ EVLENDİNİZ YOKSA SEVEREK Mİ. Evrak gönderirken özellikle birlikte çekilmiş videolar resimler gibi belgeleri de göndermeyi unutmayın. Sadece DS260 açtırmakla olmuyor. 2019 mülakatları başlığında dediğim olayı o kadar çok yazdılar ki albüm yapıpta götürenler oldu.
-
@bezdarniy cevap için teşekkürler. Ben ds-260 ı bir kere daha açtırmıştım. Tekrar açtırıp 2. sefer yollamak mülakat mailini geciktirir mi ? Böyle bir hurafe de var. Evrak mailini en geç aralık ortası gibi yollasak, bu bizim için geç mi olur ?
-
@BeFe daha current olmadın ki mülakat tarihin geciksin tam tersi ne kadar erken yaptrırsan o kadar sorunsuz mülakata gidersin.
-
@bolatmali @crazycells Formu mülakat tarihi alana kadar açtırmak istemiyorum.Ama nüfus kayıt örneğimde evli yazıyor.falanca tarihte şu kişi ile evlendi yazıyor! Bu bir sorun teşkil edermi ?
-
@ayvalik10 Tamam da, numara current olduğu taktirde; benden sonraki numaranın, ben formu açtırdığımdan dolayı mülakat tarihini önce alması gibi bir durum söz konusu olur mu? Çünkü böyle bir konu dolanıyor etrafta. Ve siz böyle söylerken, @bolatmali formu mülakat tarihi aldıktan sonra açtırmamız gerektiğini söylüyor.
-
Merhabalar,
2015 yılında 11 ay kadar İtalya’da erasmus yaptım ancak D tipi vizem olduğu için oturma izni almamıştım. 2016 yılında da 3 ay Çekya’da kaldım. Ve şu an 2 aydır tekrar İtalya’dayım yine vizem var oturma iznine başvurmadım. Polisten belge almam gerekir mi buralardan? Yoksa oturma iznine başvurmadığım için gerek yok mu? -
@Pelin-Köroğlu, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhabalar,
2015 yılında 11 ay kadar İtalya’da erasmus yaptım ancak D tipi vizem olduğu için oturma izni almamıştım. 2016 yılında da 3 ay Çekya’da kaldım. Ve şu an 2 aydır tekrar İtalya’dayım yine vizem var oturma iznine başvurmadım. Polisten belge almam gerekir mi buralardan? Yoksa oturma iznine başvurmadığım için gerek yok mu?Şu başlıkta sorularınızın cevabını bulabilirsiniz;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/150/türkiye-dışındaki-ülkelerden-adli-sicil-kaydı-almak
-
@ayvalik10 merhabalar bir sorum olacaktı bende green card çekilişi açıklandıktan sonra evlendim ama biz 5 senedir beraberiz eşimle aynı evde yaşıyoruz aynı bölümü bitirdik aynı iş yerinde çalıştık bunları ds 260 formundada belirtik. Sosyal medya hesabımızda ortak yinede fotoğraf götürmem gerekir mi?
-
@irem-begum kesin istemezler yada kesin isterler diye bir durum yok fakat sen yine de eşeği sağlam kazığa bağla elinin altında bulunsun isterlerse verirsin yada mail atarsın sen topla
-
@Pelin-Köroğlu 6 aydan fazla kaldığın neresi olursa olsun oradan alacaksın sadece oturma izni aldığın yerler için değil bu kural hatta en son @mhepekiz eşi için gitmişlerdi.
-
@ayvalik10 teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için 😊
-
Cnn numaranız 48xxx olduğu için sizler için önemli olan bu aşamada mülakat maili almak olacak. Süreç şuan hızlı ve pozitif yönde ilerliyor. Fakat mülakat maili alacağınızında garantisi yok. Önemli olan evrak maili değil, önemli olan açıklanan bültendir.
Bu sebepten ötürü sürecinizin aksamaması için daha önce @crazycells in tavsiye ettiği gibi mülakat maili aldıktan sonra gerekli güncellemeleri yapmak.
@ayvalik10 @bezdarniy görüşlerinde de herhangi bir yanlışlık yok.
Sizlere iletmiş linkteki deneyim ve cevaplarını okumanızı tavsiye ederim;https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik?page=1
-
@bolatmali @crazycells Formu mülakat tarihi alana kadar açtırmak istemiyorum.Ama nüfus kayıt örneğimde evli yazıyor.falanca tarihte şu kişi ile evlendi yazıyor! Bu bir sorun teşkil edermi ?
@crazycells evlilik konusu hakkında daha önce yazdığı bilgilendirme;
@crazycells, içinde söyledi: ABD Yolunda Evlilik
@Semihmete, içinde söyledi: ABD Yolunda Evlilik
@crazycells Evlendikten sonra eşimi ekletmeden evrak talep e-mail geldi? Şimdi ben kendim için evlilik cüzdanında e-mail atmalımıyım? ve eşimi sonramı ekletmeliyim ?
Once DS-260'i eklemek icin email gonderip, formu gonderdikten sonra ilgili belgeleri guncel sekilde gönderebilirsiniz
İlgili link;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik/290?page=15
Sizler yine de @crazycells görüşünü bekleyin.
Farklı bir öneride bulunabilir.Edit: uyarı için teşekkür ederim. @ayvalik10
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum