Doların hızla artışı $
-
@newman teşekkürler, bizim de hedefimiz ve hayalimiz o :)
-
Doların ne kadar Türk parası olduğuna hiç bakmayın benim zamanımda da dolar %30 artmıştı bir sene içinde ama ben fiyatına hiç bakmadım gerekte duymadım alabildiğm kadar dolar aldım elime ne geçiyorsa dolar aldım arabamı sattım dolar aldım kredim vardı elindeki parada doların ne kadar Türk parası olduğuna hiç bakmayın benim zamanımda da dolar %30 artmıştı bir sene içinde ama ben fiyatına hiç bakmadım gerekte duymadım alabildiğin kadar dolar aldım elime ne geçiyorsa dolar aldım arabamı sattım dolar aldım kredim vardı elde kalan parayı dolara çevirdim her ay ne kadar alabiliyorsan o kadar dolar aldım sonunda bir şekilde işinize yarıyor . Amerika’ya gidemeyecek bile olsanız sonuçta kardasınız
-
saat 14:00 da ki faiz indirime dikkat! Bakalim yon yukari mi asagi mi olacak ? :)
-
325 baz indirim geldi herzaman ki gibi asagi saldi yine. :) Gc cikinca $ lazim olacak stok yapmak lazim.
-
dolar da son durum ...https://www.bloomberght.com/doviz/dolar..
https://www.youtube.com/watch?v=b_uJ1M0aZ3w videoyu izledikten sonra olaki bir yaptırımda greencard ile Amerika'ya giriş veya süreçte sorun çıkarırlar mı acaba?
-
Arkadaşlar seneye bu zaman sizce dolar kaç olur ?
Aynı ? DÜŞER ? YÜKSELİR ?
-
........
-
@gokcell, içinde söyledi: Doların hızla artışı $
@AgeGuns Kim bilmis de bizden bilmemizin beklersin. Ama Turkiye sartlarina gore az ya da cok artacagi belli hele hele gundemimizde Suriye gibi mevzular var iken.
Off off.. Paramız gün geçtikçe eriyor ben para biriktiyorum ancak seneye kadar para eridikçe eriyecek.. 4 olmasını beklemek çok mu hayal olur ? Yada neyse 6 yı geçmesin onada razıyım
-
@AgeGuns tl olarak biriktirmeye devam ederseniz muhtemelen erir zaten, maalesef para birimimizin ciddi bir değer ve güven problemi var..
-
@AgeGuns, içinde söyledi: Doların hızla artışı $
@gokcell, içinde söyledi: Doların hızla artışı $
@AgeGuns Kim bilmis de bizden bilmemizin beklersin. Ama Turkiye sartlarina gore az ya da cok artacagi belli hele hele gundemimizde Suriye gibi mevzular var iken.
Off off.. Paramız gün geçtikçe eriyor ben para biriktiyorum ancak seneye kadar para eridikçe eriyecek.. 4 olmasını beklemek çok mu hayal olur ? Yada neyse 6 yı geçmesin onada razıyım
4 olmasını beklemek zaten bir hayal şu saatten sonra imkanı yok 4 lere düşmesinin anca akıllı bir ekonomik sistemle ve yıllar sonunda belki o da öyle 2 3 sene değil.
-
@AgeGuns
Merkez bankasının yıl sonu dolar beklentisi 5.99Önümüzde ki yıl kapanış olarak 6.30 öngörüyor yanlış hatırlamıyorsam.
Ama bunlar sadece birer tahmin. Gerçeği bilebilse insanlar ona göre hareket eder zaten.
Çoğu ekonomistin görüşü şuan ki koşullarda yükseleceği kanaatinde. Ama koşullar her zaman değişir.
Bir söz vardı; “ekonomistler gün sonuna kadar neden x fiyat olacağını söyler. Gün sonunda da neden y fiyat olduğunu açıklar diye”
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.1k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum