[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@Asil, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba arkadaşlar sağlık meslek lisesi mezunuyum. Şuan önlisans 1. sınıftayım. Eğitim kısmında neyi seçmeliyim? Ayrıca meslek lisesi mezunu olmam bir sorun teşkil eder mi? Çünkü eğitim bilgisi seçme ekranının altında şöyle bir yazı yazıyor - Tam bir çalışma dersinin tamamlanmasını yansıtan en az lise diplomasına sahip olmanız (meslek okulları veya denklik dereceleri kabul edilemez) - Tam ne manaya geldiğini anlamadım @crazycells
high school degree'yi secebilirsiniz... o ceviri dogru bir ceviri degil.
-
@crazycells hocam, ben de önlisans öğrencisiyim, siz üniversite öğrencileri için some university courses demişsiniz ben de öyle seçerek başvuru yaptım. yanlış mı yaptım acaba?
-
@gokayK doğru yapmışsınız
-
@crazycells hem kendim hemde eşim için başvuruyu yaptık fakat fotoğrafları sadece idphoto sitesinden kontrol ederek uygun boyutlara getirerek yükledik.basvuru sayfasindaki photo tool u kullanmadan sıkıntı yaratır mı?? Cvp larin için şimdiden teşekkürler
-
@kleros, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells hem kendim hemde eşim için başvuruyu yaptık fakat fotoğrafları sadece idphoto sitesinden kontrol ederek uygun boyutlara getirerek yükledik.basvuru sayfasindaki photo tool u kullanmadan sıkıntı yaratır mı?? Cvp larin için şimdiden teşekkürler
sorun olmaz.
-
Üniversitede bir süre hazırlık okudum sonra kaydımı sildirip bıraktım bu durumda hangi seçeneği seçmeliyim.
@crazycells -
(5) Some university courses - üniversite terk ya da üniversite öğrencisi
-
green card başvurusu yapan birinin turist vizesi alması zorlaşır mı?
-
@mustafamermut bağımsızdır 2 farklı talep etkilemiyor
-
@ayvalik10 teşekkür ederim ama bu sene green cardda pasaport zorunluluğu olduğu için tursit vizesi için form doldurulurken green kart başvurusu yaptınız mı diye soru soruluyormuş; tecrübesi olan varm mı acaba?
-
@mustafamermut, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@ayvalik10 teşekkür ederim ama bu sene green cardda pasaport zorunluluğu olduğu için tursit vizesi için form doldurulurken green kart başvurusu yaptınız mı diye soru soruluyormuş; tecrübesi olan varm mı acaba?
siz Green Card basvurusu yapmiyorsunuz, Green Card cekilis basvurusu yapiyorsunuz. Ikisi birbirinden farkli seyler.
-
@crazycells tamam yanlış yazdım; green card çekilişine başvuran kişinin geri dönmeme ihtimali olabilir diye turist vizesinde red alma olasılığı olur diye korkuyorum

-
@mustafamermut, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells tamam yanlış yazdım; green card çekilişine başvuran kişinin geri dönmeme ihtimali olabilir diye turist vizesinde red alma olasılığı olur diye korkuyorum

Daha once cekilise basvurdugu halde vize alan kisiler oldu, bilginize. O nedenle cekilise basvuru yapmak vize reddi nedeni diyemezsiniz.
-
@crazycells teşekkür ederim.
-
Herkese merhaba
Bu sene 2. defa başvuruyorum, hadi hayırlısı diyorum... Bir pürüz çıkmasın diye tereddüt ettiğim iki noktayı danışmak istiyorum sizlere. Özellikle @crazycells cevaplarsanız sevinirim.
1- İsmimde türkçe karakterler "Ğ" ve "Ö" var. Pasaportumda bu karakterler olduğu gibi yazılmış. Çekiliş başvurusunda nasıl yapmalıyım?
2- Garanti olsun diye foto işini fotoğrafçıda hallettim. Amerikan vizesine göre çekti fakat foto boyutları 591x591. Şu sitede kontrol ettim https://visafoto.com/diversity-visa-lottery-photo "boyutlar 600x600 olmalı" uyarısı aldım. Ne yapmalıyım?Teşekkür ederim.
-
2 yillik yuksekokul mezunuyum ayrica acikogretim ogrencisiyim basvuru formunda vocational scholl mu yoksa some university courses mi secmeliyim..
-
-
Soru - Formu doldururken sadece Latin alfabe kullanın Türkçe karakter kullanmayın
-
Soru - Fotoğrafçınızdan fotoğrafın orijinal halini alıp kendiniz https://www.idphoto4you.com/ bu siteden düzenleye bilirsiniz
Eğer fotoğrafçınızdan fotoğraf temin edemezseniz photoshop programında 600x600 piksel boyutunda yeni şablon oluşturun fotoğrafı o şablona yereleştirin sorunu çözülecektir.
Yukarıdaki adımı yapamazsanız aşağıdaki videoyu izleyip adımları uygulayın fotoğraf sorun çözülecektir
-
-
basvuru yaparken adress kısmında nokta kullandım örnek "No:3" gibi ve telefon numaramı yazarken +90 şeklinde yazdım bunlar başvurumun geçersiz olmasını sağlar mı? teşekkürler.
-
@Deniz-Akar hayır sağlamaz bol şans
-
teşekkür ederim içime su serptiniz resmen
bol şans
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
47
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
çok teşekkür ederim.