[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@thermo Size @crazycells in mesajını da verdim, DV-2021 talimatları sayfasında sizi ilgilendiren kısmı da alıntı yaptım. Size cevap veren kişiler de buna yakın cevaplar verdi. Aldığınız cevabı beğenmiyorsanız talimatlara uymayan şekilde başvurunuzu gerçekleştirmekte özgürsünüz.
-
@thermo Bu kadar
14. ÇOCUKLARIN SAYISI – Sizinle birlikte ikamet etmiyor veya DV programı ile göçmenlik hakkı almak
istemiyor olsalar bile 21 yaşından küçük ve evli olmayan tüm çocuklarınızın isimlerini, doğum
tarihlerini, cinsiyetlerini ve doğdukları şehir ve ülke bilgilerini başvuru formunuza eklemeniz
gerekmektedir. Her çocuğunuz için aynı teknik özelliklere sahip fotografları da yüklemeniz
gerekmektedir.
Lütfen aşağıda listelendiği şekilde çocuklarınızı başvurunuza eklediğinizden emin olunuz:
• Hayatta olan tüm öz çocuklar;
• Sizin tarafınızdan evlat edinilmiş hayatta olan tüm çocuklar ve;
• Hayatta olan, evli olmayan ve DV başvurusunun yapıldığı tarih itibariyle 21 yaşını
doldurmamış tüm üvey çocuklar. Çocuğun ebeveyniyle yasal olarak ayrılmış olsanız ya da
çocuk sizinle yaşamıyor veya ABD’ye göç etmeyecek olsa dahi elektronik başvurunuza
eklenmelidir. -
@thermo çok açık cevap verdim ama neyse
-
@birumut Buldum sonunda. Herkes uzman olmuş hemen yanıt hakkını kullanıyor. Her çekilişi kazanan uzmanım demesin. Bu siteyi kuran arkadaş asıl deneyim ona aittir. Sözüm ona keşke bütün soruları kendisi yanıtlayabilse :D
-
@thermo burda siz evli olmayana odaklanmışsınız .21 yaş üstü için evli bekar fark etmiyor .21 yaş altı evli ise durum farklı
-
@thermo @crazycells in mesajını okudunuz mu? Tekrar gönderiyorum: https://yesilkartforum.com/forum/post/85916
-
@thermo valla kazan Mak yada kaybetmek fark etmiyor okuduğunuzu anlamadınız sadece
-
pasaportta kullanılan fotoğrafı green card başvurusunda da kullanabilir miyim? kesin bir cevap verecek olan var mı elenmek istemiyorum aynı fotoğrafı iki yerde de kullanmaktan . kesin cevabınız nedir sıkıntı olur mu olmaz mı?
-
@marcus94 evet diyorum 😊
-
@birumut, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@thermo burda siz evli olmayana odaklanmışsınız .21 yaş üstü için evli bekar fark etmiyor .21 yaş altı evli ise durum farklı
Yok formun SSS kısmında sadece bunlardan bahsediyor ve sitedeki videoda bunlara değinmemiş bende bulamadım. Yani eklemem gerekiyor hemfikir olduk resmen. Mesele şu ki evli olanlar zaten ayrı ama 21 yaş altı tamam anladık eklenmeli ancak 21 yaş üstü olan ile ilgili hiçbir beyan göremedim. Sonunda tüm öz çocukları eklenmeliyi görene dek.
-
@marcus94
Sıkıntı olur.(Ek: Direkt kullanamıyorsunuz, düzenleme yapmanız gerekiyor) Bizim pasaportta biyometrik fotoğraf kullanılıyor, green card başvuru için farklı standartta. @crazycells in https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir/133 başlığındaki cevaplarını okuyun lütfen. Başvuru için daha uzun süre bulunuyor. Lütfen aceleye getirip diskalifiye olmayın.(Ek: https://yesilkartforum.com/forum/post/87442
https://yesilkartforum.com/forum/post/86552
https://yesilkartforum.com/forum/post/31201 ) -
Dostlar 2019 başvurusunun sonucu 2020 Mayıs'da mı açıklanacak yoksa 2021 mi?
-
Arkadaş @keysnambır başvuruda "21 yaş üstü eklemeye gerek yok" diyerek bilgi veriyorsun. Hatalı çeviri yaptığının farkında mı değilsin ? Lütfen verdiğin bilgilerden emin ol sonra bilgi aktar. Bu tür bilgileri vermek her başvuran için önemli. Bilgisi olmayan paylaşmasın mümkünse. Burada bilgi kirliliği olmasın.
-
@thermo hocam siz çok stres yapmışsınız anladığım lütfen bugün başvuru yapmayın bekleyin biraz .21 üstü eklenmemeli ALİ BEY in cevabını bekleyin
-
@Nasahay Şu anda yapılan başvuru dönemi DV-2021 sürecidir ve loto sonuçları Mayıs 2020'de açıklanacaktır.
-
@keysnambır, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@Nasahay Şu anda yapılan başvuru dönemi DV-2021 sürecidir ve loto sonuçları Mayıs 2020'de açıklanacaktır.
Açıklandıktan sonra (eğer kazanmışsak tabi) 2021'e kadar sürüyor o zaman değil mi diğer işlemler.
-
@thermo hocam siz çok stres yapmışsınız anladığım lütfen bugün başvuru yapmayın bekleyin biraz .21 üstü eklenmemeli ALİ BEY in cevabını bekleyin
Yok stres değil ama hatalı bilgi aktarmaktan daha kötü ne olabilir? Senin bilgin doğru ben formda bunu göremedim. Fotoğraf yine uğraştırdı çünkü her fotoğraf çeken ben fotoğrafçıyım diyor burada anlatan üyeler gibi fotoğrafı küçük çekiyorlar. Yine her şekilde bilgisi olmayan hatalı bilgi veriyor. Bu kadar sorunda stresi neden ben yapayım :D Aksine hatalı şeylerin düzelmesini izliyorum.
-
@Nasahay Aynen, açıklandıktan sonra Ekim 2020 - Eylül 2021 (fiscal year-mali yıl) içerisinde işlemler olacak.
-
@keysnambır Sağolun hocam teşekkürler. Gerçi imzasında 8 yıl başvuru yapıp da çıkmamış olanları görünce erken gelin güvey oldum/oluyorum sanırım :)
Tabi biz eşimle başvuracağız bu da x2 şans demek. -
Bir de unutmadan hala anlamadınız galiba. Burada bütün öz çocukların eklenmesi gerektiği belirtilmiş. Bu madde tek başına yeterli zaten. Ali Bey umarım cevap verir ama site moderatörlerinden de cevap bekliyoruz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum