[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
Hali hazırda 2 yıllık üniversite öğrencisiyim. Meslek yüksekokulu diye geçiyor. Öğrenim durumu sorusuna “Some university courses“ cevabını verdim başvuruda. Doğru mu acaba?
️
-
@azadi 2 Yıllık Meslek Yüksek Okul Mezunları "Vocational school" seçeneğini seçmeli. @crazycells in hazırladığı aşağıdaki rehberi dikkatli okumanız yararlı olacaktır.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır
-
@Amedh Mezun değilim hala okuyorum 2. Sınıfım.
-
Lise mezunu yerine “Some university courses“ en mantıklısı tabi.
-
Bende 4 yıllık lisans okuyorum son 3 dersimi verince ocakta mezunum. Peki şimdi lisans mezunu mu, lise mezunu mu yoksa bazı üniversite derslerini mi seçmeliyim
-
Üniversiteyi terk etmiş birisi some universite courses'i mi seçmeli?
-
Herkese merhabalar, forumda yeniyim. Öncelikle başvuracak arkadaşlara başarılar dilerim. Küçük bir sorum olacaktı.
Eğitim nedeniyle 2 senedir Avrupa'da yaşıyorum ve ikametgahım da burada. Haliyle yaşadığım yer kısmına burayı yazacağım. Olumlu sonuç durumunda, kalan işlemleri Türkiye'de mi halletmem gerekecek burada mı? Türkiye'de halletmek için nasıl bir yol izlemem gerek yardımcı olursanız sevinirim. -
@berlly, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba Green card lottery'e basvurmus olmak Amerika vatandaşı ile evlilik yaptigimizda evlilik ile green card başvurusunda mulakat sırasında problem çıkar mı?
Problem olmaz, bu durumda da cekilis basvurusu yapabilirsiniz.
-
@mustafamermut, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
selamlar,
ismim mustafa ali
name: mustafa middle name: ali mi yazmam gerekiyor? pasaportumda name: mustafa ali middle name kısmı yok
hata yapmak istemiyorum yardımcı olabilir misiniz.teşekkürler.iki turlu de kabul ediliyor. Turkiye'de resmi olarak ikinci isim ayrilmiyor cunku...
tam isminiz
Mustafa Aliise, first name kisminaMustafa, middle name kisminaAliseklinde yazin. -
@crazycells Teşekkürler
-
@Mustafa-Yiğit-Bostancı, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhabalar formu tamamladıktan sonra göndere tıklamamla beraber hata alıyorum.Herhangi bir fikri olan yardımcı olabilecek var mı ?
Hata yazısı : The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.Your support ID is: 8040091968292598ss
farkli bir web browser'dan deneyebilirsiniz, yogun bir ana denk gelmis olabilirsiniz.
-
@azadi, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Hali hazırda 2 yıllık üniversite öğrencisiyim. Meslek yüksekokulu diye geçiyor. Öğrenim durumu sorusuna “Some university courses“ cevabını verdim başvuruda. Doğru mu acaba?
️
bu durumda ikisi de kabul ediliyor, o nedenle problem yok.
-
@mochi, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Bende 4 yıllık lisans okuyorum son 3 dersimi verince ocakta mezunum. Peki şimdi lisans mezunu mu, lise mezunu mu yoksa bazı üniversite derslerini mi seçmeliyim
some university coursesuygundur. -
@ali123, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Herkese merhabalar, forumda yeniyim. Öncelikle başvuracak arkadaşlara başarılar dilerim. Küçük bir sorum olacaktı.
Eğitim nedeniyle 2 senedir Avrupa'da yaşıyorum ve ikametgahım da burada. Haliyle yaşadığım yer kısmına burayı yazacağım. Olumlu sonuç durumunda, kalan işlemleri Türkiye'de mi halletmem gerekecek burada mı? Türkiye'de halletmek için nasıl bir yol izlemem gerek yardımcı olursanız sevinirim.Hangi ulkede yasiyorsaniz oradan devam edebilirsiniz.
-
Merhabalar fotoğraf konusunda herkes https://www.idphoto4you.com sitesini öneriyor ancak buradan fotoğrafı uygun hale getirince boyutları 598x596 boyutlarında oluyor. Oysa kendi sitelerinde 600x600 olmasını talep ediyor. Zaten bu fotoğrafı kendi sitelerinde kontrol ettirdiğimde bu hatayı veriyor?
-
@Haliax, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Gözden kaçmasın diye öne çekeyim.
-
@thermo, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhabalar fotoğraf konusunda herkes https://www.idphoto4you.com sitesini öneriyor ancak buradan fotoğrafı uygun hale getirince boyutları 598x596 boyutlarında oluyor. Oysa kendi sitelerinde 600x600 olmasını talep ediyor. Zaten bu fotoğrafı kendi sitelerinde kontrol ettirdiğimde bu hatayı veriyor?
600 x 600 vermesi lazim, hangi secenekleri sectiniz?
-
Gözden kaçmasın diye öne çekeyim.
dogrudur, dediginiz sekilde.
-
@crazycells, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@thermo, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
600 x 600 vermesi lazim, hangi secenekleri sectiniz?
United States seçeneğini seçtim ve videoda anlatıldığı gibi noktaları çenenin ucu ve baş ucuna sürüklediğimde aldığım 4 lü fotoğrafı kırptıktan sonra bu boyut

-
@thermo 4lü foto almak yerine Single / tekli seçebilirsiniz seçeneklerde ? bir de öyle deneyin bence
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
çok teşekkür ederim.