DV2022 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
-
Mən Azərbaycan dilini yaxşı bilmirəm. Bu faylın hazırlanmasında mənə köməklik edən forum istifadəçimiz @azeusa - ya çox minnətdaram.
Lutfen sualınızda sadə bir dillə yazın. Google translate istifadə edərək suallarınıza cavab verəcəyəm.
-
merhaba sorum : sumqayitda yasiyorum(bakuye 30km mesafede deniz kiyisinda sehir) .adres kismina Sumgait mi yazmaliyim Sumgayitmi soruyorum farkli cevablar aliyorum?
-
@Rufus, içinde söyledi: DV2020 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
merhaba sorum : sumqayitda yasiyorum(bakuye 30km mesafede deniz kiyisinda sehir) .adres kismina Sumgait mi yazmaliyim Sumgayitmi soruyorum farkli cevablar aliyorum?
Elinizdeki resmi belgelerde nasil yaziyorsa o sekilde cevap vermeniz daha dogru olur. Eger iki hali de kullaniliyorsa, hangisini kullandiginiz cok onemli degil.
-
Salam,
Menim dogum haqqinda sehadetname ve herbi biletimde (Birth certificate & Military records) ata adim ferqli yazilib (yani 1 harf farkli). KCC artiq documentler ucun email gonderib. Mene ne meslehet gorursunuz? Senedleri oldugu kimi gonderim ya senedlerde duzelish etmek lazimdir? @crazycells -
Salam menim greencard kazananlatdanım ben karım ve 2 çocuğum CN 15XXX BENİM MULAKATA VE MULAKATDAN ÖNCE EVRAKLARI ONLİNE İSTEME emaili ne zamana tesadüf eder ? 20 eylülde confirme ettim biraz geç kaldım qaliba. İlk seferde greencardı kazanamadım ve 2ci seferde kazandım ama ilk defa kullandığım fotoyla confirme olduk sorun olurmu.önceden teşekkürler cevaplarsanız sevinirim
-
@totali88, içinde söyledi: DV2020 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
Salam,
Menim dogum haqqinda sehadetname ve herbi biletimde (Birth certificate & Military records) ata adim ferqli yazilib (yani 1 harf farkli). KCC artiq documentler ucun email gonderib. Mene ne meslehet gorursunuz? Senedleri oldugu kimi gonderim ya senedlerde duzelish etmek lazimdir? @crazycellsFayl nömrəniz az olduğundan sənədləri əvvəlcə düzəltməyinizi məsləhət görürəm. Redaktə etdikdən sonra KCC-yə göndərirsiniz.
Sizcə, qısa müddət ərzində düzəldəcəklər? Neçə aydır?
-
@AnarH, içinde söyledi: DV2020 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
Salam menim greencard kazananlatdanım ben karım ve 2 çocuğum CN 15XXX BENİM MULAKATA VE MULAKATDAN ÖNCE EVRAKLARI ONLİNE İSTEME emaili ne zamana tesadüf eder ? 20 eylülde confirme ettim biraz geç kaldım qaliba. İlk seferde greencardı kazanamadım ve 2ci seferde kazandım ama ilk defa kullandığım fotoyla confirme olduk sorun olurmu.önceden teşekkürler cevaplarsanız sevinirim
E-poçtun yaxın 1 və ya 2 ayda gələcəyini düşünürəm. Düşünürəm ki, fotoqrafiya problem olmayacaq, amma konsul qərarı verəcəkdir.
-
@crazycells Bu senedlerin duzeldilmesi üçün mueyyen arasdirmalar teleb olunur ve 3-4 ay davam ede biler, sonda netice olmaya da biler. Sovet dovrunde verilmish sened oldugu ucun problemlidir.
Passportda ata adi Mahmut yazilib, diger 2 senedde ise Mahmud. Men hal hazirda oldugu kimi senedleri gonderib, konsulluqda bunu izah ede bilerem sizin fikrinizce? -
@crazycells teşekkür ederim cevap için. Bu yıl bir kaç kazananı cancel eliyib konsulluq fotoya göre . Eski foto olduğu için
-
@totali88, içinde söyledi: DV2020 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
@crazycells Bu senedlerin duzeldilmesi üçün mueyyen arasdirmalar teleb olunur ve 3-4 ay davam ede biler, sonda netice olmaya da biler. Sovet dovrunde verilmish sened oldugu ucun problemlidir.
Passportda ata adi Mahmut yazilib, diger 2 senedde ise Mahmud. Men hal hazirda oldugu kimi senedleri gonderib, konsulluqda bunu izah ede bilerem sizin fikrinizce?Dediyiniz kimi etməlisiniz. Konsulluqda sənədlərin niyə səhv olduğunu izah edirsiniz. Düşünürəm ki, onsuz da sovet dövründən qalan sənədlərə öyrəşiblər.
-
@AnarH, içinde söyledi: DV2020 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
@crazycells teşekkür ederim cevap için. Bu yıl bir kaç kazananı cancel eliyib konsulluq fotoya göre . Eski foto olduğu için
Vizanın bu şəkildə rədd edildiyini hələ eşitmədik. Sadəcə izahatlarda deyilir.
-
@crazycells Baküde olan bir firmayla konuşdum ben 2 gün önce. Firmadan dedilerki birkaç talihli cancel almış foto eski olduğu veya 2ci defa kullanıldığı için. Ama visa alanlarda var eski resimlerle.. kesin bilgi. Duyuru olarak bildirseniz iyi olur. Başvuru yapanlar bilsinler . 1 2 yıl önceki resimlerini kullanmasınlar
-
@crazycells Tesekkur edirem cavablandirdiginiz ucun
-
Mulakatla ilgili guncellemelerin cevirisi yapilmaktadir. Guncellemeler tamamlanana kadar KCC'ye belge gonderimi ile ilgili olarak su konunun ilk iletisini inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3423/dv2021-mulakat-deneyimleri/1
Ceviriler bu konuya aktarildiktan sonra duyurusunu yapacagim.
-
Salam,
Sovetlər birliyi dövründən verilmiş doğum haqqında şəhadətnamə (Birth certificate) kiril hərifləri ilə yazıldığından dəyişdirilməlidirmi ?
Əgər sənətdə möhür köhnəlmişsə və tam oxunmursa dəyişdirilməlidirmi ?
Həyat yoldaşım main applicant -dı. Ailiə qurduqdan sonra soy adını dəyişib. Bu səbəbdən köhnə soy adı ilə qeyd olunmuş sənətlər (Atestat, diplom, doğum haqqında şəhadətnamə ) dəyişməlidirmi ? -
@2RAL, içinde söyledi: DV2021 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
Salam,
Sovetlər birliyi dövründən verilmiş doğum haqqında şəhadətnamə (Birth certificate) kiril hərifləri ilə yazıldığından dəyişdirilməlidirmi ?
Əgər sənətdə möhür köhnəlmişsə və tam oxunmursa dəyişdirilməlidirmi ?
Həyat yoldaşım main applicant -dı. Ailiə qurduqdan sonra soy adını dəyişib. Bu səbəbdən köhnə soy adı ilə qeyd olunmuş sənətlər (Atestat, diplom, doğum haqqında şəhadətnamə ) dəyişməlidirmi ?Bəli, bütün sənədləri yeniləyin. İngilis dilində tərcüməni də edin. Möhür oxunmursa, bu sənədin yenisini əldə edin.
Ancaq diplomu dəyişdirməyiniz lazım olduğunu düşünmürəm. Yalnız dövlətdən aldığınız sənədləri yeniləməlisiniz.
-
Salam hamınıza. Aranızda Azerbaycan dilindeki ev adresini ingilizce dilinde yazmama yardım edebilecek birisi var mı ? ( Azerbaycan dilim yaxsı değil )
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
Salam hamınıza. Aranızda Azerbaycan dilindeki ev adresini ingilizce dilinde yazmama yardım edebilecek birisi var mı ? ( Azerbaycan dilim yaxsı değil )
Salam,
ev adresinin tercumesine gerek olmadigini dusunurem, resmi senedlerde oldugu kimi yazsaniz kifayet eder mence. Siz deqiqlesdirin, eger yene mutleq lazimdirsa, yardimci ola bilerem. -
Arkadaşlar merhaba, ben Azerbaycanlıyım ve şu an İstanbuldayım. Sınırlar kapalı olduğu için bir süre daha burada kalıcam gibi duruyor. Ben gerekli belgeleri Türkiyedeki Azerbaycan konsolosluğundan talep edebiliyor muyum? Çok değişik bir zamanda kazandım, nasıl ilerlesem bilemedim. :) Böyle bir tecrübesi olan varsa paylaşsın lütfen.
-
@Gunelll, içinde söyledi: DV2021 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
Arkadaşlar merhaba, ben Azerbaycanlıyım ve şu an İstanbuldayım. Sınırlar kapalı olduğu için bir süre daha burada kalıcam gibi duruyor. Ben gerekli belgeleri Türkiyedeki Azerbaycan konsolosluğundan talep edebiliyor muyum? Çok değişik bir zamanda kazandım, nasıl ilerlesem bilemedim. :) Böyle bir tecrübesi olan varsa paylaşsın lütfen.
Tebrik ederim👏 Aşı karnesi vs gibi belgeler disindakileri konsolosluktan alabilirsiniz ( dogum hakkinda belge eger yaninizdaysa cevirisi - pasaport cevirisi, adli sicil kaydi vs gibi ) ama masraflari daha fazla cikacak. Sinirlar ise zaten kisa sure sonra acilacak. Oradan posta yoluyla veya birileriyle de getirtebilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum