[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@crazycells 25_30 bin demişsiniz 33,000 olarak kendimi bu kümede görebilir miyim? :)
-
Bu sene TR den kazanan kişi sayısını nasıl öğrenebiliriz?
-
@cato, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Bu sene TR den kazanan kişi sayısını nasıl öğrenebiliriz?
Turkey 2709
-
DV 2020 talihlileri için Asya'daki en yüksek dosya numarası ( Case Number ) kaçlarda arkadaşlar bilgisi olan var mi ?
-
Merhabalar,
Adres girme konusunda bir sorum olacaktı.Ds260 formunu kaydettikten sonra yazmadığım bir adresi unuttuğumu fark ettim 3 aylık kısa süreli bir adres.
Bunu düzelttirmek için ne yapmam gerekiyor.Nasıl tekrar açtırabilirim formu? -
@usanyc, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Ds 260 forumunda İnstagram bilgilerimi vermiştim ama artık hesabımı silmek istiyorum bir sorun olur mu acaba hesabı kalıcı silmem?
ayni kullanici ismini baskasi kullanmayacaksa sorun olmaz.
-
@recii35, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells güzel özetlemissiniz yine ancak bir de şöyle bir durum vardi DS-260 formunda yanlış hatirlamiyorsam; eşiniz sizinle beraber ABD ye giriş yapacak mi gibi bir soruydu sanirim.. Ben o secenegi evet olarak isaretlemistim bu durumda eşim ilk girisini benimle beraber yapmasa ben önden gitsem o 3-4 ay sonra gelse herhangi bir problem cikartiyorlar mi kapidaki gorevliler?
problem degil, o soru sizi pek ilgilendirmiyor.
-
@crazycells 25_30 bin demişsiniz 33,000 olarak kendimi bu kümede görebilir miyim? :)
evet, cok buyuk ihtimal 33.000'lere sira gelecektir bu yil...
-
@greenati, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhabalar,
Adres girme konusunda bir sorum olacaktı.Ds260 formunu kaydettikten sonra yazmadığım bir adresi unuttuğumu fark ettim 3 aylık kısa süreli bir adres.
Bunu düzelttirmek için ne yapmam gerekiyor.Nasıl tekrar açtırabilirim formu?cok onemli degilse bu amacla formu actirmamanizi tavsiye ederim.
-
@miralam Google drive dv2020 Excel inde case numaralarına göre 365 kişi var. Hadi %30 kesiim de bu forumun farkında deği diyelim. Toplamda 450 kişi eder. 2700 kişi Türkiye den seçildiyse. Aradaki fark nerede? Mantıklı bir açıklaması olan var mı? @crazycells @ayvalik10
-
Merhaba dosya numaram yüksek(386xx) bu yüzden bu sene de gc başvurmak konusunda kararsızım sizce başvurmalımıyım? crazycells
Başka bir sorum daha olacaktı florida da primary school hangi ay da açılıyor? Şimdiden tşk ederim -
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@greenati dosyayı indir dedikten sonra pdf olarak dosya da çıkmıyorsa demek ki sen yer değişikliklerini nüfus dairesine bildirmemişsin. Ondan dolayı o evrakta çıkmıyor. Eğer çıkmıyorsa ozaman evrakta yazan yerler sadece doldurulacak. Çünkü ds260 bilgiler aynısı göndereceğin evraklarla birebir tutması gerekiyor. Yoksa RET YERSİN. Olmayan adresi ds 260 yazma çünkü ispat edemezsin.
Bende ikametimde görünmesede eski adreslerin hepsini yazdım. Forumda kimse bu konuda ret yersin gibi birşey demiyordu kimseye, siz neye dayanarak bu kadar net konuşuyosunuz?
-
Turkiyede 2007 den sonra adresler sanal ortama atildi onun icin 2007 oncekiler yok ve resmi olarakta bulamazsin
-
Eger 16 yasina kadar dolduramazsan form kabul etmiyor zaten mutlaka adres yazmak zorundasin
-
@crazycells Ozaman case number current olduktan sonra vizeye çağrılma 2 ay süreceğini göz önüne alırsak en geç temmuzda case numberımızın current olması gerekiyor diye düşünüyorum doğrumudur?
-
Merhaba bize evrak emaili geldi kcc den
Şu an pasaportumuz yok,pasaport şartmı şu an
Birde evrakları gönderdikten sonra ne kadar zaman sonra interview olur -
ben bu sene kazanamadım ama yine de yazmak istedim. boş bir günümde nüfus müdürlüğüne gidip 16 yaş itibariyle adres bilgimi almak istiyorum dediğimde bana çıktısını vermişlerdi. bilginiz olsun
-
@lion79 istenen evraklar arasında pasaport da var. Çıkartmanız lazım.
-
@miralam Google drive dv2020 Excel inde case numaralarına göre 365 kişi var. Hadi %30 kesiim de bu forumun farkında deği diyelim. Toplamda 450 kişi eder. 2700 kişi Türkiye den seçildiyse. Aradaki fark nerede? Mantıklı bir açıklaması olan var mı? @crazycells @ayvalik10
Bence secilen kisileri degil, vize alan kisileri hesaba katmalisiniz:
Insanlarin bir kismi secilmis olmasina ragmen bundan haberdar degil, bazilarina sirketler basvuru yapmisti ama sonradan kendilerine ulasamadi vs. vs. gibi nedenler vize alan kisi sayisi, secilen kisi sayisindan oldukca az.
-
@ismailcanbolat, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba dosya numaram yüksek(386xx) bu yüzden bu sene de gc başvurmak konusunda kararsızım sizce başvurmalımıyım? crazycells
Başka bir sorum daha olacaktı florida da primary school hangi ay da açılıyor? Şimdiden tşk ederimBasvurabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum