ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri
-
@schadow ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri içinde söyledi:
Ben tr’de cepte 10 gb kullandığımdan eve hiç internet almadım.
Evden girdiğimde iphone ile internetimi açıp pc den bağlandım.(ücretsiz)
Abd’de böyle bir seçenek var mı?
Çünkü orada da sınırsız internet olan paketi almayı düşünüyorum.verizon ve at&t'de farkli olabilir ama benim kullandigim t&mobile'in unlimited internetini acip ipad icin de kullanabiliyorum. Ipad'i bu sekilde defalarca kullanmisligim vardir ama hic bilgisayar icin denemedim.
-
Teorik olarak hotspot cihazın kontrolünde. Cihaz anlaşmalı olarak (fabrika çıkışlı) ise belki bu engellenebilir (yazılımsal olarak) ama unlock bir cihazda GSM operatörü cihazı kontrol edemez ki. Cihazda hotspot özelliği varsa bence interneti dağıtabilir. Kullanıcı cihazın diafon veya dizüstü olması bunu etkilemez diye biliyorum.
Operatör çıkıştaki talepleri incelerse belki tahminde bulunabilir ama bu zahmetli ve gereksiz olur bence. -
@caglaror Unlocked bile olsa iPhone’larda hotspot ozelligini kullandiginiz hat kapatabiliyor. O menuyu deaktif ediyor. Bu sekilde kontrol altina aliyorlar.
-
@Civil_Engineer Bahsettiğim hat kontörlü sayilir, başta toptan olarak satın alıyorsunuz. Sonra aylık ödeme yok.
İnternet hızı ve çekim gücü güzel. Sıkıntı yaşamadım, bulunduğum bölge merkezin 20 dakika doğusunda. Başka bölgelerde farklılık gösterebilir.
İnternet kotası dolunca ama, hızı çok yavaşlıyor. Bu ay kotamı ekstra sebeplerden dolayı erken doldurdum ve bu mesajı abartısız 4 dakikada atabileceğim sanırım. :D
-
@caglaror iPhone kalenin anahtarını vermiş daha ne olsun. Tekel bu yüzden kötü işte. Yaşasın Android...
-
@MegaShintai tahmin edebiliyorum :) Verdikleri GB üzerine çıkarsanız ekstra ücret ödemiyorsunuz ama hızınızı 128kbps'ye düşürüyorlar. Neredeyse dial-up kullanılan yıllara geri dönüyoruz :)
-
Bende t&mobile kullanıyorum unlimited internet evin dışında özellikle uzun yollarda internetimi acıyorum ve iki ipad kullanılıyor. Hatta Turkıyeden mısafırım gelınce dısarıdayken yine internetimi açıyorum misafirimde kendı tlfnuyla ınt kullanabiliyor
-
san francisco da tmobile kimseye onermiyorum, en kotu operator, hele insanları kandırmaları, 30 dolara prepaid card alıyosun, megersem 21 gunlukmuş, hemen paşalar gibi at&t geçtim. Geçiş işlemi bile t&mobile dan dolayı 1 saat sürdü, normalde 5-10dk geçiş yapılıyormuş.
-
1 hafta 10 günlük internet kullanımı ve türkiye ile görüşmek için kullanılacak herhangi bir hat tavsiyeniz var mı?
-
2 kişi için t mobile’da 80 dolara 10 ar gb var. Prepaid en mantıklı bu sanırım. 10 gb ı geçince hız düşümü mü yapacaklar?
-
@anka ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri içinde söyledi:
1 hafta 10 günlük internet kullanımı ve türkiye ile görüşmek için kullanılacak herhangi bir hat tavsiyeniz var mı?
su konuyu inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/326/turkiye-amerika-arasi-iletisim-yollari-telefon-internet-vs -
@mutlu ne gibi bir problem cektiniz acaba? 30dolar ilk simcard almak icin odediginiz bedel midi? Biz de t-mobile dusunuyorduk acikcasi. Yorumlariniz o yuzden degerli olacaktir. SF'de yasayanlar cekim gucunun iyi oldugunu belirtmisti.
-
Genel bilgi olarak paylasayim. Indinan dayiz ve Cricket den esim ve kendim icin Pre paid 5 GB data icin 70 dolar oduyoruz. Ayrica hat aktivasyon icin 25 er dolar daha odedik. Hotspot icin +10 dolarlik paket almak gerekiyor. Genel olarak memnunuz simdilik.
-
Merhaba ben t-mobile one kullanıyorum 4 arkadaşla beraber aylık 47$ ödüyoruz 5 kişi olunca 40$ a düşüyor sınırsız internet ve konuşma var ve 140 ülkede bu interneti kullanabiliyorsun türkiye de dahil.yurt dışında eğer bu 140 ülkede birinin içerisndeyseniz aramanın dk sı da 20 cent. ılarak ücretlendiriliyor.
-
Tmobile’in turkiye’de internet sagladigi dogru fakat Edge hizinda veriyor - 128kbps yani 0.1Gbps ve acikcasi hicbir ise yaramiyor.
-
Peki prepaid hatlarda interneti sınırsız veya 10+ gb olan tavsiyeleriniz var mı?
Benim bulduğum en mantıklı prepaid hat t mobile 10gb 2 kişi 80 dolar olan family plandı.
Birde bu prepaid hatları kredi skoru oluşana kadar her ay yeni numara, yeni sim şeklinde mi yapıyoruz?
Kredi skoru oluşunca yeni faturalı alınca aynı numarayı mı kullanıyoruz? -
Peki prepaid hatlarda interneti sınırsız veya 10+ gb olan tavsiyeleriniz var mı?
Benim bulduğum en mantıklı prepaid hat t mobile 10gb 2 kişi 80 dolar olan family plandı.
Birde bu prepaid hatları kredi skoru oluşana kadar her ay yeni numara, yeni sim şeklinde mi yapıyoruz?
Kredi skoru oluşunca yeni faturalı alınca aynı numarayı mı kullanıyoruz?Ben Mint SIM kullaniyorum. T-Mobile altyapisi kullaniyor. Ucreti 3 aylik, 6 aylik veya 1 yillik seklinde odeyebiliyorsunuz. Sinirsiz SMS, konusma ve 10GB internet icin yillik odemeye yaparsaniz 300$ istiyorlar. Yani aylik 25$.
-
@dogukan ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri içinde söyledi:
Kredi skoru oluşunca yeni faturalı alınca aynı numarayı mı kullanıyoruz?Ben Mint SIM kullaniyorum. T-Mobile altyapisi kullaniyor. Ucreti 3 aylik, 6 aylik veya 1 yillik seklinde odeyebiliyorsunuz. Sinirsiz SMS, konusma ve 10GB internet icin yillik odemeye yaparsaniz 300$ istiyorlar. Yani aylik 25$.
aylık 30 $ 6 aylık 180 $ mantıklı geldi. Peki açıklama göremedim. 10 gb ı aşarsak ne oluyor? Hız 2g ye mi düşüyor?
-
@dogukan ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri içinde söyledi:
aylık 30 $ 6 aylık 180 $ mantıklı geldi. Peki açıklama göremedim. 10 gb ı aşarsak ne oluyor? Hız 2g ye mi düşüyor?
Evet, genelde oyle oluyor. Limiti gecince internet hizi dusuyor.
-
@schadow Biz Cricket prepaid hattımızı 1 yıl kadar kullandık, operatör değişmediği sürece numara veya sim değiştirmek yok. Geçen yaz Xfinity Mobile'a geçince de numaralarımız aynı kaldı. Numara taşımak çok kolay zaten.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum