Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

Taşındı İletişim ve Teknoloji
1.4k 291 175.4k 249

Benzer Başlıklar

• ABD'de Canlı Spor Yayını izlemek için TV Kanalı Abonelikleri

30
    1 Oy
    30 İleti
    4k Bakış
    J
    @vartorian, içinde söyledi: ABD'de Canlı Spor Yayını izlemek için TV Kanalı Abonelikleri Bence IP TV en iyisi, hepsini içeriyor :) Sadece “bir maçı izleyeyim, sonra kapatırım” diyorsan, Inat TV iş görebilir — ama riskleri bilerek kullan. Ama “ben rahat rahat, donmadan, HD izleyeyim” diyorsan, yasal platformları kullanmak çok daha iyi, sadece biraz daha maliyetli.
  • ABD'de Ev İnterneti Tavsiyesi

4
    0 Oy
    4 İleti
    660 Bakış
    MySeaM
    @diana-kate Verizon Fios https://www.verizon.com/home/internet/fios/
  • Türkiye'den getirilen elektronik cihazları ABD'de kullanmak

57
    1 Oy
    57 İleti
    20k Bakış
    D
    @Tarık-B ileti eski ama ben de benzer bir durumdayım. 3D artistim ve ona göre burda güzel bir sistemim var bir masaüstü. kasayı götürmek istiyordum ama emin olamadım. siz ne yaptınız güç kaynağı ile çözebildiniz mi? Benzer deneyimleri olan varsa yazabilir mi? ilk gidişte benzer bir sistemi kurmam biraz başta zor olabilir ama elimdekinden de olmak istemiyorum orada elektrik yüzünden bozup.
  • ABD den alınan telefonun Turkiye'de garanti gecerliligi

12
    1 Oy
    12 İleti
    3k Bakış
    MySeaM
    Cogunlugu zaten "made in China" :) Bosverin garantiyi falan, zaten garantiyi calistirmak icin ustune yine odeme yapiyorsunuz. 2 yil sorunsuz kullansaniz, + dasiniz. Zaten yilda ortalama 2 defa daha yeni modelleri cikiyor...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k