Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

• @crazycells oncelile ilginiz icin cok tesekkurler gercekten harika bir bilgi paylasim platformu

son sorum size,hangi asamada beklemeliyim,ds260 doldurudum ve mail geldi sabika kaydi ikametgah ve pasaport icin,bunlari gondermelimiyim?? yoksa su anda beklmelimiyim 2 ay sonra gondersem sorun olurmu,okul ile durumum var sinavlar aralikta ve diplomami nisan gibi alicam yani mulakata diplomayi alip girmek istiyorum ?????
    Dosya Numarasi: 2020EU69XXX
    DS-260 Gonderimi: 22/08/2019
    KCC Evrak Istegi: 11/09/2019
    KCC Evrak Onayi: gg/aa/yyyy
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyy

• @civan1453, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

@crazycells oncelile ilginiz icin cok tesekkurler gercekten harika bir bilgi paylasim platformu

son sorum size,hangi asamada beklemeliyim,ds260 doldurudum ve mail geldi sabika kaydi ikametgah ve pasaport icin,bunlari gondermelimiyim?? yoksa su anda beklmelimiyim 2 ay sonra gondersem sorun olurmu,okul ile durumum var sinavlar aralikta ve diplomami nisan gibi alicam yani mulakata diplomayi alip girmek istiyorum ?????
    Dosya Numarasi: 2020EU69XXX

Numaraniz 69XX diye dusunuyorum? 69.000 olarak yazmissiniz cunku...

Numaraniz kucuk oldugundan telaslanacak bir sey yok, dilediginiz gibi yapabilirsiniz. Bence de KCC'ye evraklari birkac ay gec gonderip daha gec bir tarihe mulakat tarihi alabilirsiniz. Bol sanslar.

• @crazycells cok tesekkurlerevet 69xx lerde platformunuza yeni uye oldum ama harika arkadasliklar ve bilgi akisi var sizi tebrik ederim ayrica her mesaja vakit ayirip cevap veriyosunuz cok onemli,bu sureci ve tarihleri bilgilerimi sizinle paylaiscam ki veri tabaniniza faydam olsun tekrardan tesekkurler

Dosya Numarasi: 2020EU69XX

• Merhabalar, halihazırda geçerli bir B1/B2 vizesi bulunması durumunda yapmamız gereken ekstra bir işlem var mı?

• Bu ileti silindi!

• @civan1453, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

@crazycells cok tesekkurlerevet 69xx lerde platformunuza yeni uye oldum ama harika arkadasliklar ve bilgi akisi var sizi tebrik ederim ayrica her mesaja vakit ayirip cevap veriyosunuz cok onemli,bu sureci ve tarihleri bilgilerimi sizinle paylaiscam ki veri tabaniniza faydam olsun tekrardan tesekkurler

Dosya Numarasi: 2020EU69XX

tesekkurler, tabii ki :) tum deneyimlerinizi bekliyoruz, ABD'dekileri de dahil :)

bu arada bilgilerinizi imzaniza aktarabilirsiniz, boylelikle her iletiden sonra yazmamis olursunuz:

https://yesilkartforum.com/forum/user/civan1453/edit

• @darülfülfül eğer gönderdiğiniz ds-260 formunuzda bunu belirttiyseniz , şimdilik yok.

• @darülfülfül, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Merhabalar, halihazırda geçerli bir B1/B2 vizesi bulunması durumunda yapmamız gereken ekstra bir işlem var mı?

Vize ya da ABD'ye giris cikis bilgisini eklemeniz yeterli. Mulakat sirasinda hala gecerli vizeleriniz varsa, onlar iptal edilip bir gocmen vizesi verilecek.

• merhabalar @crazycells , ds-260 formunun sonlarında bulunan yes no bölümünde gerekli aşı belgeleri sorusuna aşılar kontrolde yapılacağını duyduğum için yes dedim sizce bir sorun yaratır mı çünkü şuan da elimde abd nin yasalarına uygun aşı gösterecek bir belgem yok

• Arkadaşlar merhaba.ben 2020 talihlisiyim.case numaram 14xx .bana hala mülakat tarihiyle ilgili mail gelmedi.case numarası benden büyük olanlar mülakat tarihialmışlar.bu normalmidir.beniaydınlatırsanız sevinirim.teşekkürler.

• Evrak maili aldınız mı aldiysaniz ne zaman göndermiştiniz belgeleri

• Evraklarımı ağustos 15 de gönderdim.onay mesajım ağustos 19 da geldi.teşekkür exerim.

• @davut Merhabalar, siz idari işlemleremi kalmıştınız?

• @davut Pardon siz daha mülakata gitmemişsiniz. Yanlış anlaşılma oldu.

• @air_technic kcc ye evrakları ağustos 15 de taratıp gönderdim.onay mesajını ağustos 19 da aldım.ondan sonra hiç mail gelmedi.

• @davut evraklarınızı göndermiş ve onay emaili aldığınızı diğer mesajlarınızdan gördüm

• @davut bazen bu emailin gelmediği oluyor, siz şimdi kazandığınızı öğrendiğiniz 7 mayıs gecesi dvlottery.state.gov adresine confirmation number ile kazandığımızı gördüğünüz sayfaya giriş yapın, ortalarda bir yerde mülakat tarihi, saati ve yerini yazan bir kısım göreceksiniz, eğer görmezseniz büyük ihtimalle Kasım ayında mülakat tarihi alacaksınız

• @davut

@davut, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Arkadaşlar merhaba.ben 2020 talihlisiyim.case numaram 14xx .bana hala mülakat tarihiyle ilgili mail gelmedi.case numarası benden büyük olanlar mülakat tarihialmışlar.bu normalmidir.beniaydınlatırsanız sevinirim.teşekkürler.

1 ay gecikmeli olarak yollamışsınız evrakları o yüzden Ekim aayını kaçırdınız. ya 15-16 Eylül'de yada ay sonunda mutlaka mülakat tarihi ile ilgili maili alırsınız. KCC her ayın ortasında ve sonunda mülakat maili yolluyor.

• @erdemdmrl, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

merhabalar @crazycells , ds-260 formunun sonlarında bulunan yes no bölümünde gerekli aşı belgeleri sorusuna aşılar kontrolde yapılacağını duyduğum için yes dedim sizce bir sorun yaratır mı çünkü şuan da elimde abd nin yasalarına uygun aşı gösterecek bir belgem yok

problem olmaz.

• @jj2019 çok teşekkür ederim.galiba öyle oldu.çünkü konfermeyşın numarayla girip kontrol ettik az önce bir arkadaş yazdı ordan girin bakın diye.girdik randevu tarihi yok.ekim ayını kaçırdık galiba.inşallah trump ın yeni yasasına takılmayız.korkum ondan.ekim 15 den önce olsa iyi olacaktı.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k