[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
Selamlar,2020 talihlisiyim, pasaportumla İran'a giriş yaparsam greencard alım sürecinde sıkıntı yaşarmıyım acaba?
-
Bu ileti silindi! -
@alpergldkn, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Selamlar,2020 talihlisiyim, pasaportumla İran'a giriş yaparsam greencard alım sürecinde sıkıntı yaşarmıyım acaba?
Neden giris yaptiginiza bagli...
Buyuk ihtimal sorun yasamazsiniz.
-
@crazycells turistik amaçlı gitmeyi düşünüyorum, sıkıntı olur mu acaba?
-
@alpergldkn, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells turistik amaçlı gitmeyi düşünüyorum, sıkıntı olur mu acaba?
Bu durumda bir problem olacagini sanmiyorum.
-
@crazycells teşekkürler
-
Merhaba
Emin olmak için bir sorum olucak dv2020 tahlilisi olarak dv2021 e başvurabiliyormuyuz ds260 formumuzu doldurduk dv2021 e başvurursak 2020 sürecimizi etkiler mi şimdiden cevaplar için teşekkür ederim -
@İrem-Güzel, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba
Emin olmak için bir sorum olucak dv2020 tahlilisi olarak dv2021 e başvurabiliyormuyuz ds260 formumuzu doldurduk dv2021 e başvurursak 2020 sürecimizi etkiler mi şimdiden cevaplar için teşekkür ederimHayır, etkilemez. DV süreci devam ederken çekilişe başvurabilirsiniz.
-
@anaraliyev qardas senedlerım toplanması ıslerı necedı rahat olurmu necencıde qalıb oldunuz
-
Bugun sabah uyandıgımızda kcc den mail gelmiş oldugunu gördük bizden dogum sertifikası pasaport bide sicil kaydı istiyo. Sorum ise tüm aile üyelerinin belgelerini göndericegiz degil mi birde dogum sertifikalarını nerden çıkarta biliriz türkiyede
-
@Metin-Tekeli tebrik ederim,
vukuatlı nüfus kayıt örneği (e-devlet) ni alabilrsiniz.Case numaranızı imzanıza yazabilirseniz verilecek cevaplar direkt sizi ilgilendireceğinden daha doğru olacaktır.
Exell'e de bilgileriniz işleybilrseninz çok seviniriz.
DV2020 tablosu: http://bit.ly/2V0zMOz -
@Metin-Tekeli, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Bugun sabah uyandıgımızda kcc den mail gelmiş oldugunu gördük bizden dogum sertifikası pasaport bide sicil kaydı istiyo. Sorum ise tüm aile üyelerinin belgelerini göndericegiz degil mi birde dogum sertifikalarını nerden çıkarta biliriz türkiyede
Su konunun ilk iletisini inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri
-
@Metin-Tekeli tebrik ederim hayırlı olsun
-
Merhaba,
Ben evleneli bir yılı geçti ve benim pasaportum eski soyadımla kaldı. Ds260 formunu da bu pasaport ile doldurdum ama arkadaşlarımdan biri bana turist vizesi alırken dahi bu durumun sıkıntı yaratabileceğini bahsetti. Yeni pasaport için randevu aldım, sizce formu açtırıp güncellememe gerek var mı? Iyi günler dilerim.Case number:24xxx
@crazycells -
@pamuk, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba,
Ben evleneli bir yılı geçti ve benim pasaportum eski soyadımla kaldı. Ds260 formunu da bu pasaport ile doldurdum ama arkadaşlarımdan biri bana turist vizesi alırken dahi bu durumun sıkıntı yaratabileceğini bahsetti. Yeni pasaport için randevu aldım, sizce formu açtırıp güncellememe gerek var mı? Iyi günler dilerim.Case number:24xxx
@crazycellsDefter ucreti odeyerek pasaportunuzu degistirebilirsiniz.
Resmi ve guncel isminiz degistiginden en yakin zamanda pasaportunuzu degistirip, bundan sonraki evraklarda yeni pasaport bilgilerini girmeniz yarariniza olur.
Formdaki degisikligi daha sonra (mulakat tarihiniz aciklandiktan sonra) yapabilirsiniz.
-
ds 260 formunu doldurarak göndermiş bulunmaktayım. Foruma ve crazycells e teşekkür ederim. Oldukça detaylı bir form üzerimden yük kalktı.
-
Evet arkadaslar az once KCC’den evrak talep emaili geldi. Case no: 70xx
-
Benim case numaram 49xxx 1 haziranda da 260 forumu yollamıştım acaba kkc den ne zaman e mail gelir bana sizce?
-
@TheWinner2020 tebrikler.
-
@TheWinner2020 Tebrikler 7binlerin ilk maili geldi. bir kaç güne bana da gelir sanırım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum