Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2018 (2018 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • @asilcenk DV2018 (2018 Green Card Lotosu) Aşamaları içinde söyledi:

    @arnblt yavaş işleme durumu EU bölgesine has bir durum değil, diğer bölgelerde de aynı yavaşlık var. Geçen yıllar ile karşılaştırmadım ama bu yıl her bölge Mayıs cut off'ta cut off / toplam dosya oranı yaklaşık %47. AF bölgesinden de büyük rakamlılar aynı EU gibi tedirgin.
    Bu yıl komple işleyişte geçen yıllara göre farklı bir durum var, EU'ya özel değil.

    Sen bile olumsuz düşünmeye başladı ise vay halimize :)

    netice de 32 bine kadar güvenli görünmeye devam ediyor sanırım.


  • demedi demeyin temmuz bilemedin ağustos current . Bekle ve gör.


  • @periscope ilk aydan beri işlenen dosya sayısı aynı oranda gider ise evet 32binler güvenli gibi gözüküyor...

    @gochvaz inşallah... zaten bekle ve görden başka yapacak bir şey yok. :) Ama ben sayılar ile uğraşmayı seviyorum...


  • Everything’s gonna be alright :)


  • @asilcenk aslında verilen vize sayılarına bakınca bir sıkıntı yok gibi duruyor. İlk 4 ayda EU ya verilen vize 6000 bile değil. 3 le çarpsanız sınırı geçmiyor. Ama varsayımlar hep Response oranlarına ve boşluklara göre yapılıyor. Bu biraz karamsar yapıyor aslında. Teorik olarak şu anda dolu 12500 case ile 18050 ye geldi. Aslında 12500 case ile vize bile bitebilirdi. Dediğim gibi Şubat visa istastastikleri açıklanırsa daha net görebiliriz durumu.


  • merhaba, araniza yeni katildim arkadaslar. simdiden GC alanlara hayirli olsun/. Bekleyenler de insallah bir an once sorunsuz GClarina kavusurlar. CN 27XXXlerde. Beklemedeyim. Acikcasi Mayis gibi gorusmesi olur diye dusunmustum formumu yollarken ama tabi oyle olmadi. :) Zaten Amerikadaydim turist vizesi ile bir kac aydir. Gecen Hafta dondum ama islerin uzayacagini gordugumden tekrar Amerikaya erkek arkadasimin yanina, donmek istiyorum 1-2 ayligina. Tekrar tekrar ulkeye girdigim icin olaki kapida reject olursam, bu gorusmemi etkiler mi? Bir de ben 6-7 yil once 2 defa ogrenci vizesiyle 11 ay -11 ay olacak sekilde amerikada kaldim. Bunun icin oradan polis kaydi almam gerekiyor mu? Eger almam gerekiyorsa direk benim mi gidip almam gerekir benim yerime baskasi alabilir mi? Bir de ben orada yasadim ama ogrenci olarak, ikametgahim Turkiyedeydi. Beni kayitlarinda nasil bulacaklarini bilemedim. Tekrardan bu surecte herkese sabirlar diliyorum. Turkiye Amerika nerdeyse birbirine girdi giricek, iliskiler hic bu kadar bozulmamisti. Sonumuz hayrola..


  • @jade DV2018 (2018 Green Card Lotosu) Aşamaları içinde söyledi:

    merhaba, araniza yeni katildim arkadaslar. simdiden GC alanlara hayirli olsun/. Bekleyenler de insallah bir an once sorunsuz GClarina kavusurlar. CN 27XXXlerde. Beklemedeyim. Acikcasi Mayis gibi gorusmesi olur diye dusunmustum formumu yollarken ama tabi oyle olmadi. :) Zaten Amerikadaydim turist vizesi ile bir kac aydir. Gecen Hafta dondum ama islerin uzayacagini gordugumden tekrar Amerikaya erkek arkadasimin yanina, donmek istiyorum 1-2 ayligina. Tekrar tekrar ulkeye girdigim icin olaki kapida reject olursam, bu gorusmemi etkiler mi? Bir de ben 6-7 yil once 2 defa ogrenci vizesiyle 11 ay -11 ay olacak sekilde amerikada kaldim. Bunun icin oradan polis kaydi almam gerekiyor mu? Eger almam gerekiyorsa direk benim mi gidip almam gerekir benim yerime baskasi alabilir mi? Bir de ben orada yasadim ama ogrenci olarak, ikametgahim Turkiyedeydi. Beni kayitlarinda nasil bulacaklarini bilemedim. Tekrardan bu surecte herkese sabirlar diliyorum. Turkiye Amerika nerdeyse birbirine girdi giricek, iliskiler hic bu kadar bozulmamisti. Sonumuz hayrola..

    hosgeldiniz. KApidan geri dondurulmeniz gocmen vize gorusmenizi etkilemez.

    ABD'den polis kaydi almaniza gerek yok.


  • Arkadaslar AF bolgesinde toplam kac gercek case numberin kaldigini bilen birisi varmi ????


  • 12600 civarı. Mayıstan sonra. Bu sizi yanıltmasın. Önlerdeki sıralardan da yeni DS260 dolduracak olanlar vardır.


  • Arkadaslar bilmiyorum ama benim icimden buyuk bir ses onumuzdeki visa bulletin da herkes CURRENT olucak diyo gercekten degisik bi his geldi:) Benim gibi case no buyuk olanlar icin konusuyorum iciniz rahat olsun hadi bu ay olmadi bidahaki ay olcak demiyorum bu ay herkes CURRENT olcak demek istiyorum ve diyorum hadi hayirlisi...:)


  • @efeser ahh ahhh keşke olsa ama rakamlar hiç öyle demiyor maalesef... Önümüzdeki ay Current imkansız gibi duruyor hatta, ama umut dünyası işte bekliyoruz :)


  • @asilcenk imkansız diye birşey yok rakamları boşverin inanın bu ay olcak ve hepimiz rahatlıycaz:)


  • @efeser harikasın, sana ve hislerine güveniyorum. :)


  • @efeser insallah hislerin dogru çıkar ve herkes derin bir oh çeker 😊


  • Evet arkadaşlar 7/8 gün gibi bi zaman kaldı bültene Current ‘e hazırmıyııızzzzz:)))


  • current olunca sürec nasıl ilerliyor acaba . numaraya göre herkese sırayla tarih mi veriliyor . current olacagından degilde bir umut :)))


  • @yekta case number a göre çağrılıyor diye biliyorum birde ds_260 formunu doldurma zamanında önemli sanırsam yanlışım varsa düzeltin lütfen arkadaşlar :)


  • @ozan-aydemir DV2018 (2018 Green Card Lotosu) Aşamaları içinde söyledi:

    @yekta case number a göre çağrılıyor diye biliyorum birde ds_260 formunu doldurma zamanında önemli sanırsam yanlışım varsa düzeltin lütfen arkadaşlar :)

    @crazycells Bu soruya sanırım crazycells hiç bağlantısı yok diye cevap vermişti. Tamamen random gelişigüzel sıra geliyor demişti. Doğru mu @crazycells ?


  • @erkoholland DV2018 (2018 Green Card Lotosu) Aşamaları içinde söyledi:

    @ozan-aydemir DV2018 (2018 Green Card Lotosu) Aşamaları içinde söyledi:

    @yekta case number a göre çağrılıyor diye biliyorum birde ds_260 formunu doldurma zamanında önemli sanırsam yanlışım varsa düzeltin lütfen arkadaşlar :)

    @crazycells Bu soruya sanırım crazycells hiç bağlantısı yok diye cevap vermişti. Tamamen random gelişigüzel sıra geliyor demişti. Doğru mu @crazycells ?

    Ayni ay icinde verilen mulakatlar icin dediginiz dogru.

    Fakat current olmak butun numaralarin aktif olmasi ve mulakat alabilecekleri demek, boyle bir sey su an icin mumkun gorunmuyor.

    Formunuzu zamaninda gondermek, dosyanizin siraya konulmasi icin onemli; ama bir kere siraya konulduktan sonra 1 ay once gonderilmis olmasi ile 1 yil once gonderilmis olmasi arasinda bir fark yok.


  • Merhabalar, bir süredir forumu takip edip okuyorum. İlk defa da soru sorma ihtiyacı hissettim :) Numaram temmuz ayında görüşmeye çağırılacak olan 20xxx'lerden, bir kaç hafta önce adres değişikliği yaptım başka bir şehre taşındım ve ikamet kaydımı da aldırdım. Bu bilginin güncellenmesi için formu açtırmalı mıyım? Yoksa mülakat günü sorunsuz güncelleyebilir miyim?


Benzer Başlıklar

  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • 17 Oy
    6k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
  • [Arşiv] Sayılar ile DV 2018

    Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    3k
    11 Oy
    3k İleti
    1m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • 17 Oy
    2k İleti
    281k Bakış
    crazycellsC
    @nilfersev, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? Gecen yıldan farklı bir şart yok o zaman değil mi ? hayir, yok.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum