Texas,Dallas
-
arkadaşlar selam. içinizden bir kardeşiniz olarak David McDavid Honda Of Frisco'da (dallas) sıfır ve ikinci el araç satmaya başladım. yolunuz düşerse mutlaka bekliyorum. Sallama çay var. Geldiğinizde çay içer sohbet ederiz 😍😘 cebim 4693058731
-
Amazon deposu araç ile full time çalışma haftada 40 saat 660 dolar kazanç. Yani haftada 4 gün 7-5 isterseniz ben 60 saat yapıcam derseniz 70 saat 80 saat fiyatlar artar :) bi arkadaş youtubede var ondan görmüştüm 60 saat yapınca cebınıze kalan para 4000 dolar. İyi para
-
Dallas için, orada yaşayan forum üyeleri biraz daha bilgi verebilirler mi rica etsek? Sadece Kıvanç (@kivo) beyi biliyorum. Öğrenmek istediğim maddi şeyler değil yani Houston'da süt 1 dolar Dallas'da 2 dolardan ziyade havası, olanakları, iş ve sosyal hayat insan profili, mahalleler, sosyal etkinlik için uygun yerler vb. şeyler. Misal Houston hakkında gitmeden bir çok bilgimiz oldu sağolsun deneyimlerini paylaşanlar sayesinde ama Dallas biraz eksik kaldı :) şimdiden teşekkürler.
-
-
Herkese merhaba, Dallas'ın Toksik küf konusunda 1 numarada olduğunu öğrendim. Eşimin Alerji problemi olduğu için bu konu benim için önemli.
https://molekule.com/blog/top-10-worst-places-mold-allergy/
Dallas bana göre hem iş olanakları hem de biraz daha metropol bir şehir olmasından dolayı diğer Teksas şehirlerinden öne çıkmıştı ama https://www.bestplaces.net/comments/viewcomment.aspx?id=56CEE94E-C457-45E4-ACCA-2483CB5C13A1&city=Dallas_TX&p=54819000 bu yorumdaki kişi beni epey bir korkuttu açıkcası. Dallas tecrübesindekilerin yorumunu öğrenebilirmiyiz? Teşekkürler. -
-
@kivo, içinde söyledi: Texas,Dallas
arkadaşlar selam. içinizden bir kardeşiniz olarak David McDavid Honda Of Frisco'da (dallas) sıfır ve ikinci el araç satmaya başladım. yolunuz düşerse mutlaka bekliyorum. Sallama çay var. Geldiğinizde çay içer sohbet ederiz 😍😘 cebim 4693058731
İnşallah gelirizde arabamızı senden alırız :) hemşeri hemşeriyi gurbette olmasın amaa :)))
-
@Onurfidan sen gel hele önce bi yamacıma da 😂😂😂😂
-
@ayvalik10 ben hiç anlamam abi bende alerji olmadığı için
-
@kivo umarım hiç başınıza gelmez alerji durumu... Dallas özelinde; IT alanında meslek sahibi, ilkokula giden bir çocuklu aile için bütçeye uygun önerebileceğiniz bölgeler nerelerdir acaba? Teşekkürler.
-
@omertug plano ve frisco
-
@kivo Teşekkür ederiz Kıvanç bey
-
Bu haftasonu biz de is durumundan dolayi Austinden Planoya tasiniyoruz. Ilk kendim gelecegim 20 gun sonra ailem de gelecek, buyuk esyalari o zaman tasiyacagiz. Insallah guzel bir macera olur bizim icin.
-
@Murat-Yılmaz hakkınızda hayırlısı olsun Murat bey, 2 şehir arasında kalanlar için tecrübeleriniz çok değerli olacaktır. Paylaşmanızı heyecanla bekliyoruz.
-
Dallas vs Houston, güzel bir video:
-
@Murat-Yılmaz Murat bey merhaba, 2 ay olmuş :) görüşlerinizi bekliyoruz.
-
Merhaba evet dallas plano bolgesine tasinali 2 ay oldu oncesinde de 9 aylik austin maceramiz vardi.
Oncelikle Austindeki en buyuk sikintilarimdan biri trafikti, her gun ise gidis gelisimde ozellikle mopacte surekli trafige takiliyordum, gunumun 1.5-2 saati trafikte geciyordu, burada trafik austin kadar kotu degil, ayrica is yerim yuruyerek sadece 10 dakika, o yuzden oldukca rahatim. Arabayi sadece hsonu kullaniyorum.Dallas, austine nazaran cok daha buyuk bir sehir ve cocuklu aileler icin cok fazla yapilacak sey var, ayrica burada gocmen nufus ve turk nufusu austinden cok daha fazla, su anda calistigim isyerinde bile turk bir arkadas var ve is yerinin alt katinda da turk lokantasi var :)
Ev kiralari ve yasam giderleri austine cok benzemekle beraber dallasin bir tik daha ucuz oldugunu soyleyebilirim.
Simdilik dallastaki izlenimlerim oldukca olumlu . Esasinda amerikaya ilk yerlesen kisiler icin sehrin cokta onemli oldugunu dusunmuyorum, nerede iyi bir is bulursaniz o sehir guzeldir :) -
@Murat-Yılmaz bende burdayım beni söylememişsin murat :)
-
@Murat-Yılmaz teşekkür ederim güzel yazınız için,
Dallas - austin arasında çok fazla deneyim ve eğitim bilgisi gerektirmeyecek işler için bir potansiyel farkı var mı? -
@kivo dostum sen burdasin ama seni gordugumuz mu var surekli calisiyorsun :)
@Muhtaradana maalesef o konuda bilgi veremeyecegim , ben java developer olarak calismaktayim yazilim sektoru her iki sehirde de canli bir sektor bunu soyleyebilirim sadece.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum