(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@mamilim90 İlk defamı yutdışına çıkıyosunuz, ben ilk defa yurtdışı seyahatimi abd ye yapmak istiyorum daha henüz başvuru yapmadım, sizin tecrubeleriniz nelerdir paylaşabilirmisiniz.
-
@Mylife hocam daha vize alamadım 17 eylulde 2. Görüşmem var bu sefer daha düzgün gidicem eger çıkarsa orda akrabamiz var new yorkta eşim orda doğum yapicak çocuk için vatandaşlık alacağız planım o yönde
-
@mamilim90, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Mylife hocam daha vize alamadım 17 eylulde 2. Görüşmem var bu sefer daha düzgün gidicem eger çıkarsa orda akrabamiz var new yorkta eşim orda doğum yapicak çocuk için vatandaşlık alacağız planım o yönde
Nerde dogum gerceklestireceksiniz ve ne kadar bir maliyet cikarttilar abd de dogum yapacaklara fikir vermesi acisindan faydali olacaktir kanaatindeyim. :)
-
-
-
@crazycells, b2 den f1 e statu degisikliginde tr den abd ye gitmeden once yanimizda ne goturmemiz lazim abd tekrar tr ye gelme gibi bir sansimiz olmayacagi icin giderken yanimizda f1 e gecis icin yada baska bir vize turune gecis icin neler bulundurmamiz gerekiyor. Ornegin diploma v.b .
-
@vermaynen, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@crazycells, b2 den f1 e statu degisikliginde tr den abd ye gitmeden once yanimizda ne goturmemiz lazim abd tekrar tr ye gelme gibi bir sansimiz olmayacagi icin giderken yanimizda f1 e gecis icin yada baska bir vize turune gecis icin neler bulundurmamiz gerekiyor. Ornegin diploma v.b .
F1 konularini ve COS konusunu inceleyin isterseniz, oradaki belgeleri bagaja ekleyebilirsiniz. Fakat bu belgeleri giriste gosterirseniz turistik amacla ABD'ye girmediginiz anlasilir bilginize.
-
@crazycells, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@vermaynen, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
F1 konularini ve COS konusunu inceleyin isterseniz, oradaki belgeleri bagaja ekleyebilirsiniz. Fakat bu belgeleri giriste gosterirseniz turistik amacla ABD'ye girmediginiz anlasilir bilginize.
evet benimde aklima gelmisti bu bagaja koymayi dusundum ama bagaji da acip bakarlar mi diye terettut ettim acikcasi o yuzden en garantisi tr de birakmak gerekirse kargo ile gondermek diye dusundum ne kadar dogru birsey olur bilemiyorum kargo ile gelirken de sorun yasanir mi kaybolma riski olur mu kafam karisti acikcasi. Statu degistirenler nasil temin ediyorlar acaba yaninda mi getirmisler yoksa tr den kargo ile mi yollatmislar?
-
Arkadaşlar merhaba bir konu hakkında bilen arkadaşların cevaplarını bekliyorum şimdiden. 2016 mayıs ayında sfo dan giriş yaptigimda vizem. Iptal edildi. Canceled Sfr 22 41 122 e 3 yazilarak ve tekrar vize basvurusu yapabilirsiniz. Denildi tekrar başvuru yapsam vize alabilirmiyim sizce eşimin doğum günü ve yıl başında olmak istiyoruz. Eşimin vizesi var.
-
@yavuz3463, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Arkadaşlar merhaba bir konu hakkında bilen arkadaşların cevaplarını bekliyorum şimdiden. 2016 mayıs ayında sfo dan giriş yaptigimda vizem. Iptal edildi. Canceled Sfr 22 41 122 e 3 yazilarak ve tekrar vize basvurusu yapabilirsiniz. Denildi tekrar başvuru yapsam vize alabilirmiyim sizce eşimin doğum günü ve yıl başında olmak istiyoruz. Eşimin vizesi var.
hangi vize turuyle giris yapmistiniz ve ilk girisinizmiydi neden iptal edildi kisaca bahsedebilirmisiniz ?
-
@yavuz3463, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Gecmis olsun. Hemen bakalim;
https://www.law.cornell.edu/cfr/text/22/41.122
41.122
(e)Revocation of visa by immigration officer. An immigration officer is authorized to revoke a valid visa by physically canceling it in accordance with the procedure described in paragraph (d) of this section if:
.....
(3) The alien is notified pursuant to INA 235 by an immigration officer at a port of entry that the alien appears to be inadmissible to the United States, and the alien requests and is granted permission to withdraw the application for admission;Anladigim kadariyla gorevli aranizda yasanan konusmadan dolayi turist vizesini amacina uygun kullanmayacaginizi dusunmus, yeniden vizeye basvuru yapma hakkiniz var ama Turkiye'ye doneceginize emin olmazsa konsolos vize vermeyecektir. Konsoloslukta soylediginiz seylerle, kapida soylediginiz seyler arasinda fark var miydi? Ilk kez mi turist vizesini kullandiniz? Yoksa daha once ABD'de uzun sureli kaldiniz mi?
-
@crazycells daha 2 defa kaldım evet ilk girişte 5 ay kaldım arkadaşımın yanında 2 girişimde 4 ay kaldım. 3 girişimde aldığım telefonlar açılmadığı için giriş yaptım. Hatta söyledim. Ama dediğin gibi farklı bir amaçla geldiğimi düşünüp gönderdiler. Ama o gün herkesi gönderiyorlardı. Çok enteresan bir durumdu
-
@crazycells daha 2 defa kaldım evet ilk girişte 5 ay kaldım arkadaşımın yanında 2 girişimde 4 ay kaldım. 3 girişimde aldığım telefonlar açılmadığı için giriş yaptım. Hatta söyledim. Ama dediğin gibi farklı bir amaçla geldiğimi düşünüp gönderdiler. Ama o gün herkesi gönderiyorlardı. Çok enteresan bir durumdu
ulkeye giris araliginiz neydi acaba yani ilk girisinizde 5 ay girdiniz sonra 1 sene sonra mi girdiginiz ikinci girisinizi gibi ?
-
Uzun zaman sonra herkese merhaba,
(B1-B2) vize kategorisinde, konsolosluktan randevu alacağız, randevu sitesinde vize ücretini online ödeme (karttan) mi yapmamız gerekiyor, yoksa randevu günü, konsoloslukta nakit olarak ödeme yapma imkanımız var mı ? Sitede sadece online ödeme var gibi algıladım ama yakın zamanda deneyimleyen var mıdır ? Teşekkürler. -
@Sercan-Özüsağlam, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
(B1-B2) vize kategorisinde, konsolosluktan randevu alacağız, randevu sitesinde vize ücretini online ödeme (karttan) mi yapmamız gerekiyor, yoksa randevu günü, konsoloslukta nakit olarak ödeme yapma imkanımız var mı ? Sitede sadece online ödeme var gibi algıladım ama yakın zamanda deneyimleyen var mıdır ? Teşekkürler.merhabalar,
randevu tarihi almadan once yatirmalisiniz, sanirim bankalara yatirip dekontu da yukleyebiliyorsunuz, sadece online olmamasi lazim. -
evet, ABD'de bu kadar sik kalinca turist vizesini amacina uygun kullanmadiginizi dusunmus ama eger Turkiye'ye donmek icin nedenleriniz gucluyse yeni bir vize basvurusu yapabilirsiniz.
-
@Sercan-Özüsağlam, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
(B1-B2) vize kategorisinde, konsolosluktan randevu alacağız, randevu sitesinde vize ücretini online ödeme (karttan) mi yapmamız gerekiyor, yoksa randevu günü, konsoloslukta nakit olarak ödeme yapma imkanımız var mı ? Sitede sadece online ödeme var gibi algıladım ama yakın zamanda deneyimleyen var mıdır ? Teşekkürler.ais de ptt kaydını vs yaptıktan sonra size ödeme yonergelerını gosteren bır sayfa cıkacak. bazen her zaman degıl ama bazen kredı kartlarını kabul etmeyebılıyor sıstem. ben mesela onlıne odemeyı ne yaptıysam halledemedım. bu sayfada sıze bır kod verecek sıstem. bu kodu akbanka goturup sıstemın sıze soyledıgı turk lırası mıktarını odeyebılırsınız. 3 4 saat sonra sıstem açılıyor ve randevu alabılıyorsunuz.
-
@crazycells tabiki çocuklarım. Burda iş güç herşey burda. Önümüzdeki hafta randevu alicam. Şans dileyin umarım alırım vizeyi.
-
@DustyBlue Teşekkür ederim.
-
@crazycells tabiki çocuklarım. Burda iş güç herşey burda. Önümüzdeki hafta randevu alicam. Şans dileyin umarım alırım vizeyi.
Bol sanslar :) :four_leaf_clover:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum