Ailemle derken eşim ve çocukları kastetmiştim pardon )Durum şu aslında orada kalmanın bir yoluunu bulmak istiyorum tanıdığım arkadaşımda var . Biz moskovada ikamet ediyoruz bir kaç ay sonra rus vatandaşlığına geçmiş olacağım ve buradan amerikaya yerleşmeyi düşünüyorum önce greencard başvurusu çıkmazsa amerikaya gidip orada kalmanın bir yolunu bulmak isyorum açıkcası madem acık konusmak lazım .Eğer ailemle vize verirlerse gidip dönmemek ama ailece almak zor ise kendim önce vize alıp gidip bir kaç ay kalıp orda kalmanın yollarını bulmak , bu kaçak olur ,öğrenci vizesi olur , üniversitede yeni bir bölüme başlamak olabilir ,iltica olabilir , yada para karşılığı bir kişinin yanında çalışmak olabilir bana vize çıkartması karşılığında veya avukat ile görüşüp hangi yollar izlenebilir öğrenmek istiyorum . O kadar millet gitmiş bir yolunu bulmuş 30 milyon kaçak bizde buluruz diye düşünüyorum )) yani Ruscam , İngilizcem var .Türklerden bir yardım bulamazsak rus bölgesi olan Brooklyne yerleşmeyi düşünüyorum sonucta onlarda bu tarz yolları işin çakallıklarını bilen millet ) Umarım yeterınce acık oldu