Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Selam Arkadaşlar vize başvurusunda bulunursak turistik amaçlı tek başvurmak mı yoksa ailece gidip başvurmak mı daha çok vize alma olasılığını arttırır ? Ve ben tek başıma vize alsam daha sonrası için eşim ve çocuklar benim aldığım vizeden faydalanır mı ya da ben gidip geldim sonra beraber gideceğiz deyip vize verirler mi ?


  • @Gabriel vize almak istemenizdeki amaç nedir? bunu sorgularlar, aileniz buradayken sadece sizin vize talebiniz , destekleyici belgeleriniz de yeterliyse (iş-mali durum vs gibi) daha uygun görülebilir bir dereceye kadar ...ama en baştaki soru önemli , amaç ne? pek çok vize türü var ama b1/b2 için konuşursak kişiseldir. Tabi bu arada bu süreçte forumu değil konsolosluğu inandırmanız önemli, iyi şanslar.


  • Ben turistik amaçlı gitmeyi tabi düşünüyorum ondan dolayı soruyorum ailemle gitsem daha mı yüksek verilme şansı . bir gidip oraları denemk istiyorum ilk başta orada üniversite arkadaşım var . sonrasında orada kalmanın yollarını aramak istiyorum .tabiki başvuru yaparken bunlardan bahsetmeyeceğim


  • Ds formumdaki hatadan dolayı yeni ds doldurdum randevu aldıktan sonra fakat randevu üzerinde yeni ds Numarasını güncelleyemedim. Okuduğuma göre konsoloslukta hemen yapıyolarmış tabletten. Ayrıca mailleşmemde yeni ds formunuzla randevunuza gelmeniz yeterlidir maili aldım. Bilginiz var mı acaba bu konuda?


  • @Gabriel sorunuz net değil. Aile ile başvurudan kastınız siz, eşiniz ve çocuklarınız mı, yoksa anne ve babanız mı?
    18 yaşınızın üzerindeyseniz zaten aileniz ile beraber giremezsiniz ayrı değerlendirilirsiniz.
    (sonraki mesajınızdan anne&baba olduğunu varsaydım)


  • @gabriel turist vizesiyle en fazla 6 ay kalabilirsiniz tabi oda ulkeye giriste ki memura kalmis ornegin 1 ay ,3 ay, 6 ay da verebilir. Egerki verilen sureyi 1 gun gecerseniz tr ye dondugunuzde tekrar abd ye girmeyi unutabilirsiniz malesef.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ggg123, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    Ds formumdaki hatadan dolayı yeni ds doldurdum randevu aldıktan sonra fakat randevu üzerinde yeni ds Numarasını güncelleyemedim. Okuduğuma göre konsoloslukta hemen yapıyolarmış tabletten. Ayrıca mailleşmemde yeni ds formunuzla randevunuza gelmeniz yeterlidir maili aldım. Bilginiz var mı acaba bu konuda?

    Yeni DS-160 formunun numarasini ve ciktisini mulakata goturmeniz yeterli.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Gabriel, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    Selam Arkadaşlar vize başvurusunda bulunursak turistik amaçlı tek başvurmak mı yoksa ailece gidip başvurmak mı daha çok vize alma olasılığını arttırır ? Ve ben tek başıma vize alsam daha sonrası için eşim ve çocuklar benim aldığım vizeden faydalanır mı ya da ben gidip geldim sonra beraber gideceğiz deyip vize verirler mi ?

    Bu sorunun cevabi, sizin basvuru amaciniza gore degisir.


  • Ailemle derken eşim ve çocukları kastetmiştim pardon )Durum şu aslında orada kalmanın bir yoluunu bulmak istiyorum tanıdığım arkadaşımda var . Biz moskovada ikamet ediyoruz bir kaç ay sonra rus vatandaşlığına geçmiş olacağım ve buradan amerikaya yerleşmeyi düşünüyorum önce greencard başvurusu çıkmazsa amerikaya gidip orada kalmanın bir yolunu bulmak isyorum açıkcası madem acık konusmak lazım .Eğer ailemle vize verirlerse gidip dönmemek ama ailece almak zor ise kendim önce vize alıp gidip bir kaç ay kalıp orda kalmanın yollarını bulmak , bu kaçak olur ,öğrenci vizesi olur , üniversitede yeni bir bölüme başlamak olabilir ,iltica olabilir , yada para karşılığı bir kişinin yanında çalışmak olabilir bana vize çıkartması karşılığında veya avukat ile görüşüp hangi yollar izlenebilir öğrenmek istiyorum . O kadar millet gitmiş bir yolunu bulmuş 30 milyon kaçak bizde buluruz diye düşünüyorum )) yani Ruscam , İngilizcem var .Türklerden bir yardım bulamazsak rus bölgesi olan Brooklyne yerleşmeyi düşünüyorum sonucta onlarda bu tarz yolları işin çakallıklarını bilen millet ) Umarım yeterınce acık oldu 🙂


  • @Gabriel, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    Ailemle derken eşim ve çocukları kastetmiştim pardon )Durum şu aslında orada kalmanın bir yoluunu bulmak istiyorum tanıdığım arkadaşımda var . Biz moskovada ikamet ediyoruz bir kaç ay sonra rus vatandaşlığına geçmiş olacağım ve buradan amerikaya yerleşmeyi düşünüyorum önce greencard başvurusu çıkmazsa amerikaya gidip orada kalmanın bir yolunu bulmak isyorum açıkcası madem acık konusmak lazım .Eğer ailemle vize verirlerse gidip dönmemek ama ailece almak zor ise kendim önce vize alıp gidip bir kaç ay kalıp orda kalmanın yollarını bulmak , bu kaçak olur ,öğrenci vizesi olur , üniversitede yeni bir bölüme başlamak olabilir ,iltica olabilir , yada para karşılığı bir kişinin yanında çalışmak olabilir bana vize çıkartması karşılığında veya avukat ile görüşüp hangi yollar izlenebilir öğrenmek istiyorum . O kadar millet gitmiş bir yolunu bulmuş 30 milyon kaçak bizde buluruz diye düşünüyorum )) yani Ruscam , İngilizcem var .Türklerden bir yardım bulamazsak rus bölgesi olan Brooklyne yerleşmeyi düşünüyorum sonucta onlarda bu tarz yolları işin çakallıklarını bilen millet ) Umarım yeterınce acık oldu 🙂


  • @Gabriel evet bu şekilde çok net oldu 😊

    Siz amerikada turist vizesiyle bulunurken ailenizin vize alması zor olabilir sanki. Ailecek bir seyehat planlayarak gidiyor olmanız çok daha mantıklı geliyor kulağa..

    Bol şans


  • @mamilim90 İlk defamı yutdışına çıkıyosunuz, ben ilk defa yurtdışı seyahatimi abd ye yapmak istiyorum daha henüz başvuru yapmadım, sizin tecrubeleriniz nelerdir paylaşabilirmisiniz.


  • @Mylife hocam daha vize alamadım 17 eylulde 2. Görüşmem var bu sefer daha düzgün gidicem eger çıkarsa orda akrabamiz var new yorkta eşim orda doğum yapicak çocuk için vatandaşlık alacağız planım o yönde


  • @mamilim90, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @Mylife hocam daha vize alamadım 17 eylulde 2. Görüşmem var bu sefer daha düzgün gidicem eger çıkarsa orda akrabamiz var new yorkta eşim orda doğum yapicak çocuk için vatandaşlık alacağız planım o yönde

    Nerde dogum gerceklestireceksiniz ve ne kadar bir maliyet cikarttilar abd de dogum yapacaklara fikir vermesi acisindan faydali olacaktir kanaatindeyim. 🙂




  • @crazycells, b2 den f1 e statu degisikliginde tr den abd ye gitmeden once yanimizda ne goturmemiz lazim abd tekrar tr ye gelme gibi bir sansimiz olmayacagi icin giderken yanimizda f1 e gecis icin yada baska bir vize turune gecis icin neler bulundurmamiz gerekiyor. Ornegin diploma v.b .

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @vermaynen, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @crazycells, b2 den f1 e statu degisikliginde tr den abd ye gitmeden once yanimizda ne goturmemiz lazim abd tekrar tr ye gelme gibi bir sansimiz olmayacagi icin giderken yanimizda f1 e gecis icin yada baska bir vize turune gecis icin neler bulundurmamiz gerekiyor. Ornegin diploma v.b .

    F1 konularini ve COS konusunu inceleyin isterseniz, oradaki belgeleri bagaja ekleyebilirsiniz. Fakat bu belgeleri giriste gosterirseniz turistik amacla ABD'ye girmediginiz anlasilir bilginize.


  • @crazycells, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @vermaynen, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @crazycells, b2 den f1 e statu degisikliginde tr den abd ye gitmeden once yanimizda ne goturmemiz lazim abd tekrar tr ye gelme gibi bir sansimiz olmayacagi icin giderken yanimizda f1 e gecis icin yada baska bir vize turune gecis icin neler bulundurmamiz gerekiyor. Ornegin diploma v.b .

    F1 konularini ve COS konusunu inceleyin isterseniz, oradaki belgeleri bagaja ekleyebilirsiniz. Fakat bu belgeleri giriste gosterirseniz turistik amacla ABD'ye girmediginiz anlasilir bilginize.

    evet benimde aklima gelmisti bu bagaja koymayi dusundum ama bagaji da acip bakarlar mi diye terettut ettim acikcasi o yuzden en garantisi tr de birakmak gerekirse kargo ile gondermek diye dusundum ne kadar dogru birsey olur bilemiyorum kargo ile gelirken de sorun yasanir mi kaybolma riski olur mu kafam karisti acikcasi. Statu degistirenler nasil temin ediyorlar acaba yaninda mi getirmisler yoksa tr den kargo ile mi yollatmislar?


  • Arkadaşlar merhaba bir konu hakkında bilen arkadaşların cevaplarını bekliyorum şimdiden. 2016 mayıs ayında sfo dan giriş yaptigimda vizem. Iptal edildi. Canceled Sfr 22 41 122 e 3 yazilarak ve tekrar vize basvurusu yapabilirsiniz. Denildi tekrar başvuru yapsam vize alabilirmiyim sizce eşimin doğum günü ve yıl başında olmak istiyoruz. Eşimin vizesi var.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

161
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.7k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum