Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @mystery88 hadi hayırlısı bakalım ilk başladı umarım eksik evrak yoktur ....


  • @kubilay_66, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    @mystery88 hadi hayırlısı bakalım ilk adım başladı umarım eksik evrak yoktur ..


  • @kubilay_66 İnşallah ben de ondan korkuyorum. bundan sonraki süreç 3-5 ay sürüyor sanırım dimi?


  • @mystery88, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    @kubilay_66 İnşallah ben de ondan korkuyorum. bundan sonraki süreç 3-5 ay sürüyor sanırım dimi?

    Benim ki 100 gün oldu Türkiye deyim daha güncelleme yok News York gidince bakacam postaya hayırlısı sıkıcı bir süre sizi bekliyor hayırlısı bakalım başlamak bitirmenin yarısı dizelim 🙂


  • @akhilleus biz evlendikten sonra surec hizli ilerlesin diye hic soyadi degisikligine filan girmedik acikcasi tam bir bilgim yok ama degistirmis olsaydik yeni soyadi ile evraklari duzenlememiz gerekirdi diye dusunuyorum . Ayrica soyadi degisince biliyorsunuz ehliyettir bankalardir vs ne kadar kurumla iliskiniz varsa hepsine yeni soyadinizi ibraz etmeniz gerekiyor bize hem zor geldi hem de dedigim gibi hizli atlatmak amaciyla hic ugrasmadik.

    @mystery88 hayirlisi olsun umarim surecinizi hizli bir sekilde atlatirsiniz simdiden bol sabirlar 🙂


  • @Rookie tesekkurler 🙂 biz de son yaptigimiz fikir alisverisiyle soyadini degistirmemeye karar verdik cunku o kadar zamanimiz yok. Zaten skntili bir evre olacak bir de daha fazla ugrasmayalim dedik. Ama o evrede de aceba iliskimizin gercekligini sorgularlar mi diye dusunduk hafiften. neyseki sizin surec basariyla onaylandigi icin ck takmayacaklarini da sizin tecrubenizle edinmis olduk rookie dostum.


  • @akhilleus yerinde bir karar vermissiniz tebrik ederim 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @akhilleus, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    Merhaba arkadaslar bir sorum var:
    Abd vatandasi kadinla nisan vizesiyle evlenen arkadaslar, aos surecini baslatirken esiniz sizin soyadinizi alacagi icin (abdli kadinin soyadinin degistigi durumda) evrak tesliminde ne yapilmasi lazim?
    Ornegin; pasaportu, kimligi vs gibi her seyi yeni soyadiyla mi-eski soyadiyla mi teslim etmemiz lazim, yoksa zaten evlilik cuzdanini verince bu soyadi problemi cozulmus olur mu?
    Bilen arkadaslar neler yapti, prosedur nedir bilgi pls.

    Bu dediginiz durumda sizin yapmaniz gereken pek bir sey yok, cunku Green Card'iniz degismeyen isminizle yani pasaporttaki gibi gelecek.

    Esiniz ise basvuruyu onceki ismiyle yapabilir, bu bir problem degil. Ama tabii ki evlendikten sonra isim degisikligi kagidiyla birlikte pasaport, SSN, ehliyet gibi resmi belgelerdeki isimleri teker teker degistirmeli. Su konuda daha fazla bilgi bulabilirsiniz:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/211/abd-de-yasal-isim-degisikligi-yapmak

    Eski veya yeni isimli belgeler cok problem degil, cunku elinizdeki resmi belge hangi tarihten sonra isminde degisiklik oldugunu belirtiyor olacak.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Arkadaslar, eger sorulara cevap vermeyecekseniz ya da konuya katki yapmayacaksaniz lutfen cevap yazmamayi tercih edin. Birbirimize ve sorularimiza karsi daha anlayisli olmaliyiz.


  • Merhabalar Nisan ayında turist vizemsinden red aldım ( tr ye döneceğime inanmamıslar galiba, birde mezun oldum yeni ) j1 ile Amerika’da tanıştığım erkek arkadasım Bali adasında evlilik teklifi etti bizde Ağustos da k1 işlemlerine başladık . Sorum, turistten red almam 4 ay sonra k1 ile başvuru yapmam bir sorun olur mu ?


  • @sobe2018 hiç bir sorun olmaz merak etme 🙂


  • @graombze Amerika bu güvenemiyorum 🙈 teşekkürler umarım dediğin gibi olur . Grup da herkes birbirine çok yardımcı oluyor insallah hepimizin vizesi çıkıp gittiğinde birgün bir araya gelip tanışaniliriz ☺

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sobe2018, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    Merhabalar Nisan ayında turist vizemsinden red aldım ( tr ye döneceğime inanmamıslar galiba, birde mezun oldum yeni ) j1 ile Amerika’da tanıştığım erkek arkadasım Bali adasında evlilik teklifi etti bizde Ağustos da k1 işlemlerine başladık . Sorum, turistten red almam 4 ay sonra k1 ile başvuru yapmam bir sorun olur mu ?

    Merak etmeyin turist vizesinden red almis olmaniz bir problem degil 🙂 artik ABD'de gocmen olma niyetiniz var zaten, iliskinin gercek olmasi yeterli.


  • @sobe2018 merak etme turist vizesinden red aldığını unut:) bu başka bir durum ilişkini kanıtladigin sürece iyi olacaksın ve kimse sana aa niye onaylanmamışsin ki diye sormayacak:) hersey iyi olacak:)


  • @crazycells ilişkimize dair herseyi ekledik aileler tanıştı felan bekleyip görelim artık ☺


  • @graombze desteklerin icin coook teşekkürler 🙏🏻 ☺


  • 110 gün sonra Uscis cevap verdi ve ek delil istedi ne istedi bilmiyorum daha mektup elime gelmedi .


  • İyi akşamlar arkadaşlar,
    İdari işlemim 3 haftanın sonunda bitti ve vizem basıldı 20 Ağustosta. 22 Ağustos gibi de elime aldım fakat paketim çok zarar görmüştü. Her iki tarafında da çok derin yırtıklar vardı. Mail yoluyla iletişime geçtim ve geri yollamamı söylediler. Bugün yeniden teslim aldım ama yine baya yırtık geldi sanırım yeniden yollamam gerekecek.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Hilalozkrl, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    İyi akşamlar arkadaşlar,
    İdari işlemim 3 haftanın sonunda bitti ve vizem basıldı 20 Ağustosta. 22 Ağustos gibi de elime aldım fakat paketim çok zarar görmüştü. Her iki tarafında da çok derin yırtıklar vardı. Mail yoluyla iletişime geçtim ve geri yollamamı söylediler. Bugün yeniden teslim aldım ama yine baya yırtık geldi sanırım yeniden yollamam gerekecek.

    fotoyu cekip konsolosluga gonderin ve bu paketle girmenizin sorun olup olmayacagini sorun isterseniz. Eger geri gonderin derlerse, o sekilde yaparsiniz.


  • @Hilalozkrl yirtik kisimlari numaralandirip kombine edilmis bir forograf karesi olarak kaydedin ve konsolosluga mail atarken attach’leyin.
    Eger geri gondermenizi isterlerse kirtasiyeden ozel koruma kabi alip icine koyarak gonderin. Onlar da size kenarlari bantlanmis ve sizin koruma kabiniza konulmus sekilde yeni zarfi gonderirler.
    Ben sans eseri en azindan teslimatta daha cok tahrip olmasin diye zarfi koruma kabina koymustum onlarin nasil gonderecegiyle ilgili en ufak bilgim yoktu ama onlar da sagolsun ayni sekilde bana geri yolladilar ve cizik bile yok.
    Bu arada aslinda konsolosluk zarfi bantlayarak size yollamaliydi aceba ona ragmen mi sizin zarf tahrip olmus yoksa bantsiz mi gonderdiler?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

92
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum