[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
@coder İncelik gösterip paylaştığınız için teşekkür ederim. Gayet derli doplu güzel bir özet olmuş.
-
@coder harika özet için teşekkürler. Üniversite diplomamın aslını ve edevlet çıktısını götüreceğim. Lise gerekmez değil mi ? Çünkü lise diplomamı bulamıyorum.
-
@caglarcan gerek yok bildiğim kadarıyla. lise ve üzeri bir tanesini götürmeniz yeterli. ben sadece master diplomasını götürdüm. master yapan birisi lisan ve lise seviyesinde eğitimi tamamlamış olacağından en az lise mezunu olmak şartını karşılamış oluyor.
-
Toplu olarak mülakat deneyimlerinin paylaşıldığı sayfların linklerini güzel bir arkadaşımız hazırlamıştı. Kaçıncı sayfada bulamadım, bileniniz var mıdır ?
-
@coder, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri
Geçerli Pasaport ve eski pasaportlarınız,
Sevgili @coder pasaportumun 1 tanesinde ABD vizesi basılı (her yere bunu bildirdim-ds260 dahil) , 1 tane de başka vizelerin olduğu pasaportum var. Bu diğer pasaportumla ilgilenirler mi? Onu da vermem gerekir mi ?
-
Abd vizesi olmayan eski pasaporta gerek yok.benden istemediler.
-
-
@tesko Çok tesekkurler :)
-
arkadaşlar iyi akşamlar.
Süreç sonrasında doğan bebeğimiz için konsoloslukla iletişime geçtikten sonra ds260 formlarını güncellemem için tekrar açtılar.
Dosyaları güncelledim ancak SIGN and SUBMIT Application butonuna tıkladığımda CASENUMBER kısmı için hata veriyor ancak hatanın içeriği yazmıyor.
Casenumber textbox ında kırmızı bir işaret çıkıyor ancak yukarıda herhangi bir açıklama yok.
Daha önce başına böyle bir durum gelen oldu mu ? -
@amtylmz, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri
arkadaşlar iyi akşamlar.
Süreç sonrasında doğan bebeğimiz için konsoloslukla iletişime geçtikten sonra ds260 formlarını güncellemem için tekrar açtılar.
Dosyaları güncelledim ancak SIGN and SUBMIT Application butonuna tıkladığımda CASENUMBER kısmı için hata veriyor ancak hatanın içeriği yazmıyor.
Casenumber textbox ında kırmızı bir işaret çıkıyor ancak yukarıda herhangi bir açıklama yok.
Daha önce başına böyle bir durum gelen oldu mu ?sıfırları silmeniz lazım yoksa sign ve submit yapamazsınız. yani sizin case nonuz kaçsa ona göre yazarsınız şu şekilde. 2019EU27XXX şeklinde, EU den sonraki sıfırları yazmadan submit etmeniz lazım. 2019EU00027XXX olarak yollarsanız hata alırsınız. daha önce de yapmış olmanız lazım başkası mı yolladı sizin yerinize?
-
@ONROZR onur bey Bi gelişme var mı
-
@keysnambır gerçek bir deli iş :))) tebrikler :))
-
Sayın @Dscrt Öner ben😀pasaportları teslim almadan yazmak istemedim, dün onay mailini ve kargo mesajını aldık,460 günlük bekleyiş sonunda tarifsiz duygularla sona erdi, şimdi artık endişelenecek, yeni heyecanlı sebeplerimiz var, 2019 bekleme odası, 2019 mülakat deneyimleri konusundan Houstonda yaşam konularına geçiş yapacağız😀 daha uzun uzun yaşadıklarımı yazmayı planlıyorum fakat şimdiden siz güzel aileme ve tabiki ailenin temel direği @crazycells e sonsuz teşekkürleri borç bilirim, saygılar ve sevgiler
-
@ONROZR Hayırlı olsun.yeni yaşamınızda her şey gönlünüzce,yolunuz açık olsun.
-
Teşekkürler @ikizbabasi güzel dilekleriniz için.
-
@arkben Teşekkürler :beaming_face_with_smiling_eyes: bir süre sonra takip edemedim, eklememi istediğiniz postlar varsa ekleyebilirim :face_with_monocle:
-
@ONROZR Tebrikler, hadi gözünüz aydın :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@ONROZR Sonunda tebrik ederim. Bizde sizinle birlikte rahatladık gerçekten. Yeni yaşamınızda mutluluklar.
-
@ONROZR gözünüz aydın uzun. İr bekleyiş sonrasında mutluluk konuşmaları hepimizi mutlu etti
-
@ONROZR ohhh , kaldık bizim sınıfta 3-5 kişi artık.. gözünüz aydın...herşey gönlünüzce olsun ...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum