[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
@keysnambır tesekkur ederim, bir de prior marriage documents (original and English translation with copy) demis
Evlilik cüzdanı tamam da , çevirisi nedir ?
-
@caglarcan Mahkeme kayıtları, arşivli sicil belgesi (eğer sicil kaydı yoksa e-devlet İngilizce verebiliyor) ve yurt dışından alacağınız belgeler İngilizce olmalı ya da İngilizceye tercüme edilmiş olmalı. Evlilik cüzdanınızı Türkiye'den aldıysanız fotokopisi yeterlidir.
-
Mülakat tarihimden itibaren 5 i mesai günü olmak üzere 12 günü geride bıraktım, ceacta ready, tr.usembassy de bugün dosyanın güncellenmesine rağmen hala inceleme altında gözükmekte, sürecin sonuna bu kadar yaklaşmışken gri alanda olmak insanı huzursuz ediyor, arada foruma yazıp 2 dakikada bir forum sayfasını yenileyip kendime bir nefes arıyorum galiba...
-
@ONROZR Onur bey merak etmeyin gelir pasaport onlarda sonuçta birde bizim mülakatımız 6 sı idi daha bugün verildi kargoya sizin 9 u birde öyle düşünün derim isterseniz birde burdan durumunuzu sorun
https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/contact-immigrant-visa-section-tr/ -
@crazycells en sonunda geldi guzel haber. Başta siz ve diğer tüm forum aileme( aile olduğumuzu düşünüyorum artık) yardım ve destekleriniz için çok teşekkürler. Ne kadar birşey yazsam da minnetimi gösteremez. Bundan sonra amerika ile ilgili tecrübelerimi elimden geldiğince paylaşmaya devam edeceğim. Herşey istediğiniz gibi olur umarım.
-
Sayın @Tairanu gözünüz aydın, yolunuz açık olsun, yeni hayatınızda bol şans ve mutluluklar dilerim...
-
@ONROZR, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri
Sayın @Tairanu gözünüz aydın, yolunuz açık olsun, yeni hayatınızda bol şans ve mutluluklar dilerim...
Çok teşekkürler hepimizin olsun en kisa zamanda 😁
-
Gerçekten beklemek hiç bu kadar zor olmamıştı..
-
@Tairanu, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri
@crazycells en sonunda geldi guzel haber. Başta siz ve diğer tüm forum aileme( aile olduğumuzu düşünüyorum artık) yardım ve destekleriniz için çok teşekkürler. Ne kadar birşey yazsam da minnetimi gösteremez. Bundan sonra amerika ile ilgili tecrübelerimi elimden geldiğince paylaşmaya devam edeceğim. Herşey istediğiniz gibi olur umarım.
Gozunuz aydin :) tebrikler... Bundan sonraki surecte bol sanslar, deneyimleri de bekliyoruz :)
-
Merhaba, bugün elçilik tarafından aradım, öğrenci belgemi doğrulayamadıklarını, durumumda bir değişiklik olup olmadığı soruldu ve güncel tarihli belgemi yollamamı istediklerini söylediler, telefonu kapatır kapatmaz mail geldi, 10 dakika içinde öğrenci belgesini edevletten alıp hemen yönlendirdim, 20 dakika sonra tekrar mail geldi belgeniz doğrulanmıştır diye, bu aşamadan sonra eksik evrak var denir mi? Tüm evrakları inceledikten sonra mı istemişlerdir? Yorumu olan var mı?
-
@Tairanu Çok sevindik hayatınızda başarılar dilerim Allah yolunuzu açık etsin 🤗
-
@ONROZR artık sadece arkanıza yaslanın ve inşallah başka bir sorun çıkmadan vizrlerinizi bekleyin şimdiden hayırlı olsun diploma ve mezuniyet belgesinde bizde sorun yaşadık ama halloldu
-
@crazycells tabiki boynumun borcu. Çok teşekkürler tekrar.
-
@meryem1453 sizinde çok teşekkürler tekrar.
-
@ONROZR bu öğrenci belgesiyle ilgili ne sorun var anlamadım ama aynen banada aynisi oldu. Gönderdikten hemen 1 gün sonra onay geliyor. Gözünüz aydın olsun tekrar. 😁
-
Çok teşekkürler sayın @Tairanu.
-
Herkese İyi Günler Benim Babam çiftçi bende Ege üniversitesinde Ziraat mühendisliği okuyorum.
Çiftçiler kendini kıt kanaat geçindiriyor babam biraz daha fazla kazanıyor banka hesabımda maximum 5 Bin dolar gösterebilirim ama arsa tapu sürüsüne bereket bu tapuları kendi üzerime geçireyim mi? Ne önerirsiniz tecrübeli abiler ablalar yardım edin lütfen. -
@Tairanu tebrikler, gözünüz aydın
-
@KingTricky babanızın üzerindeki tapunun size bir faydası olmaz. Sizin ya da eşinizin üzerinde olması lazım
-
Mulakata 1 hafta kadar sürem kaldı ancak bugün fark ettimki DS260'da üniversitemin adını hatalı yazmışım, adresi, telefon vs doğru.
Mülataka orjinal diploma, edevlet den mezuniyet barkodlu belgesi vs götürüyorum.
Ayrıca büyükelçilik göçmenlik websayfasından üni. adının düzeltilmesi talebime ilişkin form da doldurum. Bu durumda mülakatta bir sıkıntı yaşar mıyım ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum