[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
Yeni bir banka hesabı açtım göstereceğim miktar orada bulunuyor haliyle hesap özeti yok.Varlık belgesi alsam ve ekstra 3 tane kullandığım bankanın her birinden ayrı ayrı hesap özeti alsam problem olur mu?Tesekkürler
-
@keysnambır benim dv2020 , kcc den gelen mailden bu sorunu ibraz etmeyim mi diyorsunuz ?
-
Bu ileti silindi! -
@eem1978 mrblar.Oncelikle esiniz ve çocuğunuzun sağlık surecide yetişir inş 30 eylüle kadar.crazycells in belirttiği gibi tekrardan mulakat talebinde bulursunuz.Size sorum muayene sirasinda esinizin küçükken geçirdiği rahatsızlığı sizmi beyan ettiniz yoksa doktor sizin böyle bir hastalık geçmişiniz varmış test gerekior mu dedi?
-
@muhammetnzr hayırlı olsun. Bundan sonrada bol şamslar
-
Sayın @Dscrt aradaki sıfırlar olmadan deneyin.
-
@itsme, bende bilmiyordum röntgen filminde çıkıyor.esimde soylemedi daha once.
-
Ağustos 5 ve 9 u arasında mülakata girip, pasaportları eline ulaşmayan var mı?
-
@ONROZR Benim ulaştı, mülakatım 8indeydi.
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx burdan statünüzü kontrol ettiniz mi? -
Sayın @poli güncelleme 15 inde yapılmış, ready olarak görünüyor fakat gelen giden bir şey yok,pasaportlar size ulaşmadan bilgilendirme aldınız mı ve aldıysanız ne zaman? Teşekkürler
-
@ONROZR ready olarak görünmemesi lazım, "issued" olmalı.
eğer 5 iş günü geçtiyse konsoloslukla iletişime geçin bence.1-2 sayfa öncesince ben deneyimimi anlattım, orda tarihlere bakabilirsiniz.
-
@eem1978 hayırlı olsun, geçmiş olsun:)
-
@crazycells sağolun, OK
-
Sayın @poli teşekkürler tekrardan.
-
@poli vize durumunuzun ready veya AP olduğunu nereden takip ettiniz, hayırlı olsun bu arada.
-
@somebody https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx burdan kontrol edebilirsiniz
-
@somebody saolun çok tesekkur ederim
-
Sayın @Tairanu sayın @meryem1453 sizde bir gelişme var mı?
-
@ONROZR yok malesef
-
@ONROZR acaba postahaneye mi sorsanız
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
51
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum