[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@SELIM, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
arkadaslar, lotteryi kazandigimizi maalesef gec ogrendik. ds 260 sayfasina 2-3 gun oncesine kadar girebiliyordum, simdi your request cannot be processed at this time hatasi aliyorum bunun sebebi nedir? kayitlar biiti mi yoksa?
Hayir, gecici bir hatadir bu. Daha sonra deneyip formu doldurabilirsiniz. Site ara ara bakima giriyor.
-
@serotonin, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Benimde gelecekte olabilecek bir konu hakkında bilgi almak istiyorum . Eğer önümüzdeki bi kaç ay içinde ikametgâhımı başka bir yere taşırsam bunu ds260 a girmek yani dosyayı açtırmam gerekli mi ? Eğer zorundaysam bu dosyayı artırmamak için taşınmamı erteleyebilirim , Yoksa kcc den gelen mail i mi beklemeliyim yada belki mailden sonra taşınmam gerekirse mülakatta mi belirtmeliyim çünkü tahminim mülakata kadar taşınacağım , 2.bir ikametgâh olarakta gösterebilirim, sorun ne zaman belirtmem gerektiği?
hayir, boyle bir guncelleme yapmamaniz gerekiyor.
-
Merhaba tekrar
Şuana kadar KCC den mail alan en yüksek numara kaç acaba?
Tabloda herkes yazmıyor. Buradan bu bili verilirse sevinirim. Bizim CN Asya kotasından 18xx lü rakam. Ama geçen yıl bu numaralara normalden 3 ay sonra KCC maili gelmiş. Yani Bizim numara EU kotasındaki 9000 li rakamlara denk geliyor. Demek istediğim ilk KCC maili alanlar, ilk current olacak olan numaralar mı?CASE NUMBER: 2020AS00018XX
DS-260 Onay: 12,5,2019
KCC Evrak Emaili: 07,30,2016
Sağlık Kontrolü: XXXXXXX
Mülakat Tarihi: XXXXXXXX
Pasaport Teslim: XXXXXXX
Amerika'ya İlk Giriş: XXXXXX -
Benim avukatım case numarası ilk sıralarda olan bir tahlihliye e mail geldiğini söyledi şimdiden e mail atmaya a başladılar benim case no 49 larda sıra gelir mi acaba gelirse tahminen ne zaman gelir ?
-
@Milad-Kardox bu soruyu cevaplamanin en kolay yolu, ilgili herkese tabloyu doldurmasi icin baski yapmaniz olur... :) En yuksek numaraya sahip olan kisi ancak diger numaralari bilirse en yuksek oldugunu anlayabilir...
-
@usanyc tabloyu takip etmelisiniz:
-
@Milad-Kardox
Türkiyeden bugün en son case 2800 lere geldi, Azeri dostlarımıza 4000 lerde email alan var
Biz evrak talep email i alan arkadaşlarımıza bilgilerini excelede aktarmaları konusunda hatırlatma yapıyoruz, yakında ekleyeceklerdir. http://bit.ly/2V0zMOz -
Ds formunu doldururken case numberı girdikten sonra your request can not be processed hatası alıyoruz ne yapmamız gerekiyor
-
https://tr.sputniknews.com/abd/201908121039906648-abdden-yesil-kart-ve-oturum-hakki-icin-yeni-kriterler/ Yeni düzenlemeye göre, yeterli geliri ya da eğitim seviyesinde olmayanların başvuruları reddedilebilecek. Sağlık, gıda veya lojman yardımı gibi devletin sosyal imkanlarından faydalanan kişilere Yeşil Kart veya oturum vizesi verilmeyecek.
Arkadaşlar bu bizimle ilgili yani DV lottery ile ilgili bir şey değil dimi? -
Arkadaslar, lottery esime cikti. ben esimle daha once ayrilip tekrar evlenmistik. onceki esiniz var mi kismina ne yazmaliyim?
-
@Metin-Tekeli bu bende de oldu, bir muddet sonra tekrar deneyince oluyor
-
@Metin-Tekeli ara ara denemelere devam edin, farklı web browser'lar deneyin.
-
Merhabalar, durum takibine baktığımda 6xxx'lerde olan birine KCC'den email gelmiş. Böyle bir şey mümkün mü?
-
@Paradise kayma olmuş muhtemelen,en son bildiğimiz Türkiye den 3300 lere geldi
-
@Muhtaradana İlk KCC maili alanlar, ilk mülakat tarihi alacak olanlar mı?
-
@Paradise Sanirim eger formu açtırıp yeniden submit ettiğiniz zaman böyle ola biliyor
-
@Milad-Kardox aynen ilk email alanlar evraklarını gönderir onay emaili de alırlarsa ilk mülakata girecekler
Aslında biz ilk bülteni bekliyoruz, eu için en az cut-off 5000 bekliyoruz ama gönül ister 8000 ile açılsın -
@Muhtaradana @Paradise ds-260 ı erken gönderimi buna sebep olmuş olabilir gönderim tarihinin öneminin çok arttığını biliyoruz
-
...............
-
@usanyc, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Başkan trumpın yen green card kriterlerinde ne kadar finans ne kadar İngilizce bilmek ve üniversite mezunu olmak şart mı lise diploması artık kabul görmeyecek mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum