[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
sistem bir yerde fail safe yapıp keşke tek başvuruya fazladan aile bireyi ds260 doldurdu diyerek direk basta uyarı verse. 1 sene insan umutlanmaz, uğraşmaz.
-
@Calibraturbo Bu temenninizden sonra eminim ki size çıkacak,hep beraber sevinecegiz
-
@cenkay çok üzücü.. geçmiş olsun
-
@cenkay nasıl yaa? üzüldüm.. Olsun her işte bir hayır vardır moralinizi bozmayın
-
Bu gece Türkiye'de son gecem, yarın JFK havaalanında inicem bana ordaki karşılaşıcam prosedurle ilgili bilgi verirmisiniz, güvenlik bana ne gibi sorular soracak deport edilme endişesi de var, ne yapmam ve nasıl davranmam gerekiyor bana ne soracaklar bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi. İkamet degisikliginide degiştirmem gerekiyor maalesef farklı bir yere gitmek zorundayim
-
@cenkay ın durumunda çok acayip açıklar var ama. Sağlık kontrolüne kabul edilmeleri, elçilik girişinden alınmaları. Demek sistemin bu noktasında bir eksik var..
-
@atilla neden deport edilme endişeniz var?
-
@cenkay Geçmiş olsun. Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Şansınız, bahtınız açık olsun. Allah gönlünüze göre versin.
-
@denizaydinli gözünüz aydın, saygı değer ailenize selamlar, hurmetler sunarım.
-
@frozen Maalesef ama sistem böyle isliyormuş demek ki her şey görüşme esnasında ortaya çıkıyor, keşke en başta ogrenebilseydik
-
@cenkay peki siz tek basınıza ödemenizi yapıp devam etseydiniz olmuyormuydu?
-
-
@cenkay gerçekten ağır dram içerir i okumama rağmen, bu sonu hiç düşünemedim. Çok üzgünüm, çok geçmiş olsun.
-
@mertyilmaz deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Yeni hayatınızda bol şanslar dilerim.
-
@mhepekiz, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri
@cenkay ın durumunda çok acayip açıklar var ama. Sağlık kontrolüne kabul edilmeleri, elçilik girişinden alınmaları. Demek sistemin bu noktasında bir eksik var..
bu durumda siz gelişmeler konusunda beni uyarmadınız diyerek orada itiraz etmek ne kadar işe yarar bilinmez ki bence sistemin uyarmaması, duygusal bağlam ve masraf ayağı bir nebze olsun dikkat çekecektir. sistem de aksaklıklar var goruldugu uzere. üzücü .
-
@Dscrt Olmuyor ilk başvuru esnasında eş ve çocuğu eklememe elenme sebebi,bu durumu bilmeme rağmen fakat ilk basvurucu ben olmadığim için böyle bir sonla karşılaşmayı beklemiyordum.Dedigim gibi eşim ve kızımı ekleyip eklemedikleri konusunda olumlu teyit almıştım,ama demek ki eklenmemiş.
-
@Tairanu sağlık randevunuz gibi sorunsuz bir mülakat geçirmenizi temenni ederim. Bir çırpıda vizenizi almanız dileği ile bol şanslar.
-
@Muhtaradana cok tesekkur ederim darisi basiniza
-
@mhepekiz Musa yolcu diye bir Youtuber var belki bilirsinjz onu izledim yanıltıcı sorular sorup geri gönderme yolları arıyorlar mış benim bu ilk yurtdışı çikisim hiçbir sorunumda yok tüm evraklarimda yanımda ama aklıma deport edilme endişesi geldi. Başka bir yerdede telefon bilgisayarlarin açılıp sosyal medya ve dosyalar bakiliyormus. Bunlar beni endişelendirdi gerçi baksalarda benim hiçbir yerde ideolojik ve yasadışı bir paylasimim yok ilgimde yok. Sizce gereksizmi endiseleniyorum.
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum