IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
Merhaba,
Cr1 vizesi icin buradayim.
Bir sorum olacak bize NVC den 20 Mayista email geldi, gerekli odemeleri yaptiktan sonra 10 haziran da butun evraklarin yuklemesini gerceklestirdik. Ne yazikki 29 haziranda email attilar i864 formu duzeltilebilir pdf durumundaymis, onu istedikleri gibi yukledik yeniden. bu da 2 temmuz da oldu.
o tarihten 3 hafta icinde geri donus yapacaklarini soylediler ancak ''3 haftalik'' bekleme suresinden 2 gun gecmis olmasina ragmen bir donus olmadi. Ne yapmamizi onerirsiniz?
Cok tesekkurler. -
@Derya1112, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Merhaba,
Cr1 vizesi icin buradayim.
Bir sorum olacak bize NVC den 20 Mayista email geldi, gerekli odemeleri yaptiktan sonra 10 haziran da butun evraklarin yuklemesini gerceklestirdik. Ne yazikki 29 haziranda email attilar i864 formu duzeltilebilir pdf durumundaymis, onu istedikleri gibi yukledik yeniden. bu da 2 temmuz da oldu.
o tarihten 3 hafta icinde geri donus yapacaklarini soylediler ancak ''3 haftalik'' bekleme suresinden 2 gun gecmis olmasina ragmen bir donus olmadi. Ne yapmamizi onerirsiniz?
Cok tesekkurler.Eger, belgeleri gonderdiyseniz o durumda beklemenizi tavsiye ederim, yakin zamanda size ulasacaklardir.
-
@crazycells tesekkur ederim.
-
@sailorwife bişey soracağım sen sınırdışı olmuş'muydun?
-
@crazycells, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@xyz, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
merhaba arkadaslar. bana 18 Temmuz'da documentarily qualified emaili geldi NVC'den. Mulakat ne zaman gelir sizce? 45 gun denmis yukarilarda ama 45 gun NVC'nin dosyalari onaylamasindan mulakata kadar mi yoksa dosyalari onaylamasindan mulakat tarihini bildirmesi mi 45 gun? Benimen kotu Eylul ortasi ABD'de olmam gerekiyordu ama sanirim mumkun degil gibi degil mi? Tesekkurler
mulakat tarihinin bildirilmesi 45 gun surebilir. Sonrasinda yaklasik 4-5 hafta da mulakat icin ekleyeceksiniz.
Tesekkur ederim. Dogru yer burasi mi bilmiyorum ama bir sorum daha olacak. Ben normalde zaten ABD'de F-1 ile doktorami yapiyordum. Su an bu vize isi geciktigi icin boyle donemiyorum zamaninda ABD'ye.
F-1'im bitti Haziran'da. Su an IR-1 surecinde oldugumuz icin F-1'e basvursam olmaz herhalde? Her turlu red gelir?
Baska bir yol var mi acaba bu surecte ABD'ye girip isime gucume bakabilmem icin? Yoksa beklemekten baska bir care yok mu?
-
@crazycells, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@sailorwife, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@crazycells merhaba benim haftaya sağlık raporu randevum var ancak randevu mektubum eve gelmedi henüz ne zaman gelir bilmiyorum takip edebileceğimiz bir yer var mı? Eğer gelmezse mailin çıktısını götürsem sorun olur mu ? Bir de benim aşı kartım yok, olmayanlar nasıl bir yol izliyor ?
emailin ciktisini goturebilirsiniz, sorun olmaz.
Eger asi karti yoksa, bir sey goturmenize gerek yok.
@crazycells teşekkür ederim yardımlarınız için
-
@cooper1524, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@sailorwife bişey soracağım sen sınırdışı olmuş'muydun?
@cooper1524 hayır, ilk kez başvuruyorum. Neden sordunuz ?
-
@sailorwife sınırdışı olan var idi sen sandım pardon.
-
Bu ileti silindi! -
@cooper1524 sen deport mu oldun
-
@Derya1112 Bu durumda belirtilen süreyi geçen case'ler , Supervisor'e aktarılıyor. NVC ile telefonda görüşebilirsiniz. Supervisor'e aktarılan case'in de 42 gün bekleme süresi var. O sürede dönüş olmazsa 42 gün daha başlıyor. Biraz kabus bir süreç maalesef
-
@hüseyin evet daha önce Amerikada idim ama sınırdışı biteli 3 sene oldu.
-
@cooper1524 benimde 10 yıllık sınırdışı biteli 10 ay oldu
-
Hüseyin bana wattssup dan ulaşsana
-
@cooper1524 sen nerede sin şimdi
-
@hüseyin Antalya da sen neredesin?
-
@cooper1524 normal numaranı yaz
-
@hüseyin buradan yazılmaz ama memleket neresi senin Facebook görüşelim
-
@cooper1524 [email protected] oraya yaz
-
@berry Merhaba, gecmis gonderilerinizde randevunuzun iyi geçtiğini yazmistiniz, görüşme gününüzden kac gun sonra pasaportunuz gonderildi acaba?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum