Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri

• @nwtzki Cevap için teşekkür ederim.

• tekrardan merhaba arkadaşlar 26 temmuzda mülakatım var ben ds 260 formuna adres yazmamıştım mülakatta onlar mı adresi soruyor bir kağıda mı yazıyoruz yoksa resmi evrak vs vermemiz gereken bir şey var mı ?

• Arkadaşlar merhaba, yaklaşık bir ay önce evrak maili almıştım ve evrakları birkaç gün içerisinde gönderdim. Ancak automatic reply dışında 1 aydır herhangi bir onay maili gelmedi ve bu durum beni endişelendirmeye başladı, yorumunuzu merak ediyorum.

• @ewredlgr biraz önce kcc'yi aradım, durumu anlattım ve dedikleri şey evrak maili atttıysanız da bize de ulaşmamış ve bundan sonra yapacak da bir şey yokmuş. Yani benim kumarım bu kadar sanırım arkadaşlar :) Her şeyi de kuralına uygun yapmıştım oysaki. Tekrar arayıp konuşmak veya mail atmak da işe yaramayacak sanırım :) Her işte bir hayır var deyip yola devam etmekten başka çare yok sanırım..

• @hakanakin konsoloslukta sözlü olarak beyan edersen onlar sisteme giriyor

• @ewredlgr şu anda son ayın mülakat tarihlerini ayarlıyorlar. İnanılmaz yoğunlar ondan sistemsel bir durumdur. Şimdiden moral bozma 31 temmuza kadar moralini yüksek tut.

• @ewredlgr ☹️ geçmiş olsun. Başka onay maili almayan veya onay maili bekleyen varmı

• @ewredlgr simdi tekrar aradım yapilacak bir sey yok mu gercekten diye. Bu sefer dediler ki bir daha doküman mailini at ama garanti edemeyiz. Tekrar attim biraz önce. Acaba yarın falan bir daha arayıp process'i hızlandırmalarini rica etsem mi, ise yarar mı sizce?

• @ewredlgr zor bir süreç olmuş, sizin adınıza çok üzüldüm..bence sürekli durumunuzu sormak için arayın, belki kararlılığınızı görüp son anda bile olsa vakit ayırırlar. Belki verecekleri vize sayısı dolmamış olur vs..En azından denemeye değer 😊

• @ewredlgr üzüntü verici bir durum gerçekten sizin adınıza üzüldüm hayatınızı çok değiştiricek birşey bu keşke biraz daha erken davransaydınız bu kadar zora girmeseydi işiniz. Arayıp sormaktan üşenmeyin kaybettiğiniz birşey yok bana kalırsa.

• selamlar, unganlar ve elçilik ödeme olarak kredi kartını kabul ediyor mu acaba bilgisi olan var mı?

• @ewredlgr, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

@ewredlgr biraz önce kcc'yi aradım, durumu anlattım ve dedikleri şey evrak maili atttıysanız da bize de ulaşmamış ve bundan sonra yapacak da bir şey yokmuş. Yani benim kumarım bu kadar sanırım arkadaşlar :) Her şeyi de kuralına uygun yapmıştım oysaki. Tekrar arayıp konuşmak veya mail atmak da işe yaramayacak sanırım :) Her işte bir hayır var deyip yola devam etmekten başka çare yok sanırım..

Kesinlikle yarin ve sonraki gun bir daha arayin, emailleri bir daha gonderin ve size gelen otomatik cevabi bir daha gonderin. Telefonda konustugunuz kisilerden birini ikna etmeniz yeterli gelebilir. Ankara icin mulakat tarihleri ayin sonuna dogru belli oluyor ve 3-4 gun once Ankara icin evrak emaili alan kisiler var, o nedenle kesinlikle sansiniz 0 degil. Bu surede yapmaniz gereken kibar ve israrci bir tonla durumunuzu anlatip, mulakat tarihi istemek olmali. Otomatik emailin geldigini belirtin kesinlikle. Bol sanslar dilerim.

• @umut07, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

selamlar, unganlar ve elçilik ödeme olarak kredi kartını kabul ediyor mu acaba bilgisi olan var mı?

Evet, ama konsolosluk dolar olarak odeme aliyor sadece, bilginize. O nedenle kredi kartiniz dolar odemelerine acik olmali.

• Merhaba bende evrak onayı aldım fakat halen mülakat maili gelmedi,gelmeme gibi bir durumu varmı? Yada mail gelmeden kontrol edebiliceğim bir yer? @crazycells

• @kaantekinci, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

Merhaba bende evrak onayı aldım fakat halen mülakat maili gelmedi,gelmeme gibi bir durumu varmı? Yada mail gelmeden kontrol edebiliceğim bir yer? @crazycells

Eylul icin mulakat emaili hickimseye henuz gelmedi. Siz de KCC'yi arayip her seyin yolunda olduguna emin olmalisiniz.

• @crazycells
    Ben aradım bu ayın son ay olduğunu söylediler.Kesin konuşmadılar o yüzden bende meraklanıyorum.Teşekkür ederim yinede

• Arkadaşlar merhaba,

İmzamda da görebileceğiniz üzere, 12 Temmuz 07.45 mülakatım vardı. En erken mülakat benim diye düşünürken önümde 5 İran Vatandaşı vardı. İçeri girdiğimde yaklaşık 45 dakika ilk evrak verme aşaması için bekledim. Evrakları teslim ederken bir heyecan yaşadım. Biran konsoloslukta alarm çaldı ve o an aklımdan binbir türlü düşünce geçti neyseki yanlış alarmmı. Sonrasında parayı ödedim ve tam "bir su içiyim artık mülakat zamanı" diye ayağa kalktığımda mülakat için sıram yandı. Görevli, yemin ettirip parmak izi aldıktan sonra, ne okuduğumu ve daha önce amerikaya gidip gitmediğimi sorduktan sonra "VİZENİZ ONAYLANDI" dedi. Galiba cümlenin yarısında bilincim kapandı :) Konsolosluğun içerisinde mülakat için bekleyen diğer arkadaşlara verdim ilk haberi. Hep birlikte sevindik, sarıldık. Dışarı çıkarken elim, ayağım titriyordu. 20 dakikada bir şok etkisi gibi alabildiğime inanmaya çalışmakla geçti. İstanbul'a dönerken, aynı gün içerisinde de "Pasaporta vizeniz basıldı ve kargoya verildi" maili geldi. Bu kadar hızlı olacağını beklemiyordum. Dünde PTT'den pasaportumu aldım ve bakmalara doyamadım. Umarım hayırlara ve güzel şeylere vesile olur. Bekleyen herkesin bir çırpıda vizeyi alması dileğiyle.

• @cenkay teşekkürler aynı şekilde bende sizlerin yeni yaşamında güzellikler ve iyi şanslar diliyorum. :)

• @cancakicitr hayırlı olsun, ne güzel anlatmışsınız 😊

• @cancakicitr çok sevindim, girişimciliğinizle (istenmeden evrak göndermek gibi) ben dahil pek çok kişiyi uyandırdınız , bundan böyle de herşey gönlünüzce olsun :)))

Benzer Başlıklar

• 20 Oy
    3k İleti
    328k Bakış
    Mehmet AksoyM
    @herdem merhaba aynı sorunu yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi
  • Green card kazandıktan sonrası

Greencard Loto Başvurusu Soruları green card gocmen vize gocmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @greencardburak, içinde söyledi: Green card kazandıktan sonrası Arkadaslar merhabalar 19 yaşındayım bu yil gc e basvuracam hatta pasaportumu bile çıkardım sorum şu ben ogrenciyim eğer çıkarsa bu greencard masrafları ne kadar çıkar mesela turkiyedeki masraf lar ardından abd deki masrafalf kimim kimsem yok bilgim var fakat neyse kısaca 2 bin dolar ile abd ye gidebilirmiyim Su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar Bu da ABD'deki aylik masraflar icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri Maalesef 2000 dolar cok az bir miktar, yukaridaki basligi harcamalar icin inceleyebilirsiniz. Tavsiyem en az 3-4 ay sizi idare edecek bir parayla gelmeniz yonunde... Tum planlarinizin beklediginiz gibi olacaginin ya da hemen iyi bir is bulacaginizin garantisi yok.
  • [Arşiv] Sayılarla DV2021

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    482
    9 Oy
    482 İleti
    34k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • 28 Oy
    3k İleti
    772k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k