Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

arkadaşlar selam.başlığı aradım ama bulamadım 😞 başlık doğru değilse lütfen ilgili yere taşıyınız sayın @crazycells. Arkadaşlar tr den kızımızın hemşiresi aradı ve temmuz ayı içerisinde aşıları oldugunu bize söyledi. kızın henüz sigortası olmadığı için Plano bölgesine bakan Health Care Service var ( dileyen arkadaşlarıma adresi atabilirim) aşılarını 10 usd karşılığında yaptırdık. kendi eyaletinizde mutlaka BÖLGENİN health care i araştırın. Herkesin hayallerini gerçekleştirdiği günler sizin olsun..

• ⭐⭐⭐

CDC Aşı Takvimini buraya bırakalım;

• Yasaklı

@FreeWoRLD süper oldu abi bu eline sağlık

alt text

• ⭐⭐⭐

Vize mülakatı öncesindeki sağlık kontrolü ile Amerika'ya gelişimiz arasındaki sürede bebeğimizin aşıları Türkiye'de yapılıyor. Bunun için herhangi bir belgelendirme yapmalı mıyız?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@keysnambır, içinde söyledi: Teksas'ta 20 aylık kızımızın aşılarını tamamladık

Vize mülakatı öncesindeki sağlık kontrolü ile Amerika'ya gelişimiz arasındaki sürede bebeğimizin aşıları Türkiye'de yapılıyor. Bunun için herhangi bir belgelendirme yapmalı mıyız?

bebeginizin tekrar tekrar asi olmasi gereksiz oldugundan, tabii ki oldugu asilari belgelendirip kendi dosyalarinizda saklamaniz yarariniza olur, ilerde lazim olursa elinizin altinda bulunur.

Gocmenlik sureci icin ise bir sey yapmaniza gerek yok (eger bunu soruyorsaniz?)

• ⭐⭐⭐

@crazycells Teşekkürler. Göçmenlik açısından sormamıştım. Burada aşı karnesine kayıt ettiriyoruz ama Amerika'da bir geçerliği olmaz diye düşündüm. Sözlü beyanımız dışında Türkiye'deki doktorumuza imzalatacağımız bir şablon olabilir mi mesela gibisinden aklımıza takıldı. 😕

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@crazycells Teşekkürler. Göçmenlik açısından sormamıştım. Burada aşı karnesine kayıt ettiriyoruz ama Amerika'da bir geçerliği olmaz diye düşündüm. Sözlü beyanımız dışında Türkiye'deki doktorumuza imzalatacağımız bir şablon olabilir mi mesela gibisinden aklımıza takıldı. 😕

Aşı karnesi veya doktor raporu geçerli oluyor. Yazılı bir şey olsun yeter.

• ⭐⭐⭐

@knnrn Teşekkürler. Sizi de etiketleyip sormayı düşünüyordum ama aklımızı okuyup geldiniz 😃

• @keysnambır Unganlar size asilarla ilgili bir belge verecek. Onun dijital hali de sistemlerinde olacak. Bu belgeyi gerekli yerlerde kullanabilirsiniz. Doktor kontrolu basliginda goruntusu de mevcuttu. Cocugun yasina gore asisiz gecen yaslar var oraya denk gelirseniz zaten USA'da da asi yok. Unganlar yasa gore eksik asilari kendileri yapiyor zaten. Buraya gelince de cocugu burasi takip ediyor.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

sadece antetli bir kagida su kisiye su tarihte su asi verilmistir gibi bir cumle yazmasi yeterli oluyor. Tabii bunu ingilizce olarak almaniz daha mantikli olur.

Asagiya da doktor bilgileri, imzasi, kasesi vs. eklendi mi tamamdir 🙂

Benzer Başlıklar

• 14
  • 1
  • 11
  • 100
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

122

60.8k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.7k

| | | |