Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• öncelikle bizim bir serbest kürsümüz vardı ya oraya ne oldu 😃 ne zamandır birşeyler yazamıyordum böyle de olsun istemedim ama iyi ki sadece facebook üzerinde olan bir topluluk değiliz facebook un ve kullanıcılarının bir çoğunluğunun boş maganda ve aklını kullanamayan insanlar olduğunu bir kez daha anladım. İyi ki varsınız ey forum ahalisi 🙂 tekrar teşekkürler @crazycells Ali hocam hakkınız ödenmez cidden.

• bakmadığım 89 başlık varmış yeni ne zamandır yokum ben burda ya 😃

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Rhonster, içinde söyledi: İyi ki forum var 😃

iyi ki sadece facebook üzerinde olan bir topluluk değiliz

size bu konuda katiliyorum 🙂 sagolun varolun...

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Serbest Kursu, Gundem(Haberler), Ingilizce vs. gibi bolumleri birlestirdik sayin @Rhonster
    Ana sayfaya giren biri artik cok net bir sekilde hangi basliga tiklayacagini biliyor. Eskiden bazi konular birden fazla kategorinin alanina giriyordu...

Serbest Kursu icin bu bolumde yeni bir baslik olusturabilirsiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/category/75/gündem-ve-sohbet

• @crazycells emin olamadım taşırız konuyu oraya 🙂

• ⭐⭐

@crazycells, içinde söyledi: İyi ki forum var 😃

iyi ki sadece facebook üzerinde olan bir topluluk değiliz

size bu konuda katiliyorum 🙂 sagolun varolun...

Ben de katılıyorum! 😃

Facebook... 👎🏻

• @saulgoodman abi dün grupta arkadaşın biri saçma sapan bir soru sormuş millette bunla dalga geçti ateş püskürüyor bende başta hoş yazdım sonra baktım banada sallıyor bende salladım ve dedim ki senin zihniyetinde çok kişiyi gördüm fazla barınamazsın burda bu tavırla dedim gece iletide kendi de kaybolmuş 😃 @crazycells sanırım Ali bey müdahele etti etiketlemiştim 😃

• adamın normal profili bile yok olmuş facebooktan temelli ayrılmış galiba 😃

• ⭐⭐

Facebook'u artık yalnızca gruplar ve Messenger için kullanıyorum. Eskisi kadar keyifli ve ilgi çekici değil. Ayrıca Facebook'taki kitle ile forumun kitlesi arasında dağlar kadar fark var. Umarım forum bu temiz, bilgili, ilgili kullanıcı kitlesini korumayı sürdürür. 🙂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@saulgoodman abi dün grupta arkadaşın biri saçma sapan bir soru sormuş millette bunla dalga geçti ateş püskürüyor bende başta hoş yazdım sonra baktım banada sallıyor bende salladım ve dedim ki senin zihniyetinde çok kişiyi gördüm fazla barınamazsın burda bu tavırla dedim gece iletide kendi de kaybolmuş 😃 @crazycells sanırım Ali bey müdahele etti etiketlemiştim 😃

Maalesef son 2-3 gundur facebook'a pek bakamiyorum. Forumdan sonra vakit kalirsa facebook'a bakiyordum zaten, bu aralar vakit yarayip ilk firsatta ilgilenecegim 🙂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

forum iyidir...

bilgiler daha kalicidir. Insanlarda daha samimi yazar...

mesela forumdaki semaviye youtube daki kadirzoradan daha cok guvenirim ben 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

122

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.5k

| | | |