Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba,
    Bu forumu uzun süredir takip ediyordum. Sanırım, tavsiye alabileceğim en iyi yerlerden biri burası olabilir.

    24 yaşındayım. C1 İngilizce biliyorum,konuşabiliyorum. Kurumsal bir firmada satış danışmanı olarak çalışıyorum. Ama hedefim, hayalim daima yurtdışıydı, spesifik olarak Amerika Birleşik Devletleri. 19 yaşımda üniversite kazanmıştım, kendi çabalarımla, ama onulun bana bir şey katmayacağını anladım. İngilizce’yi zaten biliyordum, doğru düzgün konuşamayan hocaların ne katkısı olabilir?

    Ancak, ABD’ye internship programlarıyla, work&travel ile gidip kalmam için bir diplomaya, bir üniversite kaydına ihtiyacım var. Ama daha fazla bu ülkede hayatımı çöpe atmak istemiyorum. Artık, YAŞAMAK istiyorum. Özgürce.

    Tavsiyenize ihtiyacım olan konu şu:

    Burda hangi üniversiteye kayıt olacağımın bir önemi olur mu?

    Dil sınavlarında FULL’e yakın yapıyorum ve sınav erken bitiyor zaten, çoğu durumda.

    Para biriktirmeye başladım.Her ay $ alıyorum, çok iyi derecede İngilizce biliyorum, kurumsal firmalarda iş deneyimim var, ABD’ye gittikten sonra hiç sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum. Eğitimime orda da devam edebilirim, ben bu ülkede kalmak istemiyorum artık.

  • ⭐⭐⭐

    @iam-umut merhabalar ne demek istediğiniz tam olarak anlaşılmıyor. Kusura bakmayın belki de ben anlayamamışımdır.
    Sorunuzu daha açık ve net bir şekilde sorarsanız mutlaka bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olmaya çalışacaktır.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @iam-umut gitmenin yolları var burada kimse senin ne kadar akıllı olduğnu yada ne kadar beceriklisin ya da adapte olabilecek misin kimsenin umrunda değil çünkü bilmiyoruz ki sürekli kurumsal firma da firma yazıyon tamam ozaman onlarla konuş ameirka ile iş yapanlar vardır seni iş sponsoru ile yanlarına alsınlar. Hangi üniversite olduğunu dediğim gibi özelliklerini bilmedikleri için tavsiye veremez. Madem ki çok iyi ingilizce var ozaman sana zahmet olacak google hangi bölüm okuyorsan onu yaz oradan araştır üniversite puanlarını yorumlarını. Herşey için beleşçi olmayın. Yazdığın çok anlamsız bir yardım olmuş.

  • ⭐⭐

    @iam-umut gitmenin yolları var ve anladığım tr de üniversite okuyup abd ye okul üzerinden gitme mevzunu sevmemişsin oradaki üniversitelere yaz kabul alırsan git orada oku


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

110
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum