Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @aslierdem hiç kimsenin fiyatı aynı olmaz. Çünkü herkese aynı aşılar yapılmaz. Kendi sitesinde bile kesin bir fiyat yoktur.


  • Sayın @crazycells sağlık randevusu öncesi gelen mailde çocuğumuzun doğum tarihini U.S takvim formatina göre getirin şeklinde bir ifade var.Bu belge mutlaka alınması gereken bir belge mıdır? Nüfus müdürlüğünden mi temin edebiliyoruz?Tucrubeli arkadaşlar da yardımcı olabilirse sevinirim.Şimdiden teşekkürler.


  • 220 dollar USCIS Immigrant Fee ödemesi yapacağım ama bir turlu pasaportumdaki yazan rakamları kabul etmiyor. Daha once Boyle bir sorunla karsilasan oldu mu? Devam et'e basınca , su yari geliyor:
    "If your immigrant visa was approved recently, wait five days before attempting to pay. If the problem continues after five days, contact the USCIS Contact Center for assistance"


  • @ayvalik10 bunu biliyorum aslında. Sadece herkes üç aşağı beş yukarı yine yakın ödemeler yapıyor. O yüzden beyefendinin ödemesini merak ettim.


  • @cenkay Saglık Raporu İçin Evraklar
    Randevu mektubu
    Pasaportlar
    Varsa aşı kartları
    Kullanılan ilaçlar ve kutuları
    Gözlük biz bunları goturduk başka birsey istemediler bizden. Ası kartının olması oğlumun daha az ası vurulmasına yardımcı oldu bu arada.


  • @sheandherlemons, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    a was approved recently, wait five days before attempting to pa

    vizeyi ne zaman aldınız? İmzanızda olmadığı için sürecinizi bilmiyorum. Uyarıda vizeyi yeni aldıysanız beş gün beklemeniz gerektiğini söylüyor.


  • @sheandherlemons https://yesilkartforum.com/forum/topic/113/uscis-immigrant-fee-ödeme-ekran-görüntüleriyle?page=1 bir de suradaki yorumlara bakabilirsiniz, ben henüz o surece girmediğim için hepsini okumadım, belki işinize yarayan bir yorum olabilir.


  • @cnpist Çok teşekkür ederim


  • Merhaba,
    Az once kurye geldi ve greencard icin göçmenin vizesini aldigimi öğrendim. Bu süreçte bana yardim eden @crazycells 'e cok teşekkür ederim. Çok sevinçliyim. Darisi diger talihlilerin basına. Size biraz kendi mülakat deneyimimden bahsedecegim. Ben doktor raporlarımı kaybetmiştim. Kaybettigimi farkedince doktor Unganlari aradım ve tekrar bana hardcopy veremeyeceklerini söylemişlerdi. Fakat talep doğrultusunda digital bir kopyasını konsolosluğa verebileceklerini dile getirdiler. Görüşmeye doktor raporsuz gittim. Sorduklarında da kaybettiğimi söyledim. Talep doğrultusunda Unganlarin konsolosluğa digital bir kopyasını vereceklerini söyledim. Konsoloslukta son görüşmemde pasaportumu bir sayfa evrakla birlikte geri yollamamı söylediler. Konsolosluktan dikip hemen doktorun ofisine gittim. Gorusmeden yeni ciktigimi ve evrakları kaybettiğim icin konsolosluğun digital bir kopyasını talep ettigini söyledim. Bunun uzerine evrakları nereye göndereceklerini sormak icin konsolosluğu aradılar. Konsolosluk yeni bir fiziksel kopya oluşturdu ve hemen PTT ile gerekli dokümanları postaladım. Bu sabah elime pasaportum ve evraklar ulaştı. Ben bu süreç boyunca cok gergindim.DIyecegim o ki hiç gerilmeye gerek yokmuş. Siz de eğer gerginseniz, sakinliğinizi koruyun, bir sekilde sorunlar çözülür .


  • @ayvalik10 dükkana bekliyorum


  • @bsk merhaba emailim silindi AP ye kalan yılmaz ben 15 günde vizem onaylanmıştır varmı Bi gelişme durumunuzda


  • Selamlar herkese, AIS kaydında bir hata yaptım mı, bilmiyorum. Görüntüsünü ekleyemediğim için yazı halinde paylaşıyorum. AIS bilgilerimi kontrol için girdiğimde, başvuru sahibi ayrıntıları sayfasında, vize türü göçmen vizesi olarak görünüyor. Kayıttan önce green card ile başlayan seçeneği seçmiştim. Burada çeşitlilik vizesi mi yazması gerekiyor yoksa göçmen vizesi ifadesi doğru mu? Kusura bakmayın 30 Eylül e az bir zaman kaldığı için ufak hatalardan dolayı kaybetmek istemiyorum. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler. @crazycells


  • @sheandherlemons vizeniz hayırlı olsun. Sonraki süreçte bol şanslar.


  • @tuan, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Selamlar herkese, AIS kaydında bir hata yaptım mı, bilmiyorum. Görüntüsünü ekleyemediğim için yazı halinde paylaşıyorum. AIS bilgilerimi kontrol için girdiğimde, başvuru sahibi ayrıntıları sayfasında, vize türü göçmen vizesi olarak görünüyor. Kayıttan önce green card ile başlayan seçeneği seçmiştim. Burada çeşitlilik vizesi mi yazması gerekiyor yoksa göçmen vizesi ifadesi doğru mu? Kusura bakmayın 30 Eylül e az bir zaman kaldığı için ufak hatalardan dolayı kaybetmek istemiyorum. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler. @crazycells

    Bir hata yapmış gibi görünmüyorsunuz. Endişe etmeyin.


  • @cenkay, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Sayın @crazycells sağlık randevusu öncesi gelen mailde çocuğumuzun doğum tarihini U.S takvim formatina göre getirin şeklinde bir ifade var.Bu belge mutlaka alınması gereken bir belge mıdır? Nüfus müdürlüğünden mi temin edebiliyoruz?Tucrubeli arkadaşlar da yardımcı olabilirse sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

    Biz nüfus kayıt örneği götürdük bir sorun olmadı. Çocuğunuz için varsa sağlık ocağından vurunduğu aşıları gösteren bir aşı karnesi temin ederseniz yararınıza olur.


  • @yilmaz malesef hala bekliyoruz biz hiçbi gelişme yok 😞

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @eem1978, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells tesekkurler ozellikle sabriniz icin

    rica ederim, bol sanslar.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @frozen, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells Sanırım yanlış anlaşılma oldu. Kazanan kişi ben olduğum İçin mülakata katılsam eşimin daha sonra katılacağını bildirsem, Onun için süre istesem şeklinde sormuştum.

    Sure istemenize gerek yok. Islemler bu sekilde ilerlemiyor. Esiniz mulakat icin hazir oldugunda konsoloslukla iletisime gecip esiniz icin bir mulakat tarihi talep edebilirsiniz. Eger konsolosluk uygun gorurse ve daha da onemlisi uygun bir vakit bulabilirse esinize mulakat tarihi verir. Esinizin mulakata girip girmeyecegi belli olmadan, konsolosluktan boyle bir talepte bulunmamalisiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ksezen92, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Başta @crazycells ve @ayvalik10 olmak üzere yazdığım mesajlara cevap verip bilgilenmemi sağlayan tüm herkese sonsuz teşekkürler. Bugün GreenCard mülakatındaydım ve onaylandı, iyi ki varsınız.

    hayirli olsun, bundan sonraki sureclerde bol sanslar.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @umut07, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells 5 ay Ukrayna'da kaldım

    mulakat gunu belirtmeniz yeterli olacaktir o halde.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

43
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.6k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum