Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Forum Güncellemesi Hakkında (29 Haz 2019)

Yeşilkart Forum'a Özel
66 23 2.6k 13
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Önemli!

    Arkadaslar, spam uye kayitlarini ve saldirilarini engelleyip, bazi ayarlari admin onayindan otomatige gecirmek icin bundan sonra forumdaki tum kullanicilarin profillerindeki email adreslerini onaylamalari gerekecek. Eger hesabinizda kullanmadiginiz bir email adresi varsa, aktif email adresinizi yazarak forumu kullanmaniz hala mumkun.

    Sistemi ve email hesabini bogmamak icin buna yavas yavas gecis yapacagiz. Maalesef uyelerin tamamina bir seferde email gondermek mumkun degil, o nedenle her gun belli bir sure boyunca forum "email adresi onaylanmamis" uyelere kapali olacak. 15 Temmuz'a kadar email adres onaylamalarini bitirmis olmayi planliyoruz.

    O zamana kadar, hesaplarindaki email adresleri onaylanmamis kullanicilar foruma girdiklerinde sag alt tarafta bunu yapmalarina dair bir uyari gorebilirler. Bu uyariyi gordugunuz surece foruma cevap yazmak icin email adresinizi onaylamaniz gerektigini unutmayin.

    Size gonderilecek email, SPAM KUTUSUNA dusmus olabilir! ; o nedenle spam kutusunu da kontrol etmeyi unutmayin.

    Bu uyariyi gormuyorsaniz halihazirda email adresiniz onaylanmis demektir. O durumda bir sorun yasamadan forumu kullanmaya devam edebilirsiniz. Hesap onaylamalari ya da hesaplarla ilgili sorunlar icin [email protected] adresine email gonderebilirsiniz.

    Kullanicilarin cogunlugu email adreslerini onayladiktan sonra, forum tam zamanli olarak bu modda kalacak ve foruma kayit olan veya yazan herkesin email adreslerini onaylamasi gerekecek.

    Bilginize.


  • Cep telefonu ile ilgili söylemek istediğim birşey var.

    Mesajı Beğen butonu ile alıntı yap butonu arası çok yakın. Beğenmeye çalışırken alıntı sayfası açılıyor. Birazcık aralarını açsakmı acaba?

    Not : parmaklarım insan parmağı değil 😅😅👍🏻


  • açıkçası bundan önceki sürümüde bence gayet kullanışlıydı güncellemeler önemli tabiki.


  • @topraxxx, içinde söyledi: Forum Güncellemesi Hakkında (29 Haz 2019)

    Cep telefonu ile ilgili söylemek istediğim birşey var.

    Mesajı Beğen butonu ile alıntı yap butonu arası çok yakın. Beğenmeye çalışırken alıntı sayfası açılıyor. Birazcık aralarını açsakmı acaba?

    Not : parmaklarım insan parmağı değil 😅😅👍🏻

    sayfayi yenileyip dener misiniz?


  • @admin çok daha iyi ve sağlıklı çalışıyor. Teşekkürler 👍🏻 🙏


  • Sayfa numarası ve sayfa ilerleten butonların oldugu altta çıkan bar icin seçilen mor renk iyi olmamış. Hem cok göz yoruyor hem de mor şeridin içindeki koyu gri yazılar neredeyse okunmuyor.


  • @sorroo, içinde söyledi: Forum Güncellemesi Hakkında (29 Haz 2019)

    Sayfa numarası ve sayfa ilerleten butonların oldugu altta çıkan bar icin seçilen mor renk iyi olmamış. Hem cok göz yoruyor hem de mor şeridin içindeki koyu gri yazılar neredeyse okunmuyor.

    Siz ayri bir tema secmissiniz.

    Profilinizden "Ayarlar"a tiklayin, sonra da "Bir tema seçin" kismini "Default" olarak degistirin isterseniz. Cunku normalde sizin gordugunuz gibi gorunmuyor.

    Siz, farkli bir tema secmissiniz. Her temada butun ozellikler cok iyi gorunmuyor maalesef, yazilarin boyutlari, kullanilan renkler cok farkediyor. Tabii ki dilediginizi secmekte ozgursunuz; ama butun ayarlari ve incelemeleri "Varsayilan" yani "Default" olan temada yapiyoruz biz, diger temalari kullanmak icin ciddi bir nedeniniz yoksa bence "Varsayilan"dan vazgecmeyin. Zaten forumu "gece modunda" kullanmak da mumkun. O nedenle digerlerine ihtiyaciniz yok.


  • Facebook, Twitter ve Google login'lerindeki hatalar giderilmistir. Kullanicilar bu sosyal medya hesaplarini kullanarak uye olabilirler veya uye olanlar sifre girmeden bu uygulamalarla foruma giris yapabilirler, bilginize.


  • merhaba bir kaç gündür giremedim foruma. cep telefonundan girmek istiyorum ama olmadı. mecbur eve gelince laptoptan girebildim tek sorun bende mi var acaba ? sol üst köşede ki 3 çizgili olan yer açılmıyor. mail adresim gelmiş güncellemesini de yaptım .

    bir sorum daha var acaba artık bildirimler mail olarak ta mı yollanmaya başlandı teşekkürler.


  • @nilfersev, içinde söyledi: Forum Güncellemesi Hakkında (29 Haz 2019)

    merhaba bir kaç gündür giremedim foruma. cep telefonundan girmek istiyorum ama olmadı. mecbur eve gelince laptoptan girebildim tek sorun bende mi var acaba ? sol üst köşede ki 3 çizgili olan yer açılmıyor. mail adresim gelmiş güncellemesini de yaptım .

    bir sorum daha var acaba artık bildirimler mail olarak ta mı yollanmaya başlandı teşekkürler.( ayarlardan bu sorumun cevabını güncelledim :) )


  • Çok güzel olmuş, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum


  • @nilfersev, içinde söyledi: Forum Güncellemesi Hakkında (29 Haz 2019)

    merhaba bir kaç gündür giremedim foruma. cep telefonundan girmek istiyorum ama olmadı. mecbur eve gelince laptoptan girebildim tek sorun bende mi var acaba ? sol üst köşede ki 3 çizgili olan yer açılmıyor. mail adresim gelmiş güncellemesini de yaptım .

    bir sorum daha var acaba artık bildirimler mail olarak ta mı yollanmaya başlandı teşekkürler.

    Evet, mesaj veya bildirimleri isterseniz email olarak alabilirsiniz. Isterseniz bu bildimleri profilinizden kapatabilirsiniz de.

    Hangi cep telefonu isletim sistemini ve hangi web browser'i kullandiniz acaba? Digerleriyle de denediniz mi?


  • @crazycells güncelleme sonrası tema default sandığım için bakmak aklıma gelmemişti, teşekkürler.


  • @admin samsung android chrome ile denemiştim


  • @crazycells merhaba tüm emojiler kocaman çıkıyor tüm ekranımı kaplıyor acaba neden olabilir?

  • ⭐⭐⭐

    Evet bende de aynı şekilde emojiler dev gibi :)


  • bir de gifleri görseniz, odanın içinde dans ediyor gibi çıktı bir anda -üzgün surat-


  • @ua127, içinde söyledi: Forum Güncellemesi Hakkında (29 Haz 2019)

    @crazycells merhaba tüm emojiler kocaman çıkıyor tüm ekranımı kaplıyor acaba neden olabilir?

    benim yuzumden :)

    "4 Temmuz" fotosunun buyuklugunu ayarlamak icin dun gece kullandigim kod , butun gif ve emojileri de buyutmus. Simdi kaldirdim :)


  • merhaba sevgili crazycells;

    entrylerde girilme tarihi ve saati çıkınca takip etmesi daha kolay oluyordu.ayrıca ana ekranda son girilen entry nin üzerine tıklayamıyorum konunun içine girip son sayfaya gitmem gerekiyor.


  • @serkanist serkan bey hangi kurumdasınız ? bende mersinde kamu personeliyim


Benzer Başlıklar

  • Forum guncellemesi sirasinda yasanan veri kaybi!

    Yeşilkart Forum'a Özel
    50
    26 Oy
    50 İleti
    1k Bakış
    hayallerabdH
    @crazycells ilginize çok teşekkür ederim Ali Bey.. :folded_hands_light_skin_tone:
  • "Bulunamadı" hata mesajı hakkında öneri

    Yeşilkart Forum'a Özel
    2
    3 Oy
    2 İleti
    352 Bakış
    crazycellsC
    @saulgoodman "Bulunamadı" hata mesajı hakkında öneri içinde söyledi: Bugünlerde forumdaki yoğunluk nedeniyle sık sık aşağıdaki hata mesajıyla karşılaşıyorum: Bulunamadı Erişim izniniz olmayan bir sayfaya denk gelmiş gibisiniz. Anasayfa'ya geri dönün. Bu mesaja, "Hedef sayfaya yoğunluk nedeniyle geçici olarak erişim sağlanamıyor olabilir." gibi bir açıklama eklenmesinin yararlı olabileceğini düşünüyorum. Evet, asiri yogunluktan dolayi bu sekilde hatalar cikabiliyor. Bu gibi durumlarda sayfayi beklemeden yenilemelisiniz.
  • yeni forum uyelerinin konu acabilme ozgurlugu

    Taşındı Yeşilkart Forum'a Özel
    15
    15 Oy
    15 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @volkanu yeni forum uyelerinin konu acabilme ozgurlugu içinde söyledi: @m-turk foruma üye olduğu gibi hiçbir başlığı okumadan direkt olarak aklındakini sorma arayışında olan bir kişinin böyle bir uyarıyı okuyacağını sanmıyorum. Kaldı ki şuan forumun en tepesinde bu uyarı yer almasına rağmen geçen gün birisi arka arkaya "GC süreçleri nasıl işliyor biri bana anlatabilir mi" konulu 2 başlık açmıştı.. Aynen oyle sayin @VolkanU , burada en buyuk sorumluluk forum uyelerine dusuyor. Yanlis acilan korsan basliklarda soru cevaplayan arkadaslar forum icin iyi bir sey yapmiyorlar. Insanlara yardimci olacagiz diye forum duzeninden vazgecemeyiz, yoksa burasi da kisa surede hickimsenin kullanamayacagi ve bilgi alamayacagi bir copluge donusur. O nedenle forum uyeleri bu sekilde bir baslik acildiginda ya cevap vermemeli ya da ilgili konunun linkini post etmeli. Ayrica bu tur durumlar her zaman kullanabileceginiz diger yontem iletinin moderasyona sikayet edilmesi (iletilerin sag alt tarafinda bulunan 3 nokta isareti ile bunu yapabilirsiniz). Ben zaten bu tur basliklari bu yil acimadan kilitleyecegim :slight_smile: Eger forumu kullanip bilgi almak isteyen arkadaslar varsa, bunu forumdakilere saygi gostererek yapmali.
  • Forumdaki guncellemelerden dolayi kesintiler yasanabilir!

    Yeşilkart Forum'a Özel
    12
    12 Oy
    12 İleti
    931 Bakış
    crazycellsC
    Guncellemeler tamamlanmistir, bilginize.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

7

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum