Forum Güncellemesi Hakkında (29 Haz 2019)
-
@sorroo, içinde söyledi: Forum Güncellemesi Hakkında (29 Haz 2019)
Sayfa numarası ve sayfa ilerleten butonların oldugu altta çıkan bar icin seçilen mor renk iyi olmamış. Hem cok göz yoruyor hem de mor şeridin içindeki koyu gri yazılar neredeyse okunmuyor.
Siz ayri bir tema secmissiniz.
Profilinizden "Ayarlar"a tiklayin, sonra da "Bir tema seçin" kismini "Default" olarak degistirin isterseniz. Cunku normalde sizin gordugunuz gibi gorunmuyor.
Siz, farkli bir tema secmissiniz. Her temada butun ozellikler cok iyi gorunmuyor maalesef, yazilarin boyutlari, kullanilan renkler cok farkediyor. Tabii ki dilediginizi secmekte ozgursunuz; ama butun ayarlari ve incelemeleri "Varsayilan" yani "Default" olan temada yapiyoruz biz, diger temalari kullanmak icin ciddi bir nedeniniz yoksa bence "Varsayilan"dan vazgecmeyin. Zaten forumu "gece modunda" kullanmak da mumkun. O nedenle digerlerine ihtiyaciniz yok.
-
Facebook, Twitter ve Google login'lerindeki hatalar giderilmistir. Kullanicilar bu sosyal medya hesaplarini kullanarak uye olabilirler veya uye olanlar sifre girmeden bu uygulamalarla foruma giris yapabilirler, bilginize.
-
merhaba bir kaç gündür giremedim foruma. cep telefonundan girmek istiyorum ama olmadı. mecbur eve gelince laptoptan girebildim tek sorun bende mi var acaba ? sol üst köşede ki 3 çizgili olan yer açılmıyor. mail adresim gelmiş güncellemesini de yaptım .
bir sorum daha var acaba artık bildirimler mail olarak ta mı yollanmaya başlandı teşekkürler.
-
@nilfersev, içinde söyledi: Forum Güncellemesi Hakkında (29 Haz 2019)
merhaba bir kaç gündür giremedim foruma. cep telefonundan girmek istiyorum ama olmadı. mecbur eve gelince laptoptan girebildim tek sorun bende mi var acaba ? sol üst köşede ki 3 çizgili olan yer açılmıyor. mail adresim gelmiş güncellemesini de yaptım .
bir sorum daha var acaba artık bildirimler mail olarak ta mı yollanmaya başlandı teşekkürler.( ayarlardan bu sorumun cevabını güncelledim :) )
-
Çok güzel olmuş, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum
-
@nilfersev, içinde söyledi: Forum Güncellemesi Hakkında (29 Haz 2019)
bir sorum daha var acaba artık bildirimler mail olarak ta mı yollanmaya başlandı teşekkürler.
Evet, mesaj veya bildirimleri isterseniz email olarak alabilirsiniz. Isterseniz bu bildimleri profilinizden kapatabilirsiniz de.
Hangi cep telefonu isletim sistemini ve hangi web browser'i kullandiniz acaba? Digerleriyle de denediniz mi?
-
@crazycells güncelleme sonrası tema default sandığım için bakmak aklıma gelmemişti, teşekkürler.
-
@admin samsung android chrome ile denemiştim
-
@crazycells merhaba tüm emojiler kocaman çıkıyor tüm ekranımı kaplıyor acaba neden olabilir?
-
Evet bende de aynı şekilde emojiler dev gibi :)
-
bir de gifleri görseniz, odanın içinde dans ediyor gibi çıktı bir anda -üzgün surat-
-
@ua127, içinde söyledi: Forum Güncellemesi Hakkında (29 Haz 2019)
@crazycells merhaba tüm emojiler kocaman çıkıyor tüm ekranımı kaplıyor acaba neden olabilir?
benim yuzumden :)
"4 Temmuz" fotosunun buyuklugunu ayarlamak icin dun gece kullandigim kod , butun gif ve emojileri de buyutmus. Simdi kaldirdim :)
-
merhaba sevgili crazycells;
entrylerde girilme tarihi ve saati çıkınca takip etmesi daha kolay oluyordu.ayrıca ana ekranda son girilen entry nin üzerine tıklayamıyorum konunun içine girip son sayfaya gitmem gerekiyor.
-
@serkanist serkan bey hangi kurumdasınız ? bende mersinde kamu personeliyim
-
@lojitisyen, içinde söyledi: Forum Güncellemesi Hakkında (29 Haz 2019)
@serkanist serkan bey hangi kurumdasınız ? bende mersinde kamu personeliyim
Sohbet icin su bolumu kullanabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/category/75/gündem-ve-sohbet -
@mfkont, içinde söyledi: Forum Güncellemesi Hakkında (29 Haz 2019)
entrylerde girilme tarihi ve saati çıkınca takip etmesi daha kolay oluyordu.ayrıca ana ekranda son girilen entry nin üzerine tıklayamıyorum konunun içine girip son sayfaya gitmem gerekiyor.
Sayin @mfkont , su an ben sizin yazdiginiz tarih ve saati gorebiliyorum, birkac farkli platformdan kontrol ettim, bir sorun goremedim. Acaba siz hangi isletim sistemi ve hangi web browser'i kullaniyorsunuz? Hatayi gormeye calisayim...

Surada son entry'lere tiklayinca, sizi ilgili entry'e goturmuyor mu?
https://yesilkartforum.com/forum/categories -
windows10 ve iexplorer kullanıyorum hayır son entry tıklanmıyor konu başlığını tıklamam gerekiyor.
-
@crazycells, ayrıca kendimin ve bazı profillerin profil resimlerini göremiyorum.mesaj bölümünün altındaki butonlarda çalışmıyor maalesef.
-
İyi günler babam a amcam istek yapmıştı 14 sene önce şimdi kabul edildi lakin kız kardeşim kağıt geldikten 3 gün sonra nikahlandı o da bizimke gelebilir mi?
-
@mfkont, içinde söyledi: Forum Güncellemesi Hakkında (29 Haz 2019)
windows10 ve iexplorer kullanıyorum hayır son entry tıklanmıyor konu başlığını tıklamam gerekiyor.
tamamdir, bilgilendirme icin tesekkurler. Ben arkadaslara iletiyorum. Bu sirada mumkunse baska web browser'lar kullanmanizi tavsiye ederim (eger onlarla da hata aliyorsaniz lutfen belirtin)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum