[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@mat dv lottery sitesinden confirmation number sorgu ekranına "forgot confirmation number" kısmından ulaşabilirsin, kullandığını düşündüğünüz iki e-mail i tek tek deneyin,
Başvururken hangi email kullandıysanız confirmation number karşınıza çıkacaktır -
@oktayusa DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Ds260 formunu doldurup gönderdim. Fakat taslakta eğitim bilgilerim görünmüyor. Ayrıca bazı arkadaşlar formu taratıp kcc göndermekten bahsediyor. Ben taratıp göndermedim. Ne yapmam lazım bu süreçte
Sorun olmaz.
KCC'ye gonderilen evraklar farkli.
Bu konunun ilk iletisini bir daha okumanizi tavsiye ederim.
-
@muhtaradana tesekkurler.
-
@muhtaradana numaramızın current olduğunu nasıl öğrenebiliriz ?
-
https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html bu siteden öğrenebiliriz, zaten o zaman geldiğinde forumda da bir cümbüş heyecan olacağını tahmin ediyorum, çok paylaşım yapılacaktır bu konu hakkında
-
Merhaba, 2020 14k talihlisiyim, bazı özel nedenlerden dolayı DS 260 formunu geç doldurmam gerekiyor. En son süre nedir? Sevgilerimle...
-
@TURKEYANDUSA, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba, 2020 14k talihlisiyim, bazı özel nedenlerden dolayı DS 260 formunu geç doldurmam gerekiyor. En son süre nedir? Sevgilerimle...
boyle bir sure yok. Sureci anlamak icin ilk iletiyi okumalisiniz.
-
@Mert-Güngör merhabalar, ortalama tarihi bile kestirmek şuan mümkün değil. Çünkü süreciniz henüz başlamadı ama bu seneden bir öngörüde bulunursak Mayıs 2019 gibi mülakatınız olur.
-
@oktayusa https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html bu site üzerinden her ay açıklanan numaraları takip edebilirsiniz.
-
Ağustos ayında tüm kıtalar için numaralar current olarak görünüyor bu ne anlama geliyor ?
-
2020 talihlilerinin 2020 den vize almaları mümkün mü ?
-
@oktayusa, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Ağustos ayında tüm kıtalar için numaralar current olarak görünüyor bu ne anlama geliyor ?
@oktayusa tüm kazananlar göçmen vizesi mülakatına girecek demek.
-
@oktayusa, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
2020 talihlilerinin 2020 den vize almaları mümkün mü ?
Bu soruda ne demek istediniz .
-
@oktayus sürecini tamamlayan herkes mülakata çağırılacak demek ama bu 2019 süreci için sizin için ilk bülten ağustos ayında yayınlanacak ve yayınlanan sayılar ekimde mülakata girebilecek
-
@ikizbabasi 2020 den önce
-
@oktayusa Eğer case numaranız düşükse(Rakam sadece tahminidir.Daha önceki yıllara göre current olanlara göre) 5000 e kadar 2020 yılı olmadan vizenizi alıp TR deki işlerinizi halledersiniz olabilir.
Örneğin diyelim ki aralık ayında mülakata girdiniz pasaportunuz da 10 u gibi elinize ulaştı.Buradaki tüm işlerinizi halletmiş olursanız 11 Aralık ta da gidebilirsiniz.
Sizin Case no kaç?Ona göre az çok mülakat tarihini tahmin edebiliriz -
DS 260 formunda yeni doğan çocuğun pasaportu olmadığından dolayı other travel document diyerek submit yapacağım ancak sorum şu ; Gerçekten bizim çocuğumuz olduğuna dair bi belge upload yapılması gerekmektedir diye yazı var doğrumudur ? Ama ben doğum belgesini yüklenecek bi seçenek bulamadım.
2. nci sorum benim 5 senelik iş tecrübelerim var farklı yerlerde, ama çalıştığıma dair elimde belge yok mülakatta sorun olur mu ? Ve son sorum şu DS 260 formunu ilk önce kimi submit yapmam gerekiyor, eşim ben ve çocuğum var üç kişiyiz -
@cesuro, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
DS 260 formunda yeni doğan çocuğun pasaportu olmadığından dolayı other travel document diyerek submit yapacağım ancak sorum şu ; Gerçekten bizim çocuğumuz olduğuna dair bi belge upload yapılması gerekmektedir diye yazı var doğrumudur ? Ama ben doğum belgesini yüklenecek bi seçenek bulamadım.
2. nci sorum benim 5 senelik iş tecrübelerim var farklı yerlerde, ama çalıştığıma dair elimde belge yok mülakatta sorun olur mu ? Ve son sorum şu DS 260 formunu ilk önce kimi submit yapmam gerekiyor, eşim ben ve çocuğum var üç kişiyizEger sonradan ekliyorsaniz "add applicant" diye ekledikten sonra boyle bir belge sorabilir, her zaman sormuyor. Eger sorarsa belgeyi yuklersiniz, eger sormazsa yuklemezsiniz.
Lise veya daha ust bir diplomaniz var mi?
Hangi formu once gonderdiginiz onemli degil. Ama surece devam etmek icin talihlinin formu gondermis olmasi sart.
-
@crazycells Universite mezunuyum, farklı şirketlerde 5 senelik iş tecrübelerim var. Orda benim çocuğum olduğunu kanıtlicak yükleme yeri yokki çocuğun doğum belgesini yükleyceğimde ama yükelencek yer görmedim
-
Forumdaki 2020 excel sheet ' de problem var sanırım , yetkisi olan tekrardan sıralayabilir mi acaba lütfen ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum