Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari


  • @crazycells formu doldurup gönderdik, henüz pasaportumuz olmadığı için formda o kısmı boş bıraktık.
    Evlilik durumunu bildirmek için konsolosluğa mail attığımızda pasaport bilgilerini de forma gireceğimizi söylesek sorun olur mu? Yani form açılınca tüm bilgileri güncelleme hakkına sahip olabiliyor muyuz?


  • .....................


  • selamlar
    esımın ds260 formunu doldururken bır yerde takıldım esım ılkokul mezunu ve Have you attended any educational institutions at a secondary level or above?
    bolumune yes mı no mu demem gerekıyor? Is tecrubesı var onları yazdım


  • Arkadaşlar ben farklı zamanlarda iki tane üniversiteye başladım ama ikisini de yarım bıraktım başka bir üniye geçtim onu bitirdim ds260 formunda kaç tane eğitim kurumuna katıldınız diye soruyor lise ve 3 universite birlikte toplam 4 mu yazmalıyım yoksa lise ve bitirdigim universite toplam 2 mi yazmalıyım

    Bide mesleğimizi sorduğu yerde architecture -mimar diye bi seçenek yok ne demeliyim oraya sizce


  • Arkadaşlar ben farklı zamanlarda iki tane üniversiteye başladım ama ikisini de yarım bıraktım başka bir üniye geçtim onu bitirdim ds260 formunda kaç tane eğitim kurumuna katıldınız diye soruyor lise ve 3 universite birlikte toplam 4 mu yazmalıyım yoksa lise ve bitirdigim universite toplam 2 mi yazmalıyım

    Bide mesleğimizi sorduğu yerde architecture -mimar diye bi seçenek yok ne demeliyim oraya sizce


  • Case sıralamam 53 binlerde ve hala ds260 formunu yollamadım. Şansım var mı ?


  • @muhtaradana @omertug Teşekkür ederim


  • @crazycells merhabalar aklıma takıldı yazilanlari okudukça; benim dahil olduğum bir dava var ancak uye oldugum dernek tarafindan acildi ve bizler de sikayetci olduk ancak hala sonuclanmadi bunu belirtmeli miydim?


  • @oktayusa halen doldurabilirsiniz, en kısa zamanda doldurun.

  • ⭐⭐

    ben DS-260 doldurdugum da sosyal medya ile ilgili bir soru yoktu.yenimi cikmis bu..ne yapcam yenidenmi dolduracagim.


  • @Semihmete şu an için bekleyin tekrar açtırmanıza gerek yok.Ama ilerleyen süreçte bir değişiklik olursa tekrar doldurursunuz.

  • ⭐⭐

    Mulakat tarihi gelene kadar sessizce oturup bekleyecekmiyiz :))


  • "Is your mother's address the same as your father's?" sorusu DS 260 formunu doldururken karşıma gelmedi. Formu onayladım soru formda cevaplanmamış olarak gözüküyor. Ancak formu doldurmam esnasında tekrar tekrar kontrol etmeme rağmen bana sorulan sorular arasında olmadığı için cevaplamadım. Herhangi bir şey yapmama gerek var mı?


  • Arkadaslar lise diplomami bulamiyorum. Suanda yurtdisinda yasiyorum ve mulakata yurtdisinda girecegim. Edevlet uzerinden lise diplomasini alip ingilizceye cevirtsem olur mu yoksa illa asli mi lazim.


  • Arkadaşlar primary occupation seceneklerinde mimarlık yok bende other seçiyorum daha sonra praesent employer ör school name diye soruyor okulumu geçen sene bitirdim ama çalışmadım hiç mezun olduktan sonra mezun oldugum okul adi mi yazayım buraya acaba okula devam ediyormusun gibi anlaşılmaz değil mi


  • @tugbafurkan merhabalar, bahsettiğiniz bölüm galiba şuan da ne yaptığınız yazdığınız bölüm eğer şuan okumuyorsanız ve çalışmıyorsanız not employed kısmını işaretlemeniz gerekli.


  • @omertug biraz önce doldurup gönderdim fakat sıralama numaram için şansın yok diyorlar


  • @sedaades DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    @crazycells formu doldurup gönderdik, henüz pasaportumuz olmadığı için formda o kısmı boş bıraktık.
    Evlilik durumunu bildirmek için konsolosluğa mail attığımızda pasaport bilgilerini de forma gireceğimizi söylesek sorun olur mu? Yani form açılınca tüm bilgileri güncelleme hakkına sahip olabiliyor muyuz?

    Evet, o durumda butun bilgileri degistirebiliyorsunuz. Dolayisiyla ayri ayri soylemenize gerek yok, ama soylemenizde bir zarar da yok.


  • @usanyc DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    @crazycells ben 32 yaşındayım amerika birleşik devletleri ankara büyükelçiliğine 2011/2018 yılı arası şirketimde bu kisi Lojistik müdürü olarak çalışmıştır diye imzalı kaşeli çalışma belgesi alabildim ayrıntı yazmadı bu arada daha 2018 yılında açık öğretim lisesinden mezun olup diploma aldım yeni yani lojistik müdürlüğü onların kabul ettiği iş kollarindan bir tanesi green cardin is koları uygunluk bölümüne baktığımda lojistik müdürleri genelde üniversite mezunu oluyor ama bazıları değil yazıyor turkiyede gecmisten buyana lojistik mudurleri genelde universite mezunu de
    Degildi ben aileden gelen insaat muttehitliginden ötürü Insaat lojistik isini ogrendim alayliyim yani sgk dokumlerine bakip sgk dökümlerini istiyorlar mi?mülakata kadar sanırım not employed olacağım çalışmıyor oluşum mülakatta sorun olur mu?sizce bu sekilde göçmen vizesine uygunmuyum ?

    lise diplomaniz varsa, isinizle ilgili belge istenmiyor.


  • @yigitsagun DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    selamlar
    esımın ds260 formunu doldururken bır yerde takıldım esım ılkokul mezunu ve Have you attended any educational institutions at a secondary level or above?
    bolumune yes mı no mu demem gerekıyor? Is tecrubesı var onları yazdım

    no demeniz gerekiyor.


Benzer Başlıklar

  • DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    19k
    1
    25 Oy
    19k İleti
    912k Bakış
    oktay3847O
    @Serapp müteşekkirim size, içimi rahatlattınız.. çok sağolun 🙏
  • 33 Oy
    11k İleti
    796k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • Green card onay numara hatası

    Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card greencard form yesilkart forum
    3
    -2 Oy
    3 İleti
    8k Bakış
    sonarS
    @BEDİRHAN-FERMANOGLU Muhtemelen geçmiş yılın sonuçlarını kontrol ediyorsunuz. Bu sene başvurduysanız 2022 Mayıs ayını beklemek zorundasınız çekiliş o zaman açıklanacak.
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum