Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD Vatandaşlık ve Göçmenlik Hizmetleri Ofisinden (“USCIS”) Yeni Teknoloji Adımı!

  • Muslu Law Firm

    ABD Vatandaşlık ve Göçmenlik Hizmetleri Ofisi (“USCIS”) 22 Mayıs 2019’da USCIS’in dijital iş modeline geçişini hızlandırmak için eProcessing/eİşleme/online çevrimiçi işleme geçişi hızlandırmak için yeni bir strateji açıklamıştır. eProcessing (çevrimiçi işlem), bir hak için başvuruda bulunmaktan, USCIS ile iletişim kurmaya, bir dava hakkında bir karar almaya kadar birçok fonksiyona izin veren tam bir dijital sistem olacaktır.

    Süreç için öngörülen adımlardan ilk olarak, iş için belirli ziyaretçiler, turistik ziyaretçiler ve öğrenciler artık Amerika Birleşik Devletleri’nde kalma süresini uzatmak için eProcessing/eİşleme/online çevrimiçi işleme başvuruda bulunabilirler. Daha sonraki aşamalarda ise başka başvuruları da eProcessing/eİşleme/online çevrimiçi işlem olarak yapmak mümkün olacaktır.

    eProcessing, karar alma zamanını iyileştirmek, başvuru sürecinde şeffaflığı artırmak ve tüm göçmenlik avantajları için çevrimiçi dosyalama kullanılabilirliğini hızlandırmak için kurum içindeki daha önceden var olan diğer dijital sistemleri birbirine bağlar.

    Her yıl, USCIS göçmenlik konuları için 8 milyondan fazla talep almaktadır. USCIS teknolojisindeki iyileştirmeler, daha fazla başvuru sahibinin bu taleplerinin birçoğunu eProcessing/eİşleme/online çevrimiçi işlem olarak yapmalarına imkan sunacaktır.

    USCIS Direktörü L. Francis Cissna bu çalışma hakkında şunları demiştir; “Önceliklerimden biri ülkemizin yasal göç sisteminin modernizasyonunu hızlandırmaktır. eProcessing, başvuru sahipleri, görevlilerimiz ve ortak kuruluşlarımız için daha etkili olan kağıtsız bir çözüm oluşturacak ve USCIS’in çalışmalarını modernize edecektir.”

    USCIS, bu uygulama ile göçmenlik konularında başvuruda bulunanlar için tamamen modernize edilmiş süreçle resmi dijital göç kayıtlarını oluşturacaktır. eProcessing uygulamadan karar aşamasına kadar, USCIS yetkililerine başvuru verisine daha hızlı erişim sağlayacaktır. Böylelikle başvuranlar daha duyarlı ve etkili bir USCIS ile karşılaşacaklardır.

    Başvuru sahipleri, uscis.gov/i539online adresinden çevrimiçi dosyalamaya uygun olup olmadıklarını kontrol edebilir ve daha sonra USCIS hesaplarıyla I-539 Formunu (Göçmen Olmayan Vize Statüsünü Uzatmak/ Değiştirmek için başvuru formu) doldurabilir.

    Daha fazla bilgi için internet adresimizi ( http://amerikavatandas.com/tr/anasayfa/ ) ve Facebook sayfamızı ( https://tr-tr.facebook.com/musluhukuk/ ) ziyaret edebilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @yusuf-saraçoğlu Bilgi aktarimi icin tesekkurler.

    Bu sekilde her seyin digital ortama gecmesi kesinlikle faydali, hem sureci hizlandiriyor, hem de hesabinizdan neyin eksik neyin yanlis oldugunu hizlica gorebiliyorsunuz. Yavas yavas butun basvurulara bu teknolojinin bulusmasi dilegiyle 🙂


Benzer Başlıklar

  • 3
  • 3
  • 1
  • 1
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

73
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum