Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD Ulusal Güvenlik Başkan Vekili Chad F.Wolf Seyahatle Corona Virüsünün Yayılmasına İlişkin Başkanlık Bildirgesi Açıkladı!

  • Muslu Law Firm

    Bugün Başkan Donald J. Trump, belirli Avrupa ülkelerinde bulunan yabancı uyruklu vatandaşların büyük kısmının ABD'ye varışlarından 14 gün önce herhangi bir zamanda girişini askıya alan bir Başkanlık Bildirgesi imzaladı. Schengen Bölgesi olarak bilinen bu ülkeler şunlardır: Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İzlanda, İtalya, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç ve İsviçre. Bu durum yasal olarak ABD’de kalma hakkı bulunanların (genellikle) ABD vatandaşlarının yakın aile üyeleri ve bildiride tanımlanan diğer bireyler için geçerli değil.
    Chad F.Wolf’un açıklaması şu şekilde:
    “Amerikan halkını güvenliğine yönelik tehditlerden korumak, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı'nın en önemli işidir. Başkan Trump'ın etkilenen bölgelerdeki yabancı uyruklulara girişini reddetmek için attığı adımlar, Amerikalıları güvende tutacak ve Amerikalıların hayatlarını kurtaracak. Başkanı bu zor ama gerekli kararı verdiği için alkışlıyorum. Bu yeni seyahat kısıtlamaları bazı göçmenler için rahatsız edici olsa da, Amerikan halkını potansiyel olarak ölümcül koronavirüse daha fazla maruz kalmaktan korumak için gereklidir. Ocak ve Şubat aylarında İdare, Çin ve İran'da bulunan kişiler için benzer seyahat kısıtlamaları yayınladı. Bu eylem, halk sağlığı yetkilileri hazırlanırken virüsün ABD'ye yayılmasını yavaşlatmada etkili olduğunu kanıtladı. Önümüzdeki 48 saat içinde, halk sağlığı yararına, Schengen Bölgesinde bulunan ABD yolcularının ABD Hükümeti'nin gelişmiş tarama prosedürlerini uyguladığı belirli havalimanlarında seyahat etmesini gerektiren ek bir Varış Sınırlaması Bildirimi yayınlamayı planlıyorum.”
    Bildirgenin tam hali için; https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/proclamation-suspension-entry-immigrants-nonimmigrants-certain-additional-persons-pose-risk-transmitting-2019-novel-coronavirus/

    Diğer güncel haberler için: http://amerikavatandas.com, https://tr-tr.facebook.com/musluhukuk/ ve https://www.instagram.com/muslulawfirm/ adreslerini ziyaret edebilirsiniz.


Benzer Başlıklar

  • 1
  • 3
  • 1
  • 2
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

120
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum