[Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@Ali1990 inşallah hepimiz alacağız. Bazen "nasıl bana çıktı" diye düşünmeden edemiyorum. Böyle bir hayali hepimiz en güzel şekilde yaşarız inşallah :)
-
Merhabalar bizim case numaramiz 289XX biz ds260 i 23 haziran 2019 de submit ettik. 29 binlerde olup kcc emaili alan arkadaslar goruyorum bu normal mi, yapmam gereken bisey var mi, ya da endiselenmem gerekir mi?
@crazycells -
@aslanecon tüm numaralar current olduğundan artık case number ikinci planda kaldı. Ds260 gönderme tarihi daha ön planda gibi görünüyor. Benzer durumu benim imzamdan da görebilirsiniz.
-
@mindi yani bu ornegin 32000 deki birinin bile bizden once mulakat alabilecegi anlamina mi geliyor, yoksa yine de belli bir araliktakilerin icinde mi once submission yapanlari seciyorlardir?
-
@aslanecon bildiğim kadarıyla 32binlerde kimse yoktu, emin olamadım varlığından. Konsolosluğun bir algoritması olduğu kesin, ds260 ve case numbera göre bunu oluşturuyorlar. Fakat bunun hakkında herhangi birinin kesin konuşması mümkün değil, ağırlığı bilmiyoruz. Sadece forumda paylaşılan excel dosyasına bakarken, case number ile birlikte ds260a da bakarak kendi sürecimizi aşağı yukarı yorumlayabiliyoruz
-
@mindi ya mesela excel dokumaninda sondan 3. arkadasin ds-260 gonderme tarihi 3 agustos case numarasi 30xxx ama 17 nisanda evrak emaili gelmis frankfurtta olmasiyla mi ilgili? Ki mantikli .
-
@aslanecon DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Merhabalar bizim case numaramiz 289XX biz ds260 i 23 haziran 2019 de submit ettik. 29 binlerde olup kcc emaili alan arkadaslar goruyorum bu normal mi, yapmam gereken bisey var mi, ya da endiselenmem gerekir mi?
@crazycells23 Haziran 2018'dir diye tahmin ediyorum?
Zaten sayin @mindi sorulariniza cevap vermis. Siz de sayin @Ali1990 gibi , KCC'yi arayip en azindan surecte nerde oldugunuzdan emin olun. Eger bir sorun yoksa o durumda yapabilecek tek sey beklemeniz.
-
@aslanecon muhtemelen yurtdışı sebebiyle evet, çünkü o arkadaş 28binlerden de evvel evrak maili almıştı. Almanya'da konsolosluk yoğunluğu muhtemelen daha az olduğundan süreci hızlı ilerliyor diye tahmin ediyorum.
-
Randevular ne zaman verilecek? En son 24 Mayis'ya "Records indicate you have......" maili aldim. Halen bekliyorum
-
sayın @computerengineer geçen ay 23-24 ü gibi randevu mailleri kazananlara ulaşmaya başlamıştı,tüm numaraların current olmasından sonra mailler daha erken gelir belki umuduyla bekliyoruz...
-
"Records indicate you have......" mailinden sonra tek yapmak gereken beklemek dimi? Ekstra bir hamle yok?
-
doğru sayın @computerengineer ,bundan sonraki süreçte tek yapabildiğimiz beklemek:)
-
Merhabalar mülakatta greencart onaylandıktan sonra yaklaşık kaç gün içinde pasaportlar elimize ulaşır? Uçak bileti bakmaya başlayacağızda
-
Sayın @edab 1 hafta içinde genelde ulaşıyor.
-
@onrozr teşekkür ederim
-
Selam arkadaşlar. Temmuz ayında sabah saat 08:30 da mülakat randevum var. İstanbula dönüş için soruyorum. Konsolosluğa giriş ve çıkış takribi kaç saat sürer.
-
@gdv2019 Saat 0745 alıyorlar erken git. Takribi 1130-1200 gibi dışarıya çıkarsın
-
@redsat2000 ne sanslısınız baksanıza bz hala mülakat bekliyoruz siz oralı oldunuz bile:)
-
@GDV2019 Benim randevu 9:15'teydi. 9:00 da konsolosluk önündeki sıraya girdim. 11:30 gibi de işim bitti.
-
@dscrt Umarım herşey gönlünüzce olur. Case no nedeniyle bekleyiş zor oldu sizin için . Ancak sonuca yaklaştınız.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum