Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @arkben herhangi bir formatı yok. Evraklarının tamamının okunaklı olmasına özen göstermeniz yeterlidir. Ben, eşim ve oğlum için ayrı ayrı pdf dosyaları haline getirip hepsinin adını da ilgili dosya olarak yazmıştım.


  • @arkben Tüm aile fertleri için ayrı ayrı gönderdim,daha önce tek pdf halinde gönderen birisi problem yaşamıştı.


  • @yalta teşekkürler mantıklı


  • @cenkay evet konu anlaşıldı 🙂


  • Merhaba, DS -260 bilgilerimi email ile göndereceğim.

    Askerlik durum belgesi de göndermem gerekiyor mu ? Danışmanlık aldığım firma, o belgenin sadece İran vatandaşları tarafından gönderilmesi gerektiğini söyledi. Ben yine de göndermek istiyorum. Bilginizi rica ederim.

    Documents Required for All Applicants:

    · Copy of international travel passport biodata page (no translation required)

    · Birth certificate

    · Military records for any applicant who is currently serving in the military or who has previously served in the military

    · Police certificates for applicants 16 years of age or older from all required countries. If a police certificate will be sent directly to the Embassy or Consulate, submit to KCC a copy of the receipt showing you have applied

    · If you have been convicted of a crime, a certified copy of each court record and any prison record


  • @caglarcan hangi firmadan danışmanlık alıyorsanız derhal bırakın. Hangi dökümanları göndermeniz gerektiği mailde açıkca belirtilmiş durumda. DS-260 bilgilerinizi istemiyorlar sizden.

    Pasaportunuz'un biodata sayfasını (Net çıkmasına özen gösterin), Vukuatlı Nufus Kayıt Örneği (E-Devlet'ten alınabiliyor, kabul ediliyor) Askerlik belgeginiz (E-Devlet'ten alınabiliyor, kabul ediliyor), Sabıka kaydınız (E-Devlet'ten alınabiliyor, kabul ediliyor). Eğer herhangi bir suç işlediyseniz polis ve mahkeme kayıtlarınız.


  • @yalta , teşekkür ederim, evrakları gönderdim şimdi, askerlik belgesi de gönderdim. Danışmanlık şirketinin tek faydası abd de adres göstermek aslında benim için..

    Bir sorum var, eşimin pasaport süresi şu an itibariyle 8 aydan az, yine de şimdilik göndermemde sakınca var mıdır? Mülakat tarihinde yeniden uzattırıyor olsak ?

    . PASAPORT: Vize alacak kişinin pasaportu ABD’ye seyahat için uygun olmalı ve vizenin
    verildigi tarihten itibaren en az 8 ay geçerli olmalıdır. Eğer daha önceden almış olduğunuz ve
    halen geçerli olan bir Amerika vizeniz varsa o vizenizin olduğu pasaportunuzu da yanınızda
    getiriniz.


  • @caglarcan keşke yenileme yapsaydınız. Talihli kim? Siz mi, eşiniz mi? Eğer eşiniz ise önce pasaportu yenileyip sonra evrakları göndermek daha iyi olur ama mülakat tarihi almada sıkıntı yaşar mısınız bilmiyorum. Sürecin sonuna yaklaşılıyor ve bu tarz gecikmeler risli olur mu olmaz mı bilmiyorum açıkcası. En doğru bilgiyi yine @crazycells verecektir.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @caglarcan DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @yalta , teşekkür ederim, evrakları gönderdim şimdi, askerlik belgesi de gönderdim. Danışmanlık şirketinin tek faydası abd de adres göstermek aslında benim için..

    Bir sorum var, eşimin pasaport süresi şu an itibariyle 8 aydan az, yine de şimdilik göndermemde sakınca var mıdır? Mülakat tarihinde yeniden uzattırıyor olsak ?

    . PASAPORT: Vize alacak kişinin pasaportu ABD’ye seyahat için uygun olmalı ve vizenin
    verildigi tarihten itibaren en az 8 ay geçerli olmalıdır. Eğer daha önceden almış olduğunuz ve
    halen geçerli olan bir Amerika vizeniz varsa o vizenizin olduğu pasaportunuzu da yanınızda
    getiriniz.

    Ne kadar daha az? 6 aydan fazla mi?

    Su an icin KCC'ye bunu gonderebilirsiniz ama cok kisaysa mulakat oncesi yenileyip, yeni pasaport bilgilerini konsolosluga gondermeniz en iyisi olur.


  • @arkben biz de butun aile bireyleri icin her bir dokumani ayri ayri pdfler olarak gondermistik.


  • Merhaba, ben de mulakat oncesi deneyimlerimi Amerika'ya nasil geldigimi anlatan bir video paylasiyorum. Eglenceli bence, cekirdeginizi alin gelin. Cem Davran da burda.


  • @zehrayo DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Merhaba, ben de mulakat oncesi deneyimlerimi Amerika'ya nasil geldigimi anlatan bir video paylasiyorum. Eglenceli bence, cekirdeginizi alin gelin. Cem Davran da burda.

    Harika bir hikaye ve anlatim, elinize saglik; pozitif enerji ve profesyonel video kaydi icin ayrica tesekkurler. Sansiniz hep bol olsun!


  • Cok tesekkur ederim 🙂 Begenmenize cok sevindim.


  • @crazycells unganlar randevu aldım onay maili geld ben daha önce gevşetici ve rahatlatıcı psikiyatri hapları kullandım bununla ilgili bir belge götürmem gerekiyormu 5 yıl önce kullanmıştım şuan problemim yok ama unganlardaki doktor bilgisayarından geçmiş doktor randevularımı ve ilaçlarımı görebilirmi. ikinci konu ise burun estetiği oldum 4 yıl önce bunla ilgili bir belge götürmem gerekirmi çünkü bana orda amaliyat geçirdinmi dicekler ben de evet demem gerekir. ya da tüm bunları saklamam mı lazım ne yapmalıyım haftaya randevum var. unganlar tam olarak benden şu belgeleri istedi burada geçmiş ilaçlarımımı istiyorlar yoksa şuan kullandığım ilaçlarımı kastediyorlar
    If you have a disease in your history if you have a chronic disease or if you ever had any important operation, translation of your medical documents and treatment plan, or if you have a psychiatric disease, if you use any medicine for psychotic treatment, if you use sedatives or relaxants your physicians’ treatment plan will be useful for the panel physician.


  • Merhaba, mülakat sonrası durumu nereden takip edebilirim, ais yada ceac yada dvlottery.state.gov da bir güncelleme gözükmüyor. Bunlar dışında bir kaynak var mı? Teşekkürler

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @atilla DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @crazycells unganlar randevu aldım onay maili geld ben daha önce gevşetici ve rahatlatıcı psikiyatri hapları kullandım bununla ilgili bir belge götürmem gerekiyormu 5 yıl önce kullanmıştım şuan problemim yok ama unganlardaki doktor bilgisayarından geçmiş doktor randevularımı ve ilaçlarımı görebilirmi. ikinci konu ise burun estetiği oldum 4 yıl önce bunla ilgili bir belge götürmem gerekirmi çünkü bana orda amaliyat geçirdinmi dicekler ben de evet demem gerekir. ya da tüm bunları saklamam mı lazım ne yapmalıyım haftaya randevum var. unganlar tam olarak benden şu belgeleri istedi burada geçmiş ilaçlarımımı istiyorlar yoksa şuan kullandığım ilaçlarımı kastediyorlar
    If you have a disease in your history if you have a chronic disease or if you ever had any important operation, translation of your medical documents and treatment plan, or if you have a psychiatric disease, if you use any medicine for psychotic treatment, if you use sedatives or relaxants your physicians’ treatment plan will be useful for the panel physician.

    Kullandiginiz ilaclari soylemeniz yeterli olacaktir, ayni durum gecirdiginiz operasyonlar icin de gecerli, ama elinizde belgesi olanlar varsa tabii ki yaninizda goturebilirsiniz.
    Psikolojik durumunuzun ne oldugu da onemli, eger cok agir bir durumsa ve ABD'ye gelince yine gerceklesme ihtimali varsa o durumda gocmen vizeye uygun bulunmayabilirsiniz. Fakat hafif bir depresyonsa, cogunlukla problem olmuyor. Bu duruma, doktor ve -sizi yonlendirirse- yonlendirdigi psikiyatr karar verecek.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ssari32 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Merhaba, mülakat sonrası durumu nereden takip edebilirim, ais yada ceac yada dvlottery.state.gov da bir güncelleme gözükmüyor. Bunlar dışında bir kaynak var mı? Teşekkürler

    Mulakattan sonra pasaportun size ulasmasini beklemelisiniz. Bir guncelleme beklemenize gerek yok, eger bir sorun olursa konsolosluk size email yoluyla ulasir.


  • @crazycells hangi ilacı ne için kullandığımı dahi hatırlamıyorum, e nabızdan e devletten bakıyorum hastane ve reçetelerde bile bulamıyorum hiçbir yerde kayıt yok. 4-5 yıl öncesiydi. ne yapıcam şuan bilmiyorum. doktor tespit edecek ve bana söyleyecek bende hatırlamadığım için çelişki olacak bu seferde bana uygun değil diyecekler diye endişe ediyorum.

  • ⭐⭐

    @atilla mümkünse doktorunuzdan durum raporu alın
    bende psikiyatride tedavi görüyordum unganlara söylediğimde beni danışman olarak kullandıkları doktora yönlendirmişlerdi bir gün sonra psikyatri doktoru ile görüşdüm onada para verdim şimdi hatırlamıyorum ücretini
    sonra adana ya geldim raporlarımı faksladım hem unganlara hemde psikiyatri doktoruna işlemler toplam bir hafta sürdü
    ayrıca doktorunuzun cep telefonuda alın arayıp durumunuzu soruyor psikiyatri doktoru

  • ⭐⭐

    unganların danışman olarak kullandıkları doktorun adı Bülent ÇELİKEL adresi tunus caddesi No:72/1 kavaklıdere- cankaya/ ankara
    ayrıca doktordan siz randevu almıyorsunuz unganlar randevu alıyor sizin adınaza


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

81
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum