Amerika'da Alışveriş Yerleri ve Mağaza Çeşitleri
-
Bizim corum leblebisi gibi tuzlu leblebi bulacagimiz bir market zinciri var midir acaba? Buldugum cogu leblebi tatli, tuzlusuna bir turlu rastlayamadim. Marka olarak da bildiginiz bir marka varsa online'da alabilirim. Simiden Tesekkurler.
-
@freeworld
The Home Depot, motorlu bir vidalayıcı aldım, geldim eve gücü yetmedi. Geri gittim mağaza, "iade etmek istiyorum", "karta mı nakit mi istersiniz?", "Karta lütfen", "İade sebebinizi yazabilir miyim?", "Gücü yetmedi". İşlem tamam. Toplamda 1 dk bile sürmedi. -
benim videolardan izlediğim kadarı ile favorim ; Dollar Tree , Aldi ve Fİwe Below mağazaları :)
-
@caglaror Amerika'da Alisveris Yerleri ve Magaza Cesitleri içinde söyledi:
@freeworld
The Home Depot, motorlu bir vidalayıcı aldım, geldim eve gücü yetmedi. Geri gittim mağaza, "iade etmek istiyorum", "karta mı nakit mi istersiniz?", "Karta lütfen", "İade sebebinizi yazabilir miyim?", "Gücü yetmedi". İşlem tamam. Toplamda 1 dk bile sürmedi.Evet ilk başlarda nasıl yani, bu kadar mı diye bir durup düşünüyor insan :)
-
-
Bu anlatılanlar gerçekten çok güzel insan acaba bizde gidebilecekmiyiz diyor keşke bu AP süreci sonuçlansada bizde ankatabilsek deneyimlerimizi :))))
-
Kanalinizi sadece su bolumde tanitmaniz uygundur sayin @VeAmerikaHayati :
Bunun disinda ozel olarak konulara katki yapacak videolariniz varsa, sadece ilgili video'yu ilgili baslikta paylasmaniz uygundur. Forumumuzdaki genel gorus video'larin "bilgi veya kelime aramaya" acik ortamlar olmadigi icin, bilgi aktarmak icin cok da verimli olmayan bir metot oldugudur; nitekim bir konu hakkinda fikir sahibi olmak istiyorsaniz video'yu -gereksiz bir sekilde- bastan sona kadar izlemeniz gerekecek. Bu nedenle hickimsenin vaktini calmadigimiza emin olmak icin, bu video'larin halihazirda forumda yer almayan eksik konulara gercekten katki yapacak ve konuda yer almayan bilgileri iceren videolar olduguna emin olun lutfen. Aksi takdirde forumda sempati degil antipati kazanirsiniz. Zaten bu post eksilenmis, 3-4 kez ayni mesaji paylastiginiz icin bana ayrica sikayet mesajlari da ulasti.
Eger video'nuzda konuda zaten halihazirda yazilan bilgileri paylasiyorsaniz, bu video'yu paylasmak yerine sadece kanalinizin tanitimini ilgili konuda yapmaniz uygundur. Zaten dileyen kisiler sizi oradan bularak takip edebilirler.
Lutfen diger forum kullanicilarina saygi gostererek forumu kullandigimiza emin olalim.
Tesekkurler. -
Urun iade konusu gercekten cok rahat ben ayakkabi aldim buyuk numara almisim sonra gittim iade ettim hemen geri aldilar new Jersey Burlington magazasinda
-
Costco dan executive card alipta Citi credi cart Alan oldumu avantajlari nedir dun ben executive card aldim kadin illa citi kredi card basvurusu yap diye israr etti bende almadim bilgisi olan paylasirmi
-
@kursat68 Amerika'da Alisveris Yerleri ve Magaza Cesitleri içinde söyledi:
Costco dan executive card alipta Citi credi cart Alan oldumu avantajlari nedir dun ben executive card aldim kadin illa citi kredi card basvurusu yap diye israr etti bende almadim bilgisi olan paylasirmi
Herhangi bir kredi kartından farklı bir avantajı yok aslında. Tüm alışverişlerinizi Costco'dan yapıyorsanız yararlı olabilir.
https://www.valuepenguin.com/costco-anywhere-visa-credit-card
-
Şu formda aradım bulamadım diyerek çaat diye konu başlığı açan arkadaşlar gibi bende bir tane açayım dedim ama sonra vazgeçtim. Benim önemli ve cevabını bulamadağım soru şu. Abd ye tahin götürebiliyormuyuz arkadaş. Hanım götürücem diyor ben diyorum sıkıntı çıkabilir. Sorarlarsa Antalya da biz bunu piyazın üstüne döküp yiyoruz desek anlarlarmı?
İyi bayramlar😀😀😀 -
@arnblt tahini burda her Turk marketinde kolache bulabilirsiniz.lakin hence getirmenizde sakinca yok Ben hersene okadar cok sey getiriyorumki. Ama bilgi vermeniz gerek.ben valizde yiyecek oldugunun bilgisini her defasinda veriyorum AMA valiz acmadilar henuz
-
@arnblt shop rite ve wallmart ta var tahin.
-
Kredi karti puanlarinizi da Costco'da indirim kuponu olarak kullanabiliyorsunuz, bilginize.
-
@arnblt Amerika'da Alisveris Yerleri ve Magaza Cesitleri içinde söyledi:
Şu formda aradım bulamadım diyerek çaat diye konu başlığı açan arkadaşlar gibi bende bir tane açayım dedim ama sonra vazgeçtim. Benim önemli ve cevabını bulamadağım soru şu. Abd ye tahin götürebiliyormuyuz arkadaş. Hanım götürücem diyor ben diyorum sıkıntı çıkabilir. Sorarlarsa Antalya da biz bunu piyazın üstüne döküp yiyoruz desek anlarlarmı?
İyi bayramlar😀😀😀su, soru icin daha uygun bir konu olur sayin @arnblt
inceleyebilirsiniz :slight_smile:https://yesilkartforum.com/forum/topic/128/bavul-hazırlama-yeni-hayat-yeni-bir-başlangıç
-
Evet tahin pek cok standart markette var ancak daha pekmez gormedim.
-
@sadriabi Amerika'da Alisveris Yerleri ve Magaza Cesitleri içinde söyledi:
Pekmez de var: https://www.walmart.com/search/search-ng.do?search_query=molasses
-
@knnrn Amerika'da Alisveris Yerleri ve Magaza Cesitleri içinde söyledi:
@sadriabi Amerika'da Alisveris Yerleri ve Magaza Cesitleri içinde söyledi:
Pekmez de var: https://www.walmart.com/search/search-ng.do?search_query=molasses
Tesekurler, artik beni kimse tutamaz :)
-
@sadriabi pekmezde var. Hatta Turkiyedeki gibi ikili olarakta satılıyor ayrı ayrıda
-
Outletlere ornek bir video cekeyim dedim. Burnumdan getirdiler. Ben yine de oturdum anlattim. New York'a gelip de New Jersey Gardens Outlet'e gitmeli mi gitmemeli mi diye merak edenler olursa, gitmeden once bilmeniz gerekenleri asagidaki linkte anlattim. Merak edenler olursa izleyebilirler. Bir kac puana ihtiyacim var admin mesaj atti. Begenirseniz cok sevinirim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum