[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
Merhaba, ds formumu yolladım ancak filled formun pdf olarak kayıtlı haline bakarken okulumun posta kodu yerine şehir ismi yazdığımı fark ettim. Emin olmak için siteden de forma girdim gerçekten öyle bir hata yapmışım. Form açtırmaya gerek olacak bir hata mı?
İkinci olarak da eylül ayı sonu ekim ayı başı Amerika'ya tekrar gitmeyi planlıyorum. Bu durumda son ziyaretimi güncellemek gerekir mi?
-
DS-260 formunu doldurduktan sonra KCC'den evrak isteği maili gelene kadar yapmamız gereken hiçbirşey yok değil mi? Ne kadar araştırsamda tedirginliğim gitmiyor :D
-
@darülfülfül hayır şu anda sabırla bekleyeceğiz, ama DV2019 Mulakat Deneyimleri https://yesilkartforum.com/forum/post/13128 postunu tamamını okursak, sürece aşina oluruz,KCC den evrak email i geldiğinde hazırlıklı oluruz. Bol şans
-
@kubra
form açtıracak kadar önemli bir hata değil,mülakat sırasında söylersiniz düzeltirler
DS 260 formunu gönderdikten sonra ki, seyehatlerinizi eklemenize gerek yok -
Merhaba,
Ben Ds260 formunu doldurup submit ettim fakat dogumyerim ilce olarak kimligimde yer aliyor bana mantiksiz geldigi icin city of birth kismina dogdugum ili , province/state of birth e de dogdugum il ve kimligimde yazan ilceyi yazdim. Sizce bu bir problem yaratir mi, ds260 formunu actirip duzeltmeli miyim?
Tesekkurler.
-
Merhaba 2020 greencard ı 21xxx lerde kazandım. visa bulletinde Europe Mayıs ve Haziran için 26.800 gösteriyor. Umarım hakkımı kaybetmemeşimdir ?
-
@kenaniler o bülten 2019 yılına ait.Süreç ile ilgili bu konunun başına bir göz gezdirin.
-
@redsat2000 @crazycells arkadaşlarım merhabalar,
Mülakat aşamasında mali durumu gösteren belgede şöyle bir planım var bir sorun oluşturur mu acaba?
Kayınvalidenin, içinde kiracısı bulunan bir dairesi var bu daireyi eşimin üzerine devretse(green card eşime çıktı), mali belge olarak bu evin tapusu artı para göstersek yeterli olur mu?
Bu türkler hep aynısınız deyip evi üstünüze bilerek almışsınız derler mi? :) zaten ha desen 1 seneye anca mülakat gelir diye düşünüyorumda. ev konusundaki düşüncenizi merak ettim. Biz damatlar sanırım hep kafamız biraz tilkiliğe çalışıyor :)
Teşekkürler. -
@kenaniler o rakamlar 2019 da kazananlar için geçerli, sizin siraniz için sıra numaraları Ekim ayından itibaren yayınlanmaya başlayacak.
-
@gezgin34 DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@redsat2000 @crazycells arkadaşlarım merhabalar,
Mülakat aşamasında mali durumu gösteren belgede şöyle bir planım var bir sorun oluşturur mu acaba?
Kayınvalidenin, içinde kiracısı bulunan bir dairesi var bu daireyi eşimin üzerine devretse(green card eşime çıktı), mali belge olarak bu evin tapusu artı para göstersek yeterli olur mu?
Bu türkler hep aynısınız deyip evi üstünüze bilerek almışsınız derler mi? :) zaten ha desen 1 seneye anca mülakat gelir diye düşünüyorumda. ev konusundaki düşüncenizi merak ettim. Biz damatlar sanırım hep kafamız biraz tilkiliğe çalışıyor :)
Teşekkürler.@gezgin34 sorun olcağını zannetmiyorum. Ayrıca Sizin üzerinizde bulunan herhangi bir gayrımenkul ve menkul değerleri de aile butunlugu kapsamında mali belge olrak gosterebilirsiniz.
-
@redsat2000 Teşekürler.
-
@kenaniler sizin case number 2020EU diye mi başlıyor yoksa 2019 EU diye mi?
-
2020EUX21XXX OLARAK BAŞLIYOR
-
@alico
biran korktum. visa bulletin i okumayı bilmiyordum. bu sabah inceledim biraz 26.800 u görünce korktum. teşekkürler rahatlattınız
Ekimden sonra mı visa bulletin i takip edip ds-260 formunu dolduracağım ? -
@kenaniler DS 260 doldurmak için Ekim i beklemeyin.Hemen doldurun.
-
Bu ileti silindi! -
Abi @crazycells en sonraki "Did anyone assist you in filling out this application?" sorusuna ne cevap verelim? Sizin formunuzdan yararlandık.
-
@crazycells DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@bberke DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Merhaba,
@crazycells
Doğduğumdan beri aynı adreste kalıyorum, yalnız 2008 de (18 yaşımdayken) 3 ay work and travel ile ABDde çalıştım ve belirli bir adreste konakladım. Videoda tatil gezi yerleri harici adresler demiştiniz, bu geçici konaklamayı yazmam gerekir mi? Adresi biliyorum fakat elimde bir belge yok orada kaldığıma dair, TR için edevletten çıktı alabilirim ama ABD için alamam tabii ki bilemedim, bu adresi eklemeli miyim sizce?Bir de yine dökümanda belirtmişsiniz ama " degree, diploma or certificate" bölümünde tezsiz yüksek lisans yaptım ve diplomamın üzerinde "Master of Art without thesis" yazıyor
Dökümanda kısaltmalar olarak yazmışsınız bunu bu şekilde uzun yazmamda problem olur mu? Teşekkürler.yazmaniz gerekmez. Adresler icin evrak istemiyorlar.
Sorun olmaz, uzun yazabilirsiniz.
@crazycells Teşekkürler cevap için sizce öğrencilik döneminde, 3 aylık Work and Travel da yaptığım işi; iş deneyimlerime eklemem gerekir mi?
-
@kenaniler o zaman Ekim 2019 a kadar hiç bir şey yapmadan bekliyoruz
-
@kenaniler ds 260 şu an dolduracaksınız,çok geç kalmadan doldurun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum