Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

    @gezgin34 bebeğin için yapmış olduğun re-submitted durumudur. Bu bilgilerin güncellenmiş update edilmiş olduğu için Temmuz'daki düzeltmen güncel submitted olarak geçecek. Ancak sıraya girişin ve mülakata çağrılmanda geçikmeye yönelik bunun bir sıkıntısı olmayacaktır. Benimde aynı şekilde resubmitted durumum oldu. Çağrılmam gereken gün mail geldi ve mülakata gittim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @zozo DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    Herkese merhaba,
    Öncellikle bende sitede emeği geçen arkadaşlara teşekkür etmekle başlayayım. Bu yıl 4. katılışımız da bize de kısmet oldu inşallah tamamınada ereriz. Yakın bir zamanda medeni durumuz değişeceğinden henüz formu doldurmadık. Takip ettiğim kadarı ilede sanırım yaşı benin gibi 45 ini geçmiş pek arkadaş yok tüm bilgilere güncel ulaşıyorlar lakin bizim aklımız lise diploması konusu takıldı. Ünversite mezunu olmamıza rağmen Lise diplomasının orjinalini ibra etmek gerekiyor mu temin edemezsek hangi kurumdan isteyebiliriz ? formu baştan sona takip etmeye çalıştım ama göden kaçtıysa kusura bakmayın

    universite mezunuysaniz, universite diplomasini gostermelisiniz.

    Bu arada lise diplomasinin orjinalini universiteye teslim ediyorsunuz, dolayisiyla universite okuyan ya da universite mezunu birisinin "lise diplomasinin orjinali"nin kendisinde olmamasi oldukca normal bir durum.


  • @redsat2000 ya bu forumda efsane insanlar var gerçekten, herkes herkese yardımcı olmak için üşenmeden yazıyor çiziyor çok teşekkür ediyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gezgin34 DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    @crazycells haziran başında dolduracağım, sonra temmuz sonu gibi doğum olacak ve forma bebeği eklettirmek için güncelleme isteyeceğim, sonra çocuğun bilgilerini doldurup formu tekrar göndereceğim. DS 260 formunu temmuz ayında mı doldurmuş oluyorum güncellemeden dolayı?

    Bunlar, bizim forumda kullandigimiz terminoloji. Hicbiri KCC'yi baglamiyor.

    Size dedigim gibi yaparsaniz, formu su an doldurup gondermis, bebeginizden sonra da guncelleyip tekrar gondermis oluyorsunuz.


  • Arkadaslar ABD deki perminant residency bolumune abd de dayisi olan bir arkadasimin adresini yazdim. Arkadasima da green kart cikti ve o da dayisinin adresini yazdi yani ikimizde ayni adresi yazdik. Bir sorun olur mu?

    cok yararli bir forum yardimlasan herkese cok tesekkurler.


  • Bu ileti silindi!

  • @air_technic DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    @gezgin34

    Telegram grubumuz var

    Bekleriz 🙂

    Telegram durmus.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @blamont DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    Arkadaslar ABD deki perminant residency bolumune abd de dayisi olan bir arkadasimin adresini yazdim. Arkadasima da green kart cikti ve o da dayisinin adresini yazdi yani ikimizde ayni adresi yazdik. Bir sorun olur mu?

    cok yararli bir forum yardimlasan herkese cok tesekkurler.

    Sizin olmayan bir adresi sizinmis gibi gostermemelisiniz, eger baska birine aitse o kisinin ismini de adrese eklemelisiniz. Eger 10'larca kisi gerekli gereksiz ayni adresi kullanmiyorsa bir sorun olmaz 🙂


  • @crazycells tesekkurler cevap icin. isim soyisim yerine onun dayisinin adini yazdim, yani hane sahibinin adi soyadi. Sadece ben ve arkadasim kullancak bu adresi. Bu durumda sorun olmaz umarim 🤞🏼


  • @crazycells cok tesekkurler 30 sene olmus haliyle insan unutuyor 😊 . Ogrenci islerine mail atmistim isterseniz arsivden cikartiriz diye yanit geldi. Sasirdim valla omur boyu sakliyorlar sanirim 😀


  • Merhaba, ds formumu yolladım ancak filled formun pdf olarak kayıtlı haline bakarken okulumun posta kodu yerine şehir ismi yazdığımı fark ettim. Emin olmak için siteden de forma girdim gerçekten öyle bir hata yapmışım. Form açtırmaya gerek olacak bir hata mı?

    İkinci olarak da eylül ayı sonu ekim ayı başı Amerika'ya tekrar gitmeyi planlıyorum. Bu durumda son ziyaretimi güncellemek gerekir mi?


  • DS-260 formunu doldurduktan sonra KCC'den evrak isteği maili gelene kadar yapmamız gereken hiçbirşey yok değil mi? Ne kadar araştırsamda tedirginliğim gitmiyor 😃


  • @darülfülfül hayır şu anda sabırla bekleyeceğiz, ama DV2019 Mulakat Deneyimleri https://yesilkartforum.com/forum/post/13128 postunu tamamını okursak, sürece aşina oluruz,KCC den evrak email i geldiğinde hazırlıklı oluruz. Bol şans


  • @kubra
    form açtıracak kadar önemli bir hata değil,mülakat sırasında söylersiniz düzeltirler
    DS 260 formunu gönderdikten sonra ki, seyehatlerinizi eklemenize gerek yok


  • Merhaba,

    Ben Ds260 formunu doldurup submit ettim fakat dogumyerim ilce olarak kimligimde yer aliyor bana mantiksiz geldigi icin city of birth kismina dogdugum ili , province/state of birth e de dogdugum il ve kimligimde yazan ilceyi yazdim. Sizce bu bir problem yaratir mi, ds260 formunu actirip duzeltmeli miyim?

    Tesekkurler.


  • Merhaba 2020 greencard ı 21xxx lerde kazandım. visa bulletinde Europe Mayıs ve Haziran için 26.800 gösteriyor. Umarım hakkımı kaybetmemeşimdir ?


  • @kenaniler o bülten 2019 yılına ait.Süreç ile ilgili bu konunun başına bir göz gezdirin.


  • @redsat2000 @crazycells arkadaşlarım merhabalar,
    Mülakat aşamasında mali durumu gösteren belgede şöyle bir planım var bir sorun oluşturur mu acaba?
    Kayınvalidenin, içinde kiracısı bulunan bir dairesi var bu daireyi eşimin üzerine devretse(green card eşime çıktı), mali belge olarak bu evin tapusu artı para göstersek yeterli olur mu?
    Bu türkler hep aynısınız deyip evi üstünüze bilerek almışsınız derler mi? 🙂 zaten ha desen 1 seneye anca mülakat gelir diye düşünüyorumda. ev konusundaki düşüncenizi merak ettim. Biz damatlar sanırım hep kafamız biraz tilkiliğe çalışıyor 🙂
    Teşekkürler.


  • @kenaniler o rakamlar 2019 da kazananlar için geçerli, sizin siraniz için sıra numaraları Ekim ayından itibaren yayınlanmaya başlayacak.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @gezgin34 DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    @redsat2000 @crazycells arkadaşlarım merhabalar,
    Mülakat aşamasında mali durumu gösteren belgede şöyle bir planım var bir sorun oluşturur mu acaba?
    Kayınvalidenin, içinde kiracısı bulunan bir dairesi var bu daireyi eşimin üzerine devretse(green card eşime çıktı), mali belge olarak bu evin tapusu artı para göstersek yeterli olur mu?
    Bu türkler hep aynısınız deyip evi üstünüze bilerek almışsınız derler mi? 🙂 zaten ha desen 1 seneye anca mülakat gelir diye düşünüyorumda. ev konusundaki düşüncenizi merak ettim. Biz damatlar sanırım hep kafamız biraz tilkiliğe çalışıyor 🙂
    Teşekkürler.

    @gezgin34 sorun olcağını zannetmiyorum. Ayrıca Sizin üzerinizde bulunan herhangi bir gayrımenkul ve menkul değerleri de aile butunlugu kapsamında mali belge olrak gosterebilirsiniz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

81
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum